Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרמל - הדוכסית שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמי ששיפץ למברטה וידוע עם ידי זהב, הייתי מצפה שתפרק את הידיות של הדלתות, מגבים ואיתותים :idea:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 257
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שיגעתי אותו...

מגיע לו!!!

בסה"כ הוא מתקדם בהחלט יפה, אם כי אני לא מרוצה מזה שהוא עדיין לא פירק את הפגושים והידיות, כמו גם את החלונות הקידמי והאחורי.

אל תסמוך עליו, תופיע שם (זאת אומרת אם אתה לא כבר שם כעת ) עם ארגז כלים , תפרק את הנדרש פירוק ותאסוף את החלקים איתך הביתה, כך תהיה בטוח בשני דברים,

1. שהדברים אכן יפורקו לפני הצבע

2. ששום דבר לא ילך לאיבוד.

בהצלחה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

היי יוני,

אין כמו עבודה עצמית, הנה - תראה למשל אותי, כל דבר אני מיד מעביר לבעלי מקצוע. תלמד מהדוגמה האישית שלי.

וחוץ מזה, אני לא הייתי מסתפק רק בלשגע את הפחח הזה. אני מציע שמלבד צעקות גם תחבוט בו בחביבות עם הפגושים (שתפרק לבד) , ואם במקרה הוא ישאל למה זה מגיע לו, פשוט תענה לו "תחשוב לבד" ותפליג לעבר השקיעה......לא תאמין איזה פלאות צמד המילים "תחשוב לבד" יכולים לחולל בהתנהגותו של אדם , כפי שאני יכול להעיד משנות נישואי הרבות לנשמה. אני חושב שאחרי האקט הבינאישי הזה הפחח יעבוד מהר כמו שד.

לגבי הצבע, זה ממש פשוט ואין מה להתחבט כלל - אדום!!!!!! עם פסים לבנים, ותדביק גם מדבקה של ציפור אש על מכסה המנוע או לפחות תחבר כלוב עם תוכי.....יותר אוטנטי מזה לא יכול להיות.

הזנחת לאחרונה את התחום הקולינרי אם כי רמזת קלושות על משהו בסגנון מרק בצל. אנא ממך, חזור לתלם ו"תחשוב לבד"......

בידידות תמיד,

שלומי

פורסם
היי יוני,

אין כמו עבודה עצמית, הנה - תראה למשל אותי, כל דבר אני מיד מעביר לבעלי מקצוע. תלמד מהדוגמה האישית שלי.

וחוץ מזה, אני לא הייתי מסתפק רק בלשגע את הפחח הזה. אני מציע שמלבד צעקות גם תחבוט בו בחביבות עם הפגושים (שתפרק לבד) , ואם במקרה הוא ישאל למה זה מגיע לו, פשוט תענה לו "תחשוב לבד" ותפליג לעבר השקיעה......לא תאמין איזה פלאות צמד המילים "תחשוב לבד" יכולים לחולל בהתנהגותו של אדם , כפי שאני יכול להעיד משנות נישואי הרבות לנשמה. אני חושב שאחרי האקט הבינאישי הזה הפחח יעבוד מהר כמו שד.

לגבי הצבע, זה ממש פשוט ואין מה להתחבט כלל - אדום!!!!!! עם פסים לבנים, ותדביק גם מדבקה של ציפור אש על מכסה המנוע או לפחות תחבר כלוב עם תוכי.....יותר אוטנטי מזה לא יכול להיות.

הזנחת לאחרונה את התחום הקולינרי אם כי רמזת קלושות על משהו בסגנון מרק בצל. אנא ממך, חזור לתלם ו"תחשוב לבד"......

בידידות תמיד,

שלומי

ועם הוא לא מבין עברית

ואתה לא מבין ערבית

מה יעזרו צמד המילים "תחשוב לבד" ?

אין עוד מלבדו חבר צוות פיברקאלב יעוץ בשיקום רכב אספנות

יצור צינורות ברקס ממתכת במחיר לכול כיס ניקוי חול עד גודל גנט

פורסם
ועם הוא לא מבין עברית

ואתה לא מבין ערבית

מה יעזרו צמד המילים "תחשוב לבד" ?

