Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

950 מ"ל יוצא 90 ש"ח.

עוד לא סיימתי אותו, אבל בנקיון אינטנסיבי כמו שורצי הפורום פה הוא נגמר די מהר. אצלי זה ככה. נראה מה קנוורת' יגיד, גם הוא משתמש בו.

אני מבסוט ממנו, ויש יקרים ממנו, אבל עם כל הכבוד אני לא חושב ששמפו צריך לעלות קרוב ל100 ש"ח לליטר.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

adi89 תענוג של תמונות. הפח של הרכב נראה במצב ממש טוב, איזה שנה הרכב? והאם הוא עבר טיפולים (לא במוסך) לפני כן?

כמה הערות:

בסוף השלב הראשון רשמת שייבשת את הרכב לקראת השלב השני של הפלסטלינה. זה מיותר, אתה יכול להשאיר את הרכב רטוב כולו וישר לעבוד עם הפלסטלינה, זה רק יוסיף לך אקסטרה סיכוך ופחות QD שמתייבש כי הוא כל הזמן במגע עם מים.

וגם זה היה חוסך לך 25 דק בערך.

לגבי הפלסטלינה שלא החזיקה הרבה, לפעמים זה מתרחש כאשר עושים ממנה "פיתה" ממש קטנה. לא מומלץ לעבוד עם חתיכות ממש קטנות או ממש דקות.

אופציה נוספת- הרכב שלך היה ממש מטונף מבחינת משקעים שמחוברים לצבע.

אופציה נוספת- מישהו במפעל בסין הלך להשתין בדיוק כשהיה צריך להוציא את הפלסטלינות מהתבנית. עוד מוצר סיני, אל תתרגש.

רוב הפלסטלינות שרכשתי מהם החזיקו יפה למדי.

אין בעיה ליישם אופטי סיל על כל המשטחים, זה אחד היתרונות שלו לעומת אוטמים אחרים.

אני חושב שזה מיותר לשים אוטמים על החלונות. לפעמים זה גם מקשה על פעולת הוישר ( לא במקרה שלך לדעתי, יותר בכיוון של אוטמי משחה גסים)

gabizon79 אנחנו מדברים על ONR ?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תודה על התגובה החמה קנוורת':wink:

הרכב שנת 2011 ונרכש רק לפני חודש, אין לי פרטים על העבר הקוסמטי שלו.., מה שכן אני יודע שהוא היה באיזור שגרם לו להרבה ג'ינג'ים קטנטים שירדו היום בעזרת הפלסטלינה, זה הטיפול הראשון שלו אצלי

פורסם

ADI- על הכל כבר ענו לך,אבל חשוב לי לציין (ולא בקטע של מקצוען או משהו ) אם כבר התחלת טיפול פלסטלינה אז תיישם אותו עד הסוף,לא חראם על העבודה שלך? והאוטם?

אבל חוץ מזה באמת הרכב נראה מהמם,תתחדש!:wink:

פורסם
על גולד קלאס שמפו של מג'ס

שנים שהסבון הזה מוכר כסבון שמנקה ממש טוב.

אני מסכים שהמחיר לא משהו.

אבל יכולות הניקיון שלו באמת מרשימות. ואפילו מהטובות שראיתי.

מכיוון שאני עובד ב 2 דליים ואין לי צינור אז נוצר מצב שתמיד נשאר קצת לכלוף בסוף, כמה נק' פה וכמה נק' שם.

שמתי לב שכאשר אני משתמש בגולד אז נשאר פחות לכלוך מאשר עם סבונים אחרים.

