Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב למשפחה עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אמש האשה עשתה תאונה עם הרכב..חוסר צומת לב לשנייה ופגעה ברכב שהיה מקדימה.

לצערי אין כל תמונות כי היא לא כ"כ הרגישה טוב אחרי התאונה אז הגעתי לאזור התאונה וברגע שסיימנו להחליף פרטים והגיע הנציג של חברת הביטוח אנחנו נסענו למוקד הרפואי לבדיקות כי האשה בהריון ורצינו לדעת שאין פגיעה בעובר.

למתעניינים..הכל תקין תודה לאל.

הרכב לא. כל הפרונט הגיע עד למנוע והמנוע נשמע כמו טרקטור. אין מקיף אבל ככל הנראה הנשק הוא רב ולא שווה לתקן.

התקציב הוא בערך 80K והדרישות הן:

מושב בטיחות + סלקל במושב האחורי עם נוחות להכניס עגלה לתא מטען.

נוחות נסיעה

אמינות

ואם אפשר קצת יותר מ 10 ק"מ לליטר מחוץ לעיר

הרכב המושבת הוא קורולה 2004

מזדה 3 דיי נפסלה עקב תא מטען שנפתח כ"כ קטן שנראה שיהייה לא הכי נוח להכניס עגלת תינוק.

איך הסיויק 2008/9???

I30CW??? באמת גיר 4 הילוכים??? חסכוני בדלק??

האם השמועה שפוקוס בשנים הללו לא מרווחת כמו הדור הקודם???

גוף ואיביזה אני חושב שיהיו קטנות למשפחה....או שאני טועה???

מה עוד??? אשמח לתובנות הפורום...

פורסם

הסיויק דיי יקרה ביחס למתחרות, בעיקר אם אתם שוקלים קניה מליסינג.

ה-I30 דיי חסכונית למרות שיש לה רק 4 הילוכים, כמו למאזדה 3, טויוטה קורולה, רנו פלואנס, פורד פוקוס ועוד.

אני ממליץ לבדוק את קיה פורטה, בתקציב שלך יכנס כבר הדגם אחרי עדכון עם גיר 6 הילוכים, משפחתית מרווחת, זריזה, אמינה וחסכונית. המחיר אטרקטיבי יחסית בחברות הליסינג וגם בשוק הפרטי.

רק בריאות וסעו בזהירות.

פורסם

הייתי מוסיף לרשימת המועמדות את הקיה סיד, אחות תאומה ליונדאי I30 במחיר/אבזור אטרקטיבי יותר.

פורסם

בפורטה LX הוא הדגם הפשוט וEX הוא המפואר.

שניהם, ובכלל הרכב, במחיר הזה הוא חבילה לא רעה למי שמחפש מכונית משפחתית מרווחת ללא יומרות מיוחדות.

פורסם

סיטרואן C4 פיקאסו 2010 מנוע 1600 טורבו

אני יודע שהמנוע הוא שת"פ עם BMW אבל מה עם הגיר??

עדיין AL4 או משהו חדש ??

פורסם

אז הלכנו אתמול לראות קצת רכבים...

מסיבה לא ברורה..האישה לא אהבה את הפלואנס...

ראינו לא מעט C4 פיקאסו..דווקא דיי אהבה ואז קלטה העין שלי את הלאנסר ספורטק 1800 2010 שכנכסת יפה לתקציב

האשה מייד אהבה את הדלת החמישית מבחינת נוחו להכנסת קניות ועגלת ילד

האם יש בעיות על הרכב?? שתיין דלק?? אמין??

• תוכן חדש...