Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיבוב מהיר מהנייד:

היה לי משעמם, רציתי לשבור שיגרה קצב והחברים לא הראו סימני תזוזה אז החלטתי לצאת לסיבוב נהיגה מעניין.

עשיתי את הכביש מאליקים לכיוון דלית אל כרמל, בית אורן (יורדתי ועליתי) ואז לכיוון צומת יגור בכביש 7212.

שעה ומשהו כיפית, למרות שזה לא היה ממש מהיר זה היה קצת מפחיד במקומות מסויימים, במיוחד בהר-פינים של 7212 שאי אפשר לראות את שאר הפניה.

חזרתי קצת עייף האמת.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
LOL Calle del Diablo :)

כייף לגור ב"רחוב השטן", זה הרחוב הכי בטוח שיש, כל המקסיקנים פוחדים אפילו לנסוע ברחוב הזה :)

התעוררתי ב1:30 בצהריים, לילה ארוך ומלא חלומות מוזרים, אני זוכר אחד שגרם לי להתעורר מאושר ב9 בבוקר.

הייתי בעיר זרה, עם האופנוע, היה חסר המון אוויר בגלגל האחורי אז דחפתי אותו בירידה כשמסביבי העיר עמוסה, זה היה יום אפרורי כזה והלוקיישן היה ממש חורפי, אפור כזה (שאני שונא בהיותי רווק, אפור זה לזוגות מאוהבים), הייתה תחושה של רטיבות, ממש כמו החורף בתל אביב עם האופנוע, הגעתי לאיזה מקום והתלוו אליי חבורה של אנשים, אני מניע והולך איתו עם גז חלש כשמסביבי פנים לא מוכרות.

הגעתי למבנה כזה, מעין האנגר של בטון ופח, הרבה עצים מבחוץ על הרחוב, לונדוני משהו, נכנסתי לבפנים והרגשתי שן עליונה מתנדנת, היא קצת כאבה לי אז שיחקתי איתה, נכנסתי לחדר שירותים ישן, קרמיקה לבנה שראתה ימים יפים, מראה מוכתמת ואני מול המראה בקושי רואה משהו ומנסה למשוך את השן החוצה, זה כאב כ"כ אבל נדנדתי את השן ימינה שמאלה ולבסוף משכתי, הרגשתי גוש גדול ודם החל לטפטף לכיור, כאילו פוצצתי משהו, חלקי שיניים החלו ליפול לכיור ואני תופס אותם, כל הפה התמלא בשברי שיניים (הייתי בפאניקה) משכתי את הגוש החוצה ופשוט ראיתי איזה 8 שיניים מחוברות, כאילו משכתי חתיכה מהלסת, נלחם עם שברי השיניים שלא יפלו לפתח הניקוז של הכיור, יורק דם ומסתכל למראה, הוצאתי את כל השיניים העליונות בצד ימין של הפה, אני מחייך למראה ומהשיניים הקידמיות יש חור, חסר משהו, ישר אני חושב על זה שזה לא יראה טוב, סוגר את הפה מזיז את הראש ומסתכל אם הלסת יושבת טוב כשאני סוגר את הפה.

מיד מחשבות על זה שאני חייב למצוא פתרון, השתלות זה יקר, 8 השתלות זה איזה 20K$, אולי אני יכול להחזיר אותם? אולי אני יכול אם זה בדיוק אחרי שהוצאתי אותם, כולי בלחץ, השעון המעורר צלצל וקפצתי, ישר נתתי לעצמי ביס בלשון לראות שיש שיניים, חתכתי את הלשון אבל חייכתי חיוך ענקי! יש לי שיניים !!!!

כיביתי את השעון וחזרתי לישון.

1:30 בצהריים, עשיתי קפה ויצאתי החוצה לבדוק את השמיים, הייתי צריך לצאת לרכיבה היום, הכל רטוב, ירד גשם כשישנתי ולא מעט גשם, נמנע מללכת לג'יפ, הוא חונה בצד ללא גג, כוסאומו, עוד מעט הערכת נזק וייבוש.

haters will hate

פורסם

בנצי היקר,

בדרך כלל מקללים אותך בגלל קנאה אבל הפעם המצב שלי שונה, הזכרת לי את כול חלומות השיניים המתנדנדות שלי (לעומתך אני לא עוקר אותם אלא מנדנד עד שניהיה לי ממש מפחיד) והשעה 03:00 ואני ממש מקווה שאני לא אחלום על שיניים מתנדנדות. סעמק.

ד"א אחרי מחקר מעמיק שביצעתי על בן אדם אחד (על עצמי כמובן) המסקנה היא ברורה:

אם אתה הולך לישון ממש מאוחר בלילה וישן לאורך הבוקר-צהריים ->החלומות נהיים הזוים יותר ויותר.

מצד אחד אני לא מתגעגע ללכת לישון כשכולם מתעוררים/ערים כבר ומצד שני היו לי חלומות כול כך טובים , שנתנו לי קצת כיוון והרבה תקווה.

היה לי פעם אחת חלום (את רובו גם כתבתי בצורה עילגת) שבסופו של דבר הייתה בו בחורה בורוד שהוציא אותי מאיזה לופ אינסופי וממש התאהבתי בה בחלום ואז במשך כמה ימים (במציאות) הייתי מאוהב לגמרי בה (כמובן שהיא דמות דמיוניץ לגמרי שלא ממש התבססה על אף אחת שאני מכיר).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מחלומות למציאות

לפני כמה ימים נכשלתי בטסט עם הג'יפ אז אחרי הגיבוב הקצר ממקודם, יצאתי ללכלך את הידיים.

הקרבורטור מופעל מחשב שהוא למעשה מקבל מידע מהמון צינורות וואקום., כבר קיללתי את הקרבורטור הזה המון פעמים. בכל מקרה הegr valve עמד מיותם ללא צינור, היו עוד 3 צינורות מנוקתים (מישהו פשוט סתם אותם) .

כמה עבודה....

y6ejuja2.jpg

הכי כייף בעולם לעבוד על רנגלר, מכסה המנוע נפתח עד לשמשה.

pyry2une.jpg

פירקתי את הטמבון על הדרך, לקחת מידות בשביל הפרוייקט הבא

ma3uby9e.jpg

8a8ezu7e.jpg

ואז האיכסה..

3e6ubevu.jpg

ma9e6uqu.jpg

אחרי כמה שעות של לחבר ולפרק, להחליף את הצינורות היבשים ולנקות הכל, הרכב עובד לא רע בכלל...

umyvaqe4.jpg

haters will hate

פורסם

בנצילה, אם כבר שיפוצים... מה מידה מינימלית של שטח שצריך כדי לדחוף מקלחון?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ובמידות של ישראלים?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

טוב נו, אני אגובב קצת.

נתחיל עם בנצי, שלך לי את המשקפיים, אני כבר לא רואה כלום בשלי הם מתקלפות כבר. hezyvage.jpg

3על 3 פיט זה גודל נורמאלי.

תמונה של קצת בשר (לא סטייק אבל גם טוב) מיום חמישי (זה מהצ׳וצ׳ו, ליד דוניה רוסה).

ymy5atuq.jpg

שומאכר יש מצב לקחת איתך טרמפ לערב קארסבורבורים ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...