מישהו זוכר מה הדילול המומלץ עבור המוצר הזה? הבקבוק לא לידי פשוט.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תודה E-A, צודק לגמרי אבל בגלל שכבר השמש התחילה לרדת וחששתי שלא יהיה לי מספיק אור לעשות עוד שטיפה ולמרוח אוטם החלטתי שבטיפול הבא אעשה שוב פלסטלינה וכל המזהמים שנשארו יירדו, באיזור שאני גר טפו טפו לא נוצרים ג'ינג'ים על הרכבים ולכן פעם הבאה אוריד את מה שנשאר, לא דחוף כ"כ, בינתיים האוטם עושה את העבודה שלו, גם ככה הגודל שלהם כל כך מיקרוסקופי שצריך להצמיד את הלחי\סנטר לצבע בשביל לראות אותם והיה לי קשה לאתר את כולם במיוחד בגג, בשאר הרכב הורדתי את כולם\אולי יש אחדים שלא ראיתי.

פורסם
שנים שהסבון הזה מוכר כסבון שמנקה ממש טוב.

אני מסכים שהמחיר לא משהו.

אבל יכולות הניקיון שלו באמת מרשימות. ואפילו מהטובות שראיתי.

מכיוון שאני עובד ב 2 דליים ואין לי צינור אז נוצר מצב שתמיד נשאר קצת לכלוף בסוף, כמה נק' פה וכמה נק' שם.

שמתי לב שכאשר אני משתמש בגולד אז נשאר פחות לכלוך מאשר עם סבונים אחרים.

מישהו זוכר מה הדילול המומלץ עבור המוצר הזה? הבקבוק לא לידי פשוט.

האמת שאני לא מקפיד על יחס דילול(בניגוד לONR ששם לכל דילול תפקיד ספציפי), יכול להיות שזו הבעיה, למרות שאני שם ממש קצת, והוא באמת מנקה מצויין. את השמפו יחד עם שאר האביזרים אני מאחסן בחוץ, בתוך דליים שמשמשים לשטיפה, עטופים בשקית ענקית על מנת למנוע השתכנות של צפעים. כבר הסתובב לי שם פעם צפע. אבדוק את זה בשימוש הבא.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

גולד קלאס שמפו יקר אבל מצוין. אני לא מקפיד על יחס דילול כי במילא אני מסיים עם ONR (אוף... שוב פעם..באמת נמאס !)

אבל גם שאני מנקה רק עם גולד הלכלוך יורד ללא בעיות מיוחדות. לרוב זה עם צינור. לטעמי קשה להגיע לתוצאות מספקות עם דליים

באופן קבוע. (יש לכלוך צמוד למקומות מוסתרים שרק לחץ מים מסיר אותם -מי שמקפיד לנקות מתחת לשטיח כמובן)

מעבר לזה הרכב נראה ממש טוב.

אגב,פלסטלינה זה הכי פשוט/קל שיש בתחום -לא מבין למה היה לך קשה.

פורסם

עבודה יפה, כל הכבוד! רק חשוב לסיים עם הפלסטלינה כפי שכבר ציינו מעליי. אני מבין אותך, מצד אחד, קשה להספיק הכל ביום אחד.

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

טוב, אז היום סיימתי את העבודה, שאבתי את הרכב מבפנים, ניקיתי עם מטלית לחה ללא חומרים מיוחדים כי עדיין לא הזמנתי,

שטפתי את כל דפנות הדלתות, דפנות מכסה המנוע ודפנות הבגאז' ויישמתי עליהם אופטי סיל, למרות שהצבע הפנימי כמובן במצב חדש כי הוא בתוך הרכב ותמיד מוצל אבל עדיין אופטי סיל לא יכול להזיק :-D

ולבסוף הדבקתי את מדבקת CarsForum על מסגרת לוחיות הרישוי למראה מקצועי :wink:

פעם הבאה בעוד מספר חודשים כנראה שאבחר להתמקד בחלק אחד או שתיים כל יום וככה אוכל לבצע את הפלסטלינה באופן מלא וללא לחץ זמן,

בינתיים האלפא המשפחתית ביקשה טיפול עקב המראה של הג'יפ - פרטים בקרוב :)

סוף שבוע מעולה לכולם!

cf1.jpg

cf2.jpg

• תוכן חדש...