Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי אינסוף חיפושים והתלבטויות, אחרי שראיתי על כל מוצר ממוצע ומעלה שמתפאר בהיותו "מעניק ציפוי חזק במיוחד ומהאיכותיים שקיימים", קניתי ערכה מ VIX.

האוטו המטופל - A3 בצבע שחור.

http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/155-shine-pretection-kit-black-light-hybridv7-microfiber

הוספתי לזה פלסטלינה -

http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/44-basics-of-bling-clay-bar-55g

ואת השמפו -

http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/80-b

לגבי השמפו אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שהוא מנקה אחלה. דיי בקלות. קצת מפריע שהוא לא מקציף. זה עניין בעיקר פסיכולוגי שלא רואים אותו, אבל סך הכל זה לא מפריע לשטיפה.

אחריו באה הפלסטלינה שעשתה עבודה מעולה (חומר הסיכוך על בסיס השמפו). לא יודע להגיד אם היא טובה יותר מאחרות, אבל היא עושה את העבודה. האוטו הפך חלק כמו זכוכית.

ה"היילייט" של הסיפור הוא הBLACK LIGHT שהיישום שלו דיי דומה לוקס. המוצר הטוב ביותר שהשתמשתי בו (EVER). העמיק את הצבע בצורה משמעותית, והוסיף ברק שהאוטו לא הכיר גם בימים שבהם חשבתי שהוא ממש מבריק. היישום שלו קל ונוח, וההסרה של החומר היבש קלה מאד ולא משאיר אבק ושאריות כמו וקסים אחרים שיצא לי להשתמש בהם.

לפי המלצת הכתוב על הבקבוק, עשיתי ציפוי כפול (לפי ההמלצה, יש ליישם פעם שניה כחצי שעה אחרי הראשונה). לא ראיתי שינוי בין השכבה הראשונה לשניה, אבל אני מניח שזה פשוט הוסיף שכבת הגנה לעמידות גבוהה יותר.

המוצר האחרון HybridV7 - אמור להוסיף עוד הגנה ועוד ברק. או שהברק שלפניו הגיע לרוויה כזו שלא ניתן לשדרג אותו, או שפשוט הוא לא עשה את העבודה. לא ראיתי שום שינוי אחריו. מעבר לזה, הוא אמור להוסיף שכבת הגנה נוספת. שיהיה.

תמונות יש רק אחרי הטיפול. נעלה בהמשך.

פורסם

מוזר מה שאתה אומר לגבי הblack light, שאני השתמשתי בו ההסרה הייתה קשה מאוד, הוא השאיר הרבה לכלוך (עד היום יש על המגבת אפילו) והרבה אבק, מה שכן הברק שהוא משאיר מדהים (לדעתי זה שווה את הכול).

השמפו נקרא ONR שאתה אומר שמפו אתה מפחית מערכו.

דרך אגב, איך זה שאין אפילו תמונה אחת ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ה-ONR לא רק מנקה הוא גם משאיר ברק ומחיה את הצבע.

שטפתי רק פעם אחת עם ONR ויישמתי ווקס כרגיל והברק היה מדהים וממש שונה ממה שהורגלתי עם השטיפה האוטומטית...

אני רק חושב מה יקרה אם אני אעשה פלסטלינה וגלייז אחרי השטיפה ויש לי פרפרים בבטן (:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אני גם רכשתי HybridV7.

עם הוא היה עולה 47 ש''ח, כמו מוצרים מעולים אחרים, אז דיינו. אבל בשביל 109 ש''ח!

הדבר היחיד שיצא לי מה HybridV7, זו ההבנה שאני לא קונה יותר HybridV7.

C4 1.6 thp exclusive Made in France- Prefected in my garage

• תוכן חדש...