Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהופעה הראשונה לא הייתי, כרטיס לניקי רומרו קניתי ממזמן וכל כך התאכזבתי לשמוע שרומרו לא מגיע.

ההפקה עשתה תרגיל מסריח- ניקי רומרו הודיע על הביטול לפני שבועיים, והם הודיעו על הביטול יום לפני כדי שאנשים לא יימכרו את הכרטיסים. בכל מקרה התחליף היה Laidback Luke ודימיטרי וגאס ולייק מייק שבאו (לילה שני ברציפות) להרעיד את המקום. היה פשוט מדהים.

ההופעות הבאות: צ'אקי ב30 למאי, ארמין ואן יורן ואלסו באילת ב6.7.

http://www.youtube.com/watch?v=R0P_f0gXXqs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

לא כוס התה שלי, למרות שאני חייב לציין ש-

ענק בטירוף. בכל מקרה, אותי תראו אצל ארמין באילת (כבר הזמנתי). מי מגיע?!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
http://blu4dance.tranceil.co.il/

זה מה שמצאתי בגוגל.

תהיו מעוניינים לצאת מאיזור המרכז לכיוון אילת ביחד?

אפשר לארגן מיני טיול קארז-ארמיני. קצת באסה שאלסו לא באותו היום של ארמין אבל.

אכן זה המקום היחיד להזמין ממנו.

אני יוצא מהצפון, עוצר במרכז לאסוף חבר, וממשיכים. אנחנו נשארים את כל הסופ"ש, 3 לילות במלון המרכזי. אם אתה מצטרף לסופ"ש, הולך להיות אש :twisted:

שגיא - הכרטיסים שלי "רק" מלפני שבועיים בערך. אבל כן, בין הראשונים :lol:

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע את המונח EDM. מה זה דאנס ידיעתי, מה זה IDM ידעתי (אני חסיד גדול של הז'אנר), אבל EDM לא. אז EDM זה פשוט דאנס?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הייתי לפני שנתיים בחווה וגם כן פיצלו את זה לשתי ימים שביום חמישי היה Gareth Emery וביום שישי היו Jochen Miller ו Armin Van Buuren. ולדעתי היה שווה כל שנייה שם, נהנתי משתי הימים למרות שמארמין ציפיתי לטיפה יותר ודווקא גארת אמרי הפתיעה לטובה ונתן הופעה מטורפת.

יש סיכוי טוב שגם השנה אני יגיע (אני מהדרום), למרות שהתאכזבתי שדאש ברלין לא יהיה.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

עזוב את דמיטרי ווגאס, מה עם תרגיל הגז המדמיע של המשטרה ביום השני? פשוט בזיון...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

יש סיכוי טוב שגם השנה אני יגיע (אני מהדרום), למרות שהתאכזבתי שדאש ברלין לא יהיה.

אני מוכן לוותר בשמחה רבה על Cash/Mash Berlin לטובת אשלי וולברידג'.

• תוכן חדש...