Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמרו לי שהפאלקן לא יתאימו לרכב לא הבנתי בדיוק למה.

קיבלתי הצעה לזוג ב650.

דנלופ 950 וקונטיננטל גרמני 1050.

מה מומלץ? הרכב שנת 2008 המידה 205-55-16 אם אני לא טועה.

אני מחפש צמיגים במחיר סביר ושלא יפגעו בנוחות.

סיני לא בא בחשבון!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מי שאמר לך שפאלקן לא יתאים לך לרכב הוא שרלטן שמנסה לדחוף לך את מה שיש לו במלאי ולמקסם רווח .

קנה פאלקן 912 בראש שקט ולא תתאכזב.

אגב 650 שקל לזוג זה מחיר מעולה רק תבקש שיראו לך שלא עברה יותר משנה אחת מתאריך יצור הצמיג.

פורסם

למה שהפאלקן לא יתאימו?

תלוי מה אתה מחפש. לנהיגה ממוצעת הם תמורה טובה לכסף. כמובן שיש צמיגים טובים יותר, אך הם גם יקרים יותר.

פורסם

יש צמיגים אחרים שיתאימו לתקציב של 650+- לזוג?

חיפושיות 73-74

פורסם

אתה תתאכזב מהפלקן , הצמיג קשה ורועש .

תשקיע בצמיגים יקרים יותר ואיכותיים יותר . תבדוק מה המחיר למישלין (כמו שהגיעו מקוריים על הרכב הזה )

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
הפאלקן כאלה גרועים?

לא, ממש לא. כמו שאמרתי, אני לא חושב שיש צמיג יותר טוב במחיר הזה. הרבה מחברי הפורום ממליצים על צמיג זה,

והוא גם מותקן אצלי ברכב כבר מעל שנתיים ואני מרוצה. אם אתה מחפש צמיג לא יקר שיעשה את העבודה ויתן תמורה טובה למחיר, זה הצמיג בשבילך. אם אתה מוכן להשקיע יותר כסף, יש צמיגים טובים יותר. אבל שוב, אני חושב שהצמיג הזה מעולה לשימוש ממוצע, ונותן תמורה מעולה למחיר.

פורסם

היו לי אותם אפילו על הGTI6 שלי בתחילת הדרך, גרועים הם לא ואפילו החזיקו שני טיולי נהיגה וגם אחזו, לשימוש יום יומי הם יהיו יותר ממעולים ובעלי תמורה מדהימה לכסף.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

לא היה לפנצריה במלאי מחר יהיה .

הבעיה שהם משנת 2012 זה יותר מידי לא? הם מגיעים מהיבואן.

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...