Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10 שנים בפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע איך בדיוק נזכרתי אבל היום אני בדיוק עשר שנים בפורום הזה.

הייתי אז חודש לפני סוף כיתה יב', שנה עם רישיון ובעל שרייד 93, מבחינתי אז היא הייתה למבורגיני, לא פחות.

זה מדהים אבל הפורום הזה פשוט ליווה אותי בכל מה שעשיתי מאז: צבא, טיולים אחרי צבא, פסיכומטרי, לימודים, עבודה, חתונה, קניית דירה ומשכנתא ועד קניית עגלה לתינוקת הקטנה שלנו.

אה כן, וגם החלפת ה5 רכבים שהיו לי מאז אותה שרייד...!

קיצר, די מרגש. הרגשתי צורך לפתוח שרשור :twisted:

*עריכה: ולפעמים אני שואל את עצמי איפה נעלמו לירן ראלי 106 וRS6 (דביר) שהיה תמיד נוסע איתי אז למפגשים ברמת גן או לפ"ת.

פורסם

מזכיר לי קצת את עצמי, באוקטובר אני גם אהיה 10 שנים בפורום הזה, שבאמת קצת ממכר...

הייתי עם הסובארו די אל 89 שהרגשתי שלא משנה כמה תוכלו לשכנע אותי, היא התמורה הטובה ביותר שהיה לכסף בזמנו.

החלפתי גם אני כמה רכבים מאז, רק מינוס עגלה לתינוקת...

מה אתם אומרים, ב2023 הפורום יישאר חי וקיים, ואם כן אז עדיין באותה התצורה הקלאסית והטובה של פעם?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני הייתי טרי עם הלנטיס F שקניתי בזמנו. עברתי לכאן מפורום רכב ב-YNET כי מאסתי באותו הפורום וגיליתי כאן פלטפורמה נחמדה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

יגאל ויוסי, מברוק. אני מזדהה עם שניכם. בהחלט סיבה טובה לפתוח שרשור!

אני חושב שהפורום לא יחזור להיות קטן ואינטימי כמו פעם (אין מה לעשות, ככה זה), אבל עדיין שמר על הרמה הטובה.

החלום הוא שהילד שלי יכתוב כאן. מקווה שזה יקרה.

172

• תוכן חדש...