Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי דגמים לתת מראש כי המלאי מתעדכן מעכשיו לעכשיו בחברות הליסינג וברגע שמגיעים לבחור צריך לצאת עם מכונית.

מבין כל הדגמים האפשריים הסטנדרתים בחברות הליסינג איזה רכב הכי מומלץ בקטגוריה 2 ?

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

איך אתה מצפה שניתן לך ייעוץ אם לא תספר לנו מה הצרכים שלך מהרכב ? (רכב לבודד/משפחתי, כמה ק"מ תסע ביום (אולי עדיף דיזל אם יש)

תא מטען וכו' ..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא הייתי כל כך מובן.

זה לא יהיה רכב לקניה.

רכב שאני "מקבל" מהחברה שמעסיקה אותי.

(מקבל=משלם עליו סכום של כ3000 בערך פר חודש)

רכב לבודד.

כ100-140 ק"מ ליום.

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

מי משלם על הדלק ? זו שאלה שהתשובה עליה חשובה כי מדובר בק"מ אסטרונומי של +-4000 בחודש ו-48,000 בשנה במקרה הגרוע.

אם יש לך הקצבה חלקית של דלק ולא דלקן בלי הגבלה או שאתה תשלם על הדלק,הייתי בוחר ברכב דיזל או היברידי אם יש כזה ברשימה ואם לא,אז צריך לבחור רכב הכי חסכוני בגזרת הסופר מיני (I20 למשל תהיה עדיפה על מאזדה 2).

השאלה אם בכלל יש סופר מיני בקבוצה 2 או רק רכבים משפחתיים.

בהיעדר רשימה של מכוניות לבחירה קשה להמליץ על משהו נקודתי.

כמו כן,לקחת בחשבון שיש קנס על כל ק"מ מעבר ל-25/30 אלף לשנה ? (בדוק את העניין).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תשלום על דלק לא רלוונטי, יש דלקן.

אני לא מבקש המלצה לרכב הכי טוב שניתן לקנות בקטגוריה 2.

סה"כ ממי שיש לו ניסיון עם רכבי ליסינג/חברה ומכיר את השוק והמכוניות שיש היום בחברות הליסינג מה הכי כדאי לקחת בקטגוריה 2 ?

זה הכל. מקווה שזה מובן יותר עכשיו.

פורסם

קודם כל תגדיר מה אתה מצפה מהרכב.

אני הקצין רכב באחת מחברות ההייטק, ושמתי לב שלכל חברה יש את המדיניות שלה.

יש חברה שנותנת לעובד לקחת כל סוג של רכב שהוא חפץ בה, וישנם חברות שמגבילות את היצע הדגמים שלה ואת הצבעים

של הרכבים בחברה.

לא אמרת לנו האם יש לך הגבלה, ולמה אתה מצפה מהרכב אז אני אגיד לך איזה רכבים

הכי נפוצים איפה שאני עובד.

יש את הפורד פוקוס סטיישן (טורר בשפה המקצועית) שהרבה עובדים לוקחים אותה כיוון שיש לה תא מטען גדול וחלונות כהים והרבה גדג'טים.

העובדים שלא סובלים את הגיר של הפוקוס נחלקים לשניים:

יונדאי I35 שהוא מאוד מרווח וגדול, אך פחות נוח מבחינת המתלה מהפוקוס.

וישנם את העובדים שרוצים סטיישן, ולא סובלים את הגיר של הפוקוס ולוקחים יונדאי I30CW.

אתה צריך לשבת בכל אחד מהרכבים ולהחליט איזה רכב הכי נוח ושימושי בשבילך.

בכל זאת, אתה משלם 3000 ש"ח בחודש למספר שנים, אז אתה צריך להיות סגור על מה שאתה לוקח.

לאחר שתחליט בדרך כלל, לא תוכל להחליף את הרכב (ברוב החברות).

פורסם

בגדול ההגבלה היא שלי.

אני עובד חדש בחברה ולא רוצה להוציא יותר מידי כל חודש על הרכב ליסינג.

לכן הקטגוריה שביקשתי עזרה בה היא מספר 2.

פורד פוקס, I35 וכו' לא בקטגוריה הזו לצערי.

אם יש לך המלצות לקטגוריה מספר 2 אשמח אם תרשום.

חשוב לי שהרכב יהיה נוח כמה שיותר, קומפקטי אבל לא בגודל של סמארט ושיהיו גדג'טים כמו שרשמת.

פורסם

אתה רוצה לדעת מה מתאים לך, על סמך מאפיינים שלא טרחת לציין?

או רוצה לדעת מה הנפוץ ביותר כמו שכתבת בכותרת?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

razmel,

אם קראת את כל השרשור יכולת לראות שרשמתי בדיוק מה אני מחפש.

asix הבין בדוק מה רציתי לשאול וגם ענה מעולה רק לא לקטגוריה שאני מחפש.

asix, אם תוכל לרשום את מה שאתה יודע על רכבים בקטגוריה מספר 2 זה יהיה מעולה. תודה מראש.

פורסם

היי,

הרכבים שציינתי אלו רכבים של קטגוריה 2(למרות שאין דבר כזה קטגוריה 2).

אם אתה אומר שאלו לא בקטגוריה 2 אצלכם, אז אני מניח שאתה מתכוון לרכבים קטנים יותר כגון I25 שמאוד נפוץ.

רכב נוסף שנפוץ בקטגוריה הזאת זה קאיה RIO החדשה.

תיתן לנו כיוון כי כל מה שאנו רושמים זה בגדר השערה בלבד.

פורסם

asix,

אני מתכוון לקטגוריה 2 או קבוצה 2.

ברמה של יונדאי I20 וחברותיה.

עכשיו מבין היונדאי I20 ושאר המכוניות שבאותה רמת מחיר בחברות הליסינג מי תהיה הכי טובה ומי הכי פחות טובה ?

• תוכן חדש...