Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל זה יקח הרבה יותר מלילה.

מקומות מומלצים:

בצפון זה ײאביר הגירײ

במרכז יש את ספי שכולם מליצים עליו.

שתי המקומות אמינים.

בהצלחה שיהיה לך.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבעיה במקומות כאלה היא שאני לא מכיר מכון באמת טוב שאני יכול לסמוך אליו ולהשאיר אצלו רכב למשך הלילה פשוט יש לי מערכת יקרה ועד עכשיו השקעתי הרבה באוטו. אין לי רצון למכור את האוטו ואני מרוצה ממנו.

אתה צודק בכך שקשה לסמוך על כאלה שאין לך ניסיון איתם.

אבל אם כמה אנשים ממליצים עליהם בפורום, כנראה שהם נהנו משירות טוב בעבר.

תעדכן אותנו שנידע מה גרם לבעיה.

לידע כללי, אם יש לך את ה6 הילוכים, זו תיבה אמריקאית 6T40 או 6T45.

היא יושבת גם באמריקאיות (מאליבו\לקרוס וכו').

כאמור הגירים של GM לדעתי הם מצויינים ואמינים יחסית לפלאנטרים אחרים, יש שיגידו שהם קצת מפגרים טכנולוגית יחסית לחברה שמייצרת כבר יותר מ40 שנה גירים אוטומטיים.

פורסם

סליחה על הבורות אבל חשבתי שחוץ מאופטרה,ויואנט,אבאו,ספארק,סוניק וקרוז הכל אמריקאי...כנראה שטעיתי :?

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

קוריאנית, אבל אתמול בדקתי והדגם עם ה6 היל' זה תיבה של GM האמריקאי (ויש סיכוי שאני טועה וגם הגיר על הדף של GM אבל בפועל מיוצר בקוריאה, לא יודע בוודאות מה נסגר עם שברולט, מה שבטוח שהשם שלהם נפגע מאז שפתחו מפעל בקוריאה\קנו מפעל של דייהו).

לגבי מנועים, לא יודע מה מו מי.

פורסם

מנוע וגיר בהחלט אמריקאים אבל השאר קוריאני. עכשיו שאני מושבת בלי הרכב שלי לקחתי את הרכב של סבתא, מאזדה 3 מנוע 2.0 ואני מרגיש שרכב שלה ממש קטן כמו צעצוע וגם די חלש. אחרי שאני יקבל בחזרה את שלי אני יעשה לשלב ווקס וניקוי יסודי (עד כמה שאפשר האוטו שלה פשוט נקי ומסודר).

פורסם

היא עבדה הרבה שנים באלעל במקרה, או שירתה בחיל-האוויר?

מאזדה מנוע 2L, זה 140hp שהם לא מעט לבנאדם הממוצע. (במונחים של שנת 2009).

שמח שככה אתה מרגיש, מה שגורם לי לשנות את המחשבה שלי לגבי האפיקה לדוגמא.

(לפי התיאור שלך, יש לה את הנוחות האמריקאית).

נהגתי גם במאזדה 3, צעצוע של סיפור, רק הלוח שעונים נראה כמו משחק מחשב.

גם הגיר, במצב טיפטרוניק, זה כמו לשחק במחשב ישן וחלש, שאתה מעביר הילוך ויש דילאי של כמה שניות.

פורסם
היא עבדה הרבה שנים באלעל במקרה, או שירתה בחיל-האוויר?

מאזדה מנוע 2L, זה 140hp שהם לא מעט לבנאדם הממוצע. (במונחים של שנת 2009).

שמח שככה אתה מרגיש, מה שגורם לי לשנות את המחשבה שלי לגבי האפיקה לדוגמא.

(לפי התיאור שלך, יש לה את הנוחות האמריקאית).

נהגתי גם במאזדה 3, צעצוע של סיפור, רק הלוח שעונים נראה כמו משחק מחשב.

גם הגיר, במצב טיפטרוניק, זה כמו לשחק במחשב ישן וחלש, שאתה מעביר הילוך ויש דילאי של כמה שניות.

אני רגיל לשבת כמו בנאדם ופתאום אני מרגיש כמו סרדין וגם כדי להרגיש כוח מהמנוע של המזאדה צריך ללחוץ טיפה ועוד משהו שגם מבאס שיש לה רק 4 הילוכים. אבל מה שכן 7 שנים ו 80 אלף ק"מ ואף תקלה בהחלט אמין האוטו הזה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום קיבלתי חשבונית על העבודה והחלקים 10 אלף וחוץ מהכמה הזאת קיבלתי עוד אחת המוסכניק אמר לי להעיף כמה שיותר מהר את הרכב כי ידוע שיש בעיה בגיר שלהם. אני מצד אחד מאוד נהנה מהרכב אבל מצד שני אני לא יודע מה יהיה לי בעתיד איתו. אני חושב למשוך איתו עוד שנה שנתיים ולהחליף למאליבו.

פורסם

למאזדה 150 כ"ס .

הקאוואליר שלי עוד בימים של ה140 הייתה מפרקת אותה וגם את האפיקה.

אבל החיים הם לא 0-100.

לאפיקה יש הרבה יתרונות,מאוד נוחה,מאוד מרווחת,ומאוד מאוד שקטה בשיוט.

ביחס למחיר- גם אם תשפץ גיר ,עדיין התמורה טובה במיוחד אם השיפוץ יעבור טוב.

השאלה מה גרם לנזק לגיר? האצה חזקה אחת זה בטוח לא מה שגרם לנזק.

פורסם

10 אלף?:shock:

זה גיר אמריקאי או שזה גיר צרפתי?

עשית את השיפוץ במורשה?

באמת עדיף להתקדם למאליבו.

למרות שיש אופציות לא רעות כמו לקרוס משנים קודמות יותר. (לדעתי גם קל יותר להשיג אחת במצב טוב).

פורסם

אז ככה האחרי שהוחלף הגיר יש הבדל עצום בהעברת הילוכים (אין מכות, אין רעידות והעברה לP לD תוך פחות משניה) ולא עשיתי במורשה אבל הגיר החדש/משומש עבר שם כדי לעשות עדכון תוכנה. וגם יש שיפור קטן בצריכה של הדלק.

פורסם

תקפיד על השמן גיר.

אני משתדל שלא להעביר במכה מP לD, אני מעביר לאט לאט, כמה שניות מרווח בין הילוך להילוך.

במיוחד שהרכב קר אחרי הלילה.

אם אתה רוצה לשמור עליו, תמעיט בקיקים ואל תאיץ חזק.

מעניין אותי איך זה לנהוג על אוטומט היל'.

לי יש 3 היל':wink: (לפעמים זה מעצבן קצת לעמוד איתו בפקק כי במעבר מראשון לשני יש תאוצה גבוהה ואז נצמדים לאחרים בטעות).

פורסם

אני בדקתי בחברה ולא היה קרוב אפילו להחליף שמן גיר. וגם לי יש את הבעיה שהילוכים 1 ו2 חזקים ואני ברמזורים/פקקים כמעט נכנס ברכב מקדימה ואני אפילו לא לוחץ חזק. ואחרי החלפת הגיר אני בהחלט נרגעתי עם הלחיצות על הגז.

פורסם
תקפיד על השמן גיר.

אני משתדל שלא להעביר במכה מP לD, אני מעביר לאט לאט, כמה שניות מרווח בין הילוך להילוך.

במיוחד שהרכב קר אחרי הלילה.

אם אתה רוצה לשמור עליו, תמעיט בקיקים ואל תאיץ חזק.

מעניין אותי איך זה לנהוג על אוטומט היל'.

לי יש 3 היל':wink: (לפעמים זה מעצבן קצת לעמוד איתו בפקק כי במעבר מראשון לשני יש תאוצה גבוהה ואז נצמדים לאחרים בטעות).

אתה תשחוק את הגיר בצורה הזאת. לא מעבירים לאט אלא בצורה מהירה וללא עצירות בין ההילוכים.

• תוכן חדש...