Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי שני דברים מעניינים. האחד זה מגבה ישן אולי מישהו יכול לזהות לאיזה רכב הוא שיך והפריט השני זה מכשיר ניצוצות לחיבור לכניסה האמצעית למפלג. פעם בניתי כזה אבל זה מכשיר יותר מקצועי ובדף כתוב שהוא הומלץ ע"י ג'ו קרייאדן בתוכנית על גלגלים בשנת 1990 .

אריק

חלפים מאבי 016.jpg

חלפים מאבי 017.jpg

חלפים מאבי 020.jpg

חלפים מאבי 019.jpg

פורסם

זה מודל הצתה שמשתמש בדיטרובוטור שלך רק לחלקת ניצוץ

הוא נותן באופן קבוע ניציוץ לכניסת כוהל למפלג ומשם זה מתחלק .

,יכול להיות נחמד לבעלי הצתה רגילה (פלטינה )

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

סליל ההצתה (קויל) ברכב מוציא ניצוץ בסינכרון עם הפלטינה במפלג הוא שולח אותו למרכז מכסה המפלג והרוטור שבתוכו מחלק אותו כל פעם לפלג אחר לפי סדר ההצתה.

את כבל היציאה של מכשיר הניצוצות מחברים למרכז המפלג ומכיוון שהוא מיצר כל הזמן ניצוצות אז אפשר לנסוע ללא הפלטינות הכבל והקויל. המנוע לא יעבוד הכי יפה אך יסע.

בניתי אחד בעבר ע"י שימוש בקויל ובממסר ואף יצא לי לחלץ איתו חיפושית של חבר שנדלק המנוע (הכוונה נשרף חלקית)הבאתי לו חוטי הצתה ואת המכשיר והוא נסע עד הבית.

שבת שלום אריק

פורסם
היום קיבלתי שני דברים מעניינים. האחד זה מגבה ישן אולי מישהו יכול לזהות לאיזה רכב הוא שיך והפריט השני זה מכשיר ניצוצות לחיבור לכניסה האמצעית למפלג. פעם בניתי כזה אבל זה מכשיר יותר מקצועי ובדף כתוב שהוא הומלץ ע"י ג'ו קרייאדן בתוכנית על גלגלים בשנת 1990 .

אריק

אכן מכשיר אמין וטוב, יש לי אחד כזה והוא שווה כל שקל אך קיים מקצועי ממנו עם פונטציומטר לכיוון הצתה(קידום איחור).

בזמנו לגררים של שגריר היו את הדגם החדשני יותר אך עם הזמן השימוש הלך ופחת.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

פורסם

שלום רב,

זמן רב אני מחפש מכשיר סופר סטארט או דומה. לא מצאתי בשום מקום.

האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג (חדש או משומש)?

תודה

Shlomo Malul

חבר מס' 14450

Mercedes Benz 250S 1966 בשיפוץ

פורסם

איזה באסה , לפני שבועיים זרקתי אחד כזה לפח, לא הבנתי למה צריך את זה

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם
שלום רב,

זמן רב אני מחפש מכשיר סופר סטארט או דומה. לא מצאתי בשום מקום.

האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג (חדש או משומש)?

תודה

אפשר גם לבנות בקלות מכשיר כזה מקיט פשוט, אחפש בתיקים שלי מלפני שני עשורים כפרוייקט לימודים הרכבתי אחד כזה,

בטוח יש לי שרטוט של המעגל והרכיבים.

לא נזקקים לידע רב, סליל הצתה, זמנן 555, נגדים זוג תנינים חוטי חשמל וטרנזיסטור כלשהו.

אני יעדכן בהמשך.

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

• תוכן חדש...