Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו שוקלים לקנות סקודה ראפיד חדש מהיבואן, צ'מפיון מוטורס.

עולה מתעודת האחריות ששלחו לנו כי האחריות הניתנת על חלקים מרכזיים (כולל המנוע ותיבת ההילוכים) לשנתיים הינה מוגבלת ל-50% של העלות, גם של החלקים וגם של העבודה. דהיינו, אם נקנה את האוטו והמנוע יישבר תוך חודש, אנחנו נצטרך לשלם 50% מהעלות להחלפת המנוע. האם מוכר למישהו תנאים כאלו בתעודת אחריות לרכב חדש?

אם הם לא יתנו אחריות מלא על החלקים המרכזיים של האוטו, נראה לי שנחפש רכב אחר מיבואן שאכן נותן אחריות של 100% בתקופת האחריות. אשמח לשמוע על יבואנים כאלו.

תודה מראש.

מרים

פורסם

קשה לי להאמין כי אחריות יבואן כוללת תיקון מלא של הכל באחריות בד"כ למעט חלקים מתכלים.

מצד שני אם זה נכון,הגיע הזמן לחרם צרכנים רשמי על היבואן המתנשא והמזלזל באינטליגנציה של הלקוחות שלו,שחיים עדיין בלה לה לנד ומשוויצים כמו רוכשי הצפתיות בנוחות המדהימה של הרכב לעומת רכבים יפנים ו/או קוריאניים עד שמגיע טיפול גדול במוסך המהולל של הרשת שלהם שמשחיל להם נקניקיה עבה כל כך שגורמת להם לבכות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
קשה לי להאמין כי אחריות יבואן כוללת תיקון מלא של הכל באחריות בד"כ למעט חלקים מתכלים.

מצד שני אם זה נכון,הגיע הזמן לחרם צרכנים רשמי על היבואן המתנשא והמזלזל באינטליגנציה של הלקוחות שלו,שחיים עדיין בלה לה לנד ומשוויצים כמו רוכשי הצפתיות בנוחות המדהימה של הרכב לעומת רכבים יפנים ו/או קוריאניים עד שמגיע טיפול גדול במוסך המהולל של הרשת שלהם שמשחיל להם נקניקיה עבה כל כך שגורמת להם לבכות.

אל דאגה . פורד לא יותר טובים .אומנם הם לא רושמים דברים כאלה , אבל בתכלס לא עושים הרבה {אם בכלל} כשיש בעיה . מורחים זמן , מערבבים אותך , תשובות הזויות , העיקר לא לטפל וכך לחסוך כסף . וזה נכון גם במקרה של קניה מהם . עד שנגמרת האחריות . על בעיות ברובוטי לא תשמעו כאן מכיוון שהרוב המוחלט שלהם זה ליסינג ולנהגים ממש לא אכפת כי מחליפים להם רכבים .

פורסם

יוסי, למען הידע העצמי - במוסך המרכזי של "דלק" (ניר צבי) לא מסתירים לרגע את בעיות הקלאצ'ים בתיבת ה"פאוורשיפט". כשהרב בוחן הגיע לרכב שלי, הוא הציץ פנימה ושמח לגלות שהיא אינה רובוטית (גם טען שעשינו בשכל. לך תסביר לו שיש בבית חיבה לידני). לא טען לרגע שהרובוטית חפה מבעיות, ההפך הוא הנכון, הוא ישב והסביר לי (בזריזות) מה הבעיות התיבה (קלאצ'ים) ורמז שהתיבה הזאת היא לא בדיוק הכוס תה שלו :wink:

לגבי צ'מפיון, נשמע לי תמוהה ה-50%. למיטב ידיעתי וזכרוני - ישנה אחריות מלאה על הרכב בשנתיים הראשונות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא נראה לי שזה המצב , אני מניח שמצב כזה גם אינו חוקי.

הם אפילו נותנים 5 שנים אחריות לגיר (מקבלים מכתב בנוסף לאחריות)

האם אתם יכולים לצתת את הכתוב על 50%??

האם בדקתם זאת מולם בשיחה ?

פורסם

גם אם הם נותנים אחריות של מאה אחוז על השנתיים הראשונות זה עדיין שנתיים לעומת שלוש בחברות אחרות ורק בשל העובדה הזו לא הייתי קונה מהם רכב, זה לא שהם מוכרים משהו מיוחד.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...