Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 6-קטע חדש מדרום-תהיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק קראתי בוואלה רכב,על כך שמשרד התחבורה הוציא מכרז על המשך סלילת כביש 6 לכיוון דרום.

איני מבין מדוע אורכו של הקטע הוא בסך הכל 5.5 קילומטרים,כאשר הכביש מסתיים (נכון לעכשיו) 30 קילומטר צפונית לבאר שבע,מדוע לא לסלול כל הדרך עד באר שבע או קרוב אליה.

דבר נוסף,עלות הפרייקט בעבור סלילת 5.5 קילומטרים הוא 300 מיליון ש"ח!! אני מבין שמדובר בכביש בינעירוני עם תאורה מעקי בטיחות ושאר הדברים הנלווים,אבל 300 מיליון על 5.5 קילומטרים?

Porsche 944 turbo

פורסם

כביש 6 ברובו אם לא לכל אורכו מואר רק בקטעים עם מחלפים.

בקטע הדרומי הכביש הוא כביש ללא אגרה, מצומת גורל עד צמת אהלים כביש 40 עבר שיפור עם מחלפים ומהירות מותרת 100 קמ"ש, האם בחבל ארץ זה, לרוב נטול פקקים, מוצדק לסלול כביש נוסף במקום לפתח את הקיים?

אני חושב שבתשובה היא לא מכל הבחינות: סביבתית, כלכלית, חברתית.

פורסם
כביש 6 ברובו אם לא לכל אורכו מואר רק בקטעים עם מחלפים.

בקטע הדרומי הכביש הוא כביש ללא אגרה, מצומת גורל עד צמת אהלים כביש 40 עבר שיפור עם מחלפים ומהירות מותרת 100 קמ"ש, האם בחבל ארץ זה, לרוב נטול פקקים, מוצדק לסלול כביש נוסף במקום לפתח את הקיים?

כביש 6 לא נועד להוות אלטרנטיבה לעוקף באר שבע, אלא אמור להגיע לצומת שוקת ומשם לערד/ים המלח/מיתר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפי האתר הרשמי התכנון הוא שתוואי הכביש יתלכד עם כביש 31 (כמו שמתלכד עם כביש 1 באזור מחלף דניאל) בקטע מלהבים עד שוקת, ומשם להמשיך עד לצומת הנגב.

לכוון ערד יורחב תוואי כביש 31 הקיים (בדומה לעיבוי כבישי הרוחב במרכז)

פורסם
, האם בחבל ארץ זה, לרוב נטול פקקים, מוצדק לסלול כביש נוסף במקום לפתח את הקיים?

א' יש שעות שהקטע ב"ש - צמת הנגב עמוס מאוד.

ב' אתה שוכח את עיר הבה"דים המוקמת בצומת הנגב ותביא לעלייה משמעותית ביותר של נפח התנועה באזור.

פורסם

ואני יושב פה ומפנטז על כביש ראוי לנסיעות מהירות לאילת..:roll:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

אני בעד להרחיב לשפר ולשמר את הקיים, כמו שהפכו את צומת שרה למחלף, לדעתי הכפלת הקטע עד לצומת הנגב והקמת מחלפים יפתור לשנים רבות את העומסים באזור הזה. העומסים האלה לא מתקרבים לאלפית העומסים שיש באזור המרכז (מבחינת נפח תנועה לק"מ כביש).

את התקציבים צריך להשקיע בתושבים עצמם.

עובדים על הכפלת נתיבים והפרדה בקטע הדרומי של כביש הערבה. הרבה יותר מזה, עם שוטר בכל ק"מ לא תקבל!

פורסם

אני חושב שאתם לא מעודכנים..

הכביש עד לצומת הנגב עבר שדרוג לפני לא מעט זמן. שני מסלולים בכל כיוון לכל אורך הדרך, כשנכון לעכשיו אין שום בעיות של עומס תנועה באף אחת משעות היממה.

יתכן שזה ישתנה עם פתיחת עיר הבהדים, אך צריך לזכור שרוב ה"תושבים" שלה יהיו חיילים סדירים, שיצאו הביתה רק בסופ"ש.

פורסם
התכנון הוא שתוואי הכביש יתלכד עם כביש 31

לכוון ערד יורחב תוואי כביש 31 הקיים

מחכה... ומחכה... ומחכה... :oops: (נוסע בפעם בשבועיים שלושה מר"ג לערד)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

ב' אתה שוכח את עיר הבה"דים המוקמת בצומת הנגב ותביא לעלייה משמעותית ביותר של נפח התנועה באזור.

לא היא לא.

נטעו בציבור את הרושם שעיר הבה"דים הולכת לשנות את פני הנגב. כמה שזה לא בכיוון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

והשוטרים גם הם מפנטזים על הזמן שבו יהיה כביש כזה והם יחכו בכל פינה עם לייזר :?

פורסם

עיר הבהדים לכשלעצמה לא תשנה מהותית את נפח התנועה באזור ובכלל, השפעתה על האזור תהיה מועטה, למעט עלייה קטנה במחירי הדירות בירוחם, שכבר קרתה למעשה.

עם זאת, צריך לזכור שעיר הבהדים לא לבד בתמונה, יחד איתה מוקמות בדרום גם קריית התקשוב וקריית המודיעין. שלושתן יחד עשויות להשפיע בצורה כלשהי גם על נפח התנועה ועל האזור בכלל.

• תוכן חדש...