Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחלה שאתה מפרסם את עצמך אבל תכבד את עצמך ואל תפרסם דרך "הפחדות", זו סה"כ התקנה של ג'אנט שבכל פנצ'ריה יודעים לעשות, לא מדובר בבניית פצצה אטומית.

עידן

מי אמר לך שכולם יודעים להתקין כמו שצריך???

אתה פאנצאר מאכער??

יש כיוון מיוחד בשביל לא לשרוט את הגאנט

יש נושא של איזון שזה מאד חשוב

וכמובן שירות

פורסם

יש מספיק בעלי מקצוע שיודעים היטב את עבודתם, יודעים להתקין ולאזן מבלי לפגוע בג׳אנטים.

לא, אני לא פאנצ׳ר מעאכר בדיוק כמו שאתה לא המצאת את הגלגל.

שוב אומר, אתה ספונסר פורום ומפרסם את מרכולתך וזה מצויין, רק לא חייבים לפרסם מתוך הפחדה ידידי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אי אפשר לדעת מה ימכרו לך בסוכנות. לי בזמנו אמרו שבתופסת של 2000 ש"ח אפשר לקבל גאנטים מקוריים של מאזדה למאזדה2.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
במודעה זו סיפקתה חוכמה גדולה והשתתפות מעניינת בשירשור הזה...

אתה בוחר להתמקד במה שנוח לך ידידי, שיבושם לך.

השורה התחתונה היא שיש בארץ עשרות בעלי מקצוע שיודעים להחליף גלגלים\צמיגים ולאזן כמו שצריך, לא תורה מסיני ובטח לא משהו לחשוש ממנו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אנשים מחליפים צמיגים לבעלי רכבים שמגיעים עם ג׳נטים מקוריים, לא נתקלתי במישהו שלא איזן לי בצורה לקויה.

לאוב הבעיה בג׳נט עצמו.

אביחי, 2010?! צמיג בן שלוש לא היתי שם אלא אם כן המטרה היא לגמור אותו במסלול ותו לא.

בטוח לא לרכב שנוסעים איתו ביום יום.

Got To love It

פורסם
אתה בוחר להתמקד במה שנוח לך ידידי, שיבושם לך.

השורה התחתונה היא שיש בארץ עשרות בעלי מקצוע שיודעים להחליף גלגלים\צמיגים ולאזן כמו שצריך, לא תורה מסיני ובטח לא משהו לחשוש ממנו.

לא כללתי את כולם ידידי

אמרתי שיש כאלו... ואתה לא יודע עם מי החברה עובדת, ולכן ההחלטה איפה להתקי?ן אינה בידיים שלך.

כי אתה מקבל מוצר מוגמר

פורסם

אני יודע שהגולף 1.2 מגיעה בלי ג'נטים מגנזיום, אבל הגולף 1.4 לדעתי כן מגיעה איתם ללא תוספת מחיר.

אני מציע לך לברר שוב את הנושא הזה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
אני יודע שהגולף 1.2 מגיעה בלי ג'נטים מגנזיום, אבל הגולף 1.4 לדעתי כן מגיעה איתם ללא תוספת מחיר.

אני מציע לך לברר שוב את הנושא הזה.

ממה שאני יודע (וזה כמעט בוודאות) גם ה1.4 מגיעה בלי ג׳אנטים מגנזיום.

ככל הנראה אני הולך כרגע על הג׳אנט 15 אינץ. (הם נותנים לי אותו באלף חמש מאות בערך) נתקדם לאט לאט זה רכב ראשון שלי, נראה מה יהיה בעתיד.

• תוכן חדש...