Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בדקתי בחברה ולא היה קרוב אפילו להחליף שמן גיר. וגם לי יש את הבעיה שהילוכים 1 ו2 חזקים ואני ברמזורים/פקקים כמעט נכנס ברכב מקדימה ואני אפילו לא לוחץ חזק. ואחרי החלפת הגיר אני בהחלט נרגעתי עם הלחיצות על הגז.

יפה רק אצלי זה בליטוף של הגז (והגיר מכוון כמו שצריך, ככה שזה האופי שלו)

אתה תשחוק את הגיר בצורה הזאת. לא מעבירים לאט אלא בצורה מהירה וללא עצירות בין ההילוכים.

זה אמונה תפלה שלי, רכב זקן אני מעדיף לפעול איתו לאט וחלש.

הנזק המורגש הוא יותר תושבות גיר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יפה רק אצלי זה בליטוף של הגז (והגיר מכוון כמו שצריך, ככה שזה האופי שלו)

זה אמונה תפלה שלי, רכב זקן אני מעדיף לפעול איתו לאט וחלש.

הנזק המורגש הוא יותר תושבות גיר.

זה ממש לא נכון להעביר ככה הילוכים! זה מגביר בלאי.

תחשוב שאתה, מוציא מחניה, מכניס רוורס(סתם), מוציא מרוורס, מנתק לניוטרל(סתם), ומכניס לדרייב כדי לנסוע. הגיר שלך עושה 5 פעולות של הזזת גלגלי שיניים וחיבורים וניתוקים, פשוט סתם! גיר מעבירים כמו שאמר המגיב שלפניי, העברה מהירה ישירות להילוך שאתה צריך, בלי עצירות בדרך! חבל על הגיר שלך.

VW Bora V5 2001 150HP AUTO - Highline.

• תוכן חדש...