Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 235
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סיימתי את BF3 ועכשיו אני קרוב לסיים את crysis3

אני המום מחדש כל פעם מהגרפיקות שעושים היום, אני עוד זוכר את הטירה הנאצית המקורית... (שלא לדבר על test drive ודיגר)

משחק על PC (מעבד I7 2600K וכרטיס מסך GTX660)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אוף, הרגתם אותי. אין לי זמן לכלום היום, עם עבודה, אישה וילדים. המצב כ"כ נורא שאני רוכש משחקים (יש לי שניים דרך STEAM שמחכים + שלושה ל- PS3) ואין לי זמן לשחק, אני רק מפנטז על איך הם נראים...

בינתיים אני מידי פעם משחק BF3 ברשת, כי זה לא מצריך יותר מידי זמן... וזה כן כיף גדול עם ההרחבות האחרונות :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חוטא ב-LOL בסופי שבוע. לא נראה לי שהמחשב מסוגל להריץ dota 2...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
Demon's souls.

לגבי Mass effect- איך לעזאזל מישהו הצליח להביא את עצמו לסיים את השעתיים וחצי הראשונות של 2? השתעממתי למוות וחזרתי ל Halo Reach.

נראה מה הלאה, כרגע בחינות...

כן גם אני עשיתי את זה עם הראשון והשני, שיחקתי כמה דק', מחקתי את הראשון ואמרתי מה זה החרטה הזה?? אההיייי אההיייי (קומדי סטור)

נתתי הזדמנות שניה, סיימתי את הראשון ונשארתי עם טעם מדהים של עוד! קניתי את השני, לא הפסקתי לשחק פעם אחר פעם.

את השלישי סיימתי לפני כמה חודשים, ופשוט בא לי להוריד אותו שוב.

מומלץ מומלץ מומלץ, כשנכנסים למשחק (סרט אפשר לומר) זה פשוט סוחף. לא סתם קיבל ים פרסים וציון ענקי. משחק הוליוודי.

Opel Adam S 2017

פורסם
אוף, הרגתם אותי. אין לי זמן לכלום היום, עם עבודה, אישה וילדים.

אני כל כך מסכים איתך

אני מדי פעם משחק ב combat arms, כי אין לו דרישות גרפיות גבוהות, חינמי, ודי זורם.

עצוב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
אוקיי, אני חוזר בי. לא ידעתי את זה לפני. אני רוצה סוני 4...

למה 4? GTA V יוצא לPS3...:wink:

בלי ספק הולך להיות אחד המשחקים הטובים שיצאו אי פעם. לא יכול לחכות! (וזה מאחד שהדבר היחיד שהוא משחק בPS3 זה PES...)

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חברים יקרים GTA V זמין להורדה באתרי הטורנט הקרובים אליכם( לXBOX ) , כבר הודעתי לחברה שאנחנו בפסק זמן , ולקחתי חופשה מהעבודה

או במילים אחרות , יאאלה בלאגן.

מצורף סרטון עם 50 דקות משחק מההתחלה של המשחק - נראה מדהים.

http://www.youtube.com/watch?v=gMRKoBzxV_w דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

וואו, זה נראה אדיר!

כמה עדכונים:

SPLINTER CELL BLACKLIST, אחלה משחק. אין יותר מדי חדש בז'אנר, אבל המשחק עצמו מעולה ועם עלילה מעניינת.

ARMA 3, בינתיים לא יצא לי לשחק הרבה, אבל עושה רושם שהסימולטור צבא נראה מציאותי מתמיד, ומכיל אין ספור אפשרויות.

SAINTS ROW IV משחק כיפי ברמות. מי שמחפש GTA זה לא ממש הז'אנר. זה פשוט משחק מטורף, משעשע וכייפי. לצורך המחשה, אתם נשיא ארה"ב, יש פלישה של חייזרים ויש לכם כוחות על. אתם יכולים לעוף, לקפוץ על מגדלים, להשתלט על אנשים ועוד המון כוחות על. מעבר לכך, כל הנשקים המוזרים ועוד המון חדשים.

TOTAL WAR - ROME 2, משחק אסטרטגיה הכי חדשני שיכול להיות. חובה לחובבי הז'אנר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התחלתי לשחק בrome total war 2. בינתיים הtutorial שלהם רק בלבל אותי.

במקביל קניתי גם את Company of Heroes2, נראה שהראשון היה טוב יותר.

מקווה שGTA החדש יביא את הבשורה..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שאלתי בעבר באיזה שירוש עלום שם, אנסה פה שוב.

יש מישהו שמשחק בhawken?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מחכה לgta החדש במחשב ומעבר לזה לגרסאת המולטי שייתכן ויפתחו לו עצמאית. ויותר מזה לשרת הרולפליי שיקום בעקבות זאת.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

במבה , יש לך עוד הרבה לחכות כי למחשב אין עדיין תאריך יציאה מדברים על עוד כחצי שנה , ובכל מקרה הGTA החדש בא עם מולטיפלייר מובנה שROCKSTAR פיתחו.

מי שמוריד ממליץ לקרוא קצת על ההתקנה צריך לעדכן DASHBOARD בXBOX ותלוי בפריצה שיש לכם ההתקנה\צריבה שונה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

המולטי בפיתוח עצמאי מתעלה על זה של רוקסטר בהכל. הוא מחזיק יותר מ100 אנשים (נכון לsa ולג'יטיאיי האחרון) וכתוב בשפה כלכך פשוטה שקל מאוד לפתח מודים עצמאיים שהופכים את המשחק למהנה במיוחד ויוצרים ים אופציות.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...