Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מסתכל על המספר לא כולל ספרת ביקורת.

ואז אכן תאומים מקבלים מספרים עוקבים.

תוסיף את ספרת הביקורת והופ, שתי ספרות שונות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

+1 ל wil

מספר תעודת זהות שמקלידים במחשב כולל ספרת ביקורת ולא ייתכן שיהיה מצב כפי שתיאר roei15

ואני יודע בדיוק, מכיון שיש לי אח תאום והמספרים של שנינו עוקבים, אך ספרת הביקורת משנה את התמונה.

המספר שלי מסתיים עם 316-0 ושל אחי 317-8.

כך שניתן לראות שחייב להיות שוני בשתי ספרות לפחות ולא ייתכן שינוי של ספרה אחת בלבד.

פורסם
מהתנסות שלך? או ששמעת את הסיפור.

לא ניתן לטעות בספרה אחת בלבד, מכיון שאם נשנה ספרה אחת בלבד המספר ת"ז יהפוך ללא חוקי (מבחינת חוקיות של מבנה המספר).

טעות צריכה להתבצע לפחות בשתי ספרות וגם אז צריך כשרון כדי לשנות את הספרות כך שיתאימו לחוקיות של המבנה.

אז תתפלא,הטעות במספר 1 בלבד.

cocAIn אני מקווה שלקחת מהפקידה איזה מכתב או אסמכתא המעידה על הטעות שנעשתה. אחרת לך תוכיח שהפקידה טעתה.

היא לקחה אחראיות.

פורסם

הפתרון הוא:

יש טפסים של דואר ישראל בוא מבקשים לבטל העברת בעלות כולל כל הטפסים של בעל הרכב,רישיון רכב,קונה וכ"ו.

הטופס נחתם ע"י אותו דואר בוא נעשתה העברת הבעלות ונשלח למשרד התחבורה.

תוך מספר ימים אמורים לבטל את העברת הבעלות ואז אפשר לעשות העברת בעלות כפי שתוכננה מלכתחילה

פורסם
אז תתפלא,הטעות במספר 1 בלבד.

תשמור צילום של הטעות הזאת.

אם זה אכן כך, מדובר בבאג רציני במערכות מיחשוב של הדואר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מה מס' הת.ז שהיא רשמה (הטעות)? אפשר בקלות לבדוק אם הוא בכלל חוקי

כי כמו שנאמר הספרת ביקורת מחושבת מהספרות האחרות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מה מס' הת.ז שהיא רשמה (הטעות)? אפשר בקלות לבדוק אם הוא בכלל חוקי

כי כמו שנאמר הספרת ביקורת מחושבת מהספרות האחרות

אין לי מה לבדוק.

בהעברת בעלות מופיעה שם של אותה מישהי אחרת שהת.ז שלה שונה במספר 1.

פורסם

אם בטופס מופיעות כל הספרות של תעודת הזהות, לרבות סיפרת ביקורת - לא יכול להיות מצב שרק סיפרה אחת שונה.

אם אכן כך, פירוש הדבר שמחשב הדואר עם באג משמעותי ואולי אפילו מכיל קובץ של אנשים דמיוניים.

אם בטופס מופיע מספר ת.ז. ללא סיפרת ביקורת - זה המצב היחיד שבו ניתן להתייחס שרק סיפרה אחת שונה.

זאת דרך מאוד לא מקובלת לרשום מס' ת.ז. שכן קל לטעות בדרך זאת - מספיקה טעות אחת כדי להגיע לאדם אחר.

לצורך הדוגמה:

ת.ז. 12345678 תקבל סיפרת ביקורת 2 והמספר המלא יהיה 123456782.

ת.ז. 12345679 תקבל סיפרת ביקורת 0 והמספר המלא יהיה 123456790.

יש מקרים בהם סיפרת הביקורת מודפסת במרחק קצר משאר הספרות, לדוגמה: 2 12345678 ואז נוצר הרושם שהספרה 2 לא שייכת למספר, אך בפועל היא חלק מהמספר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...