נו? ואם הם לא מבינים האחד את השני, תחשוב לבד מדוע עדיין לא פורקו הידיות והשמשות... :lol:

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
:-D:twisted::lol:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חברים, אני צריך את הפלאפון של רענון- הוא לא מגיב להודעות ואני צריך אותו די דחוף, אז רענן, אם אתה במיקרה רואה- דבר איתי, או למישהו שיש- שישלח לי בפרטי. תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הגעגועים לדוכסית אשר נמצאת אצל הפחח גדולים...

התקוה כי העבודה תצא בצורה המספקת אותי גדולה אף היא, אך בינתיים, ע"מ להעביר את הזמן ולא להרגיש שאני יושב באפס מעשה, החלטתי לנקות את החלונות האחוריים של הדוכסית.

בדוכסית, החלונות האחוריים הינם סגורים - ללא אפשרות פתיחה.

ברכב לחלקים אשר נקנה, החלון האחורי ישב בתוך מסגרת מתכת, כך שישנה אפשרות לפתוח אותו.

אבל...

מתכת, רכב שעמד שנים לא מועטות בחוץ, חשוף לפגעי מזג האויר.... חלודה, טינופת ועוד כלמיני דברים שלא כאן המקום לפרטם.

הוצאתי את המסגרת, והתחלתי לנקות אותה...

רק ע"מ להרגיע, ולו במעט, את הגעגועים לדוכסית.

לא יצא מי יודע מה, יש הרבה מקום לשיפור, אבל התוצאה הזמנית מוצגת בפני ששת קוראיי, יחד עם מה שהיה לפני כן, כך שבהחלט ניתן לראות איזה סוג של שיפור בין מה שהיה לבין מה שכעת...

1233179_10151908897079522_1068737050_o.jpg

1375047_10151908897489522_1530148657_n.jpg

1375876_10151908897694522_356633762_n.jpg

1378895_10151908898094522_231406254_n.jpg

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

און, ראית את ההודעה שלי? לפחות תגיד לרענן שידבר איתי כאן או בפייס, כי אם אני לא תופס אותו עד שהוא נוסע- אני נדפק חזק מאד!:roll::?

פורסם
הגעגועים לדוכסית אשר נמצאת אצל הפחח גדולים...

התקוה כי העבודה תצא בצורה המספקת אותי גדולה אף היא, אך בינתיים, ע"מ להעביר את הזמן ולא להרגיש שאני יושב באפס מעשה, החלטתי לנקות את החלונות האחוריים של הדוכסית.

בדוכסית, החלונות האחוריים הינם סגורים - ללא אפשרות פתיחה.

ברכב לחלקים אשר נקנה, החלון האחורי ישב בתוך מסגרת מתכת, כך שישנה אפשרות לפתוח אותו.

אבל...

מתכת, רכב שעמד שנים לא מועטות בחוץ, חשוף לפגעי מזג האויר.... חלודה, טינופת ועוד כלמיני דברים שלא כאן המקום לפרטם.

הוצאתי את המסגרת, והתחלתי לנקות אותה...

רק ע"מ להרגיע, ולו במעט, את הגעגועים לדוכסית.

לא יצא מי יודע מה, יש הרבה מקום לשיפור, אבל התוצאה הזמנית מוצגת בפני ששת קוראיי, יחד עם מה שהיה לפני כן, כך שבהחלט ניתן לראות איזה סוג של שיפור בין מה שהיה לבין מה שכעת...

מעניין: היו במקור דגמים ען חלונות כאלה וכאלה- או שזה "שיפור" שנעשה מאוחר יותר? (או להפך- חלון אחד לא נפתח הורכב אחר-כך בגלל שהיה יותר פשוט וזול?)

פורסם
מעניין: היו במקור דגמים ען חלונות כאלה וכאלה- או שזה "שיפור" שנעשה מאוחר יותר? (או להפך- חלון אחד לא נפתח הורכב אחר-כך בגלל שהיה יותר פשוט וזול?)

חלונות אחוריים נפתחים (חלונות הזזה) בדוכס היו בחלק המכוניות, בעיקר באלו שפנו לשוק האזרחי, בשנים היותר מאוחרות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הרבה זמן לא עדכנתי את ששת קוראיי בהתקדמות (אם היתה) בשיפוץ הדוכסית.

כפי שבוודאי זכור לכם, נעצרנו בסיפור בשלב הפחחות (אם אפשר לקרוא לזה כך) והצבע.

הצביעה לא יצאה לשביעות רצוני כלל וכלל. חלקים שלא פורקו מהמרכב התלכלכו בצבע שהותז, כך למשל האגזוז קיבל צבע של הגוף ומיכל הדלק אשר נצבע על ידי רענן בצורה מרשימה ביותר, זכה לשכבה לא אחידה נוספת של "שפריצים" בצבע הרכב.

דברים אלו, ונזקים מעין אלו קרו במקומות נוספים בדוכסית, כך שככל הנראה הדוכסית תזכה לעוד שכבת צבע, לפחות חלקית.

לאחר שחילצתי אותה מהידיים האיומות של הפחח, היא הגיעה אל הידיים של הרפד.

הרפד היה צריך להחליף הכל - מושבים, רצפה, גג, דפנות, דש בורד וכל חלק אחר אשר עשוי מאיזה סוג של משהו אמור להסתיר את הפיברגלאס.

נבחרו צבעים. כמובן שהתאמת צבעים זה לא ממש הצד החזק שלי, אבל לא נורא, לפחות, כך קיוויתי, זה ייצא יפה.

אתמול הדוכסית יצאה מהרפד...

לא יכול להגיד לששת קוראיי כי אני מרוצה מהעבודה (כי אתם לא לידי), אז אכתוב זאת.

אני מרוצה מאוד מהעבודה של הרפד, ובהחלט הוא היווה עבורי חוויה מתקנת לפחח.

בשורה התחתונה, הדוכסית יצאה מכוערת בטירוף. פשוט אוטו מכוער, עם התאמת צבעים מזעזעת.

מצד שני, גם כאשר האוטו היה חדש הוא היה מכוער, אז מה כבר יכול להיות?

מהרפד, צריך להגיע אל הזגג.

הזגג נמצא כעשרים ומשהו קילומטר מהרפד.

אכן מצוקה.

מה עושים?

ניקח גרר?

אולי עגלה נגררת המותאמת למכוניות?

נאאאאא....

חמוש במשקפי אבק, נכנסתי אל הדוכסית והתחלתי לנסוע.

אחרי חמישה קילומטרים בערך, שמתי לב שחצי מהשיער שעוד נותר לי, מפוזר בדרך מהרפד ועד לכאן. חשבתי לעשות מהשיער שנשר חוט ע"מ שאדע איך לחזור אל הרפד, אבל אין בכך צורך, אני מכיר את הדרך, מה גם שהשיער הוא לא מה שהיה פעם.

אחרי חמישה קילומטרים נוספים, כבר הצטערתי שלא לקחתי כובע...

הנסיעה ללא שמשה קידמית, או שמשות בכלל, היא בהחלט חוויתית. מומלץ בחום (רק אל תשכחו לקשור כל דבר היטב, כולל את השפם זקן וכד'). כמו לרכב על אופנוע בלי קסדה, רק שזה בתוך אוטו.

הנסיעה אל הזגג עברה בשלום, והדוכסית הזכירה לי עד כמה היא לא נוחה לנהיגה. תענוג צרוף.

איך שהגעתי אל הזגג ונכנסתי פנימה לתוך המוסך שלו, ארובות השמיים נפתחו, וגשם זלעפות החל לרדת. שמחתי על מזלי הטוב אשר מנע ממני להירטב ולהרוס את הריפוד החדש של הדוכסית.

הזגג כל כך התלהב מהדוכסית, כך שהיא נשארה אצלו לסופשבוע. לא בטוח שאני רוצה לדעת מה הם עושים ביחד.

יום ראשון על הבוקר אשוב אליו, אחלץ אותה מבין ידיו, וניסע ביחד אל עבר השקיעה...

היות ואני נוסע בבוקר, מה קשורה השקיעה?

בזכות עבודתו ה"נאמנה" של הפחח, עליי להרכיב מחדש את כל החשמל באוטו - הוא רק שם את הפנסים חזרה במקום, לא טרח לחבר את חוטי החשמל, ואת אלו שהוא כן חיבר, הוא חיבר לא ממש נכון, אז יש עבודה לעשות...

בנוסף, הגיע זמן לעשות לה טסט (שוב), אז לאחר סיום עבודות החשמל יש לגשת לקבלת אישור רכב מיושן ומשם לטסט.

אתמול, כאשר חזרתי הביתה, הילדים לא זיהו את הקירח שבא לפתע ומביט בהם.

לפחות הכלבים זיהו את הריח, אז היה לי איפה לישון (איתם, אלא מה?)

• תוכן חדש...