Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת רכב לקניה, ובדקתי רכב מסויים במחירון יד 2 ובמחירון יצחק לוי.

נדהמתי לגלות שיש הבדלים מהותיים בין שני המחירונים. בעוד שביצחק לוי המחיר הוא 59,000 ביד 2 - המחיר הוא 53,000. הבדל ממש משמעותי.

לאיזה מחירון צריך להתייחס כשקונים רכב?

תודה רבה,

מירב

פורסם

כל מחירון הוא המלצה בלבד וזכותו של המוכר מצידו למקסם רווחים ולדרווש כמה שיותר כמו שזכותו של הקונה לשאוף להוריד במחיר כמה שאפשר.בגדול,חברות הביטוח עובדות עם מחירון לוי יצחק.

הדברים המשפיעים על מחירון הרכב בסופו של מו"מ :סחירות הרכב באופן כללי (עד כמה נפוץ ? היה בליסינג /השכרה? - חשוב לבדוק ברכבים עד 2008 כולל בעלות ליסינג במשרד הרישוי),תאונות שהרכב עבר,ליקויים מכאניים,שמצריכים השקעה גדולה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על תשובתך. כמה מקובל להוריד ממחיר המחירון בהנחה שאין בעיות משמעותיות??

אם רכב עבר תאונות שבגינן הוחלף כנף, מכסה מנוע וכד', אבל אין פגיעה מהותית בשלדה - כמה מקובל לחשב ירידת ערך במחירון? איך בודקים את זה??

תודה רבה,

מירבי

פורסם

נהוג להוריד בין 0 ל-50 אחוז ממחיר המחירון.

זה תלוי באיזה רכב מדובר, כמה קילומטרים עבר, האם היה בליסינג או לא, האם היה בהשכרה או לא, האם הוא מגיע עם תוספות ועוד ועוד.

אני מצטער, אבל אין "תשובת בית ספר" לשאלה שלך ואי אפשר לתת לשאלות שלך תשובה מספרית, בטח ובטח כשאת מתקמצנת בפרטים. זה בסדר, אני מבטיח לך שאין עשרות חברי פורום שיושבים צפונים בביתיהם ומחכים לשנייה בה תפרסמי פרטים נוספים כדי שיוכלו לזנק על הטלפון ולרכוש את הרכב במקומך. תני יותר פרטים, תקבלי תשובה יותר מדויקת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...