Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
או! שאלה לטעמי.

לדעתי, הכל תלוי בסוג השניצל: אם הציפוי פרורי לחם הוא טרי ופריך או ספוגי, או האם חזה העוף משתווה במרקמו לפרגית שרק עלתה על האש.

:lol::lol::lol:

פורסם

כוחות הטבע הם אדירים. לא מפתיע כלל ויכל להיות גרוע יותר.

הדבר הכי מעניין בברקים אגב, זה שיש ברק בצורה של כדור שלא ידוע ממה הוא נוצר וזה פאקינג יכול לעקוב אחרייך! ראיתי פעם תכנית באחד מערוצי המדע(נ. גיואגרפיק/דיסקברי) שהברק הזה יכול להתביית על אדם מסוים ולעקוב אחריו כל ימי חייו. :?

פורסם
אילו הבדלי אמונה יש בינינו. אתה רואה את חצי הכוס הריקה = כעס. אני מעדיף לראות את החמלה שיש בקב"ה - מנע פגיעה של הרבה אנשים, ועל הדרך הביא לנו חתיכת סימן להיזהר בצעדינו איש כלפי אחיו. מבחינתי אני רואה את זה כסימן שאנחנו לא מתנהגים כראוי איש לרעהו. ואני ממש לא מתחסד ולא חושב שאני יכול להטיף, אבל זו נקודת המבט שלי. :-D

מה הקשר בין הברק להתנהגות של איש לרעהו? אני חושב שזה בכלל בגלל ההומואים בצה"ל.

טפו, זו טומאה כפולה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אפשר להשליך את זה על כל כך הרבה דברים וגורמים שזה לא ייגמר לעולם.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בדיוק הנקודה שרציתי להעביר, ואם אתה בעצמך אומר את זה אז הכל בסדר.

שיהיה אחלה יום בלי ברקים תועים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
וואו! לא הייתי מתאר שברק יכול לגרום לכזה נזק! יכול להיות שהנזק הוא תוצר משנה של האנרגיה של הברק? :shock:

http://www.mako.co.il/news-israel/health/Article-147ca9fea67ae31004.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=2082585621

מזל שלא היו שם ילדים, כי סביר להניח שהיו נפגעים...

מנק' המבט שלי: נס גדול, מהרבו מעשיך ה'... :roll:

אל כזה לא שווה יריקה סרוחה מבחינתי. רק תתאר לעצמך איך היו עוצרים ילדים ברחוב ומורידים להם את התחתונים לפני כולם בכדי לבדוק אם יש להם ברית מילה או לא. ואתה רושם מה רבו מעשייך ה'? אם יש לך את האומץ לזקוף לזכותו את "הנס" אז שיהיה לך את האומץ לזקוף לרעתו את הדברים הרעים.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D_%D7%91%D7%A9%D7%95%D7%90%D7%94

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

קליפת מוח, זה לא מכבד אותי כשאתה מדבר ככה.

אני מכיר את ההיסטוריה שלי, ואני עדיין אומר מה רבו מעשיך ה'. חונכתי לומר תודה גם על טוב בעולם וגם על רע. גם כשקורה לי משהו רע (לטעמי, כן?) אני אומר תודה. למה? ככה חונכתי.

קל וחומר שאני אומר תודה על משהו טוב.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
קליפת מוח, זה לא מכבד אותי כשאתה מדבר ככה.

אני מכיר את ההיסטוריה שלי, ואני עדיין אומר מה רבו מעשיך ה'. חונכתי לומר תודה גם על טוב בעולם וגם על רע. גם כשקורה לי משהו רע (לטעמי, כן?) אני אומר תודה. למה? ככה חונכתי.

קל וחומר שאני אומר תודה על משהו טוב.

מה הידע שלך בסיפורי התנ"ך? לו כל יציאת מצרים אכן קרתה אז הרי שיציאת מצרים עצמה הייתה ההשמד הגדול ביותר בהיסטוריה של העם היהודי (אם כי אז היו עוד שבטים מלבד שבט יהודה) ואתה אומר לי שזה לא מכבד אותך כשאני מדבר ככה? האל שלך הוא הרוצח הגדול ביותר בהיסטוריה של האנושות. מליונים נהרגו בשמו ומיליונים הרגו בשמו.

אם אתה בוחר להודות לו או לכבד אותו אז זוהי ההחלטה שלך אבל זה בהחלט לא מכריח אותי לכבד אותו גם כן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם
מה הידע שלך בסיפורי התנ"ך? לו כל יציאת מצרים אכן קרתה אז הרי שיציאת מצרים עצמה הייתה ההשמד הגדול ביותר בהיסטוריה של העם היהודי (אם כי אז היו עוד שבטים מלבד שבט יהודה) ואתה אומר לי שזה לא מכבד אותך כשאני מדבר ככה? האל שלך הוא הרוצח הגדול ביותר בהיסטוריה של האנושות. מליונים נהרגו בשמו ומיליונים הרגו בשמו.

אם אתה בוחר להודות לו או לכבד אותו אז זוהי ההחלטה שלך אבל זה בהחלט לא מכריח אותי לכבד אותו גם כן.

חילונים שמתחילים להאמין באלוהים כדי להוכיח שאין אלוהים:roll:

דע לך שלדעתי אין קשר בין ידיעת תורה ותנ"ך לשמירת מצוות. אני אטאיסט גמור וכן אני מאמין שיציאת מצריים קרתה, ויש לי ידע גדול בתנ"ך ומצוות אח שוב איני דתי ולא הייתי אף פעם (גם בר מצווה לא עשיתי)

how it's like to drive :twisted:

פורסם
חילונים שמתחילים להאמין באלוהים כדי להוכיח שאין אלוהים:roll:

דע לך שלדעתי אין קשר בין ידיעת תורה ותנ"ך לשמירת מצוות. אני אטאיסט גמור וכן אני מאמין שיציאת מצריים קרתה, ויש לי ידע גדול בתנ"ך ומצוות אח שוב איני דתי ולא הייתי אף פעם (גם בר מצווה לא עשיתי)

לא טענתי שיש קשר בין ידיעת התורה לשמירת מצוות. מה ששאלתי אותו זה האם הוא בקיא בסיפור יציאת מצרים? למי שלא יודע ואני אשמח לפרט יותר, האלוהים של אברהם, יצחק ויעקב רצח מעמו יותר אנשים מאשר נרצחו בשואה או בתקופה אחרת. למרות כל הגלויות, הרומאים, הבבלים ואף אחד אחר לא טבח בעם היהודי כמו שהאל שלו טבח בו.

מה שהכי אירוניה בכל הסיפור הוא, שהאל הוא זה שגרם במישרין לכך שבני ישראל יהפכו לעבדים והוא לא עזר להם במשך מאות שנים למרות שראה בסבלם, מדוע? כי הם זעקו לעזרה אבל הם לא זעקו לו לעזרה. לכן נאמר "וישמע זעקתם".

למי שבודק טוב טוב את השתלשלות האירועים יכול להבין לבד שכל המטרה של הירידה למצרים של יעקב ובניו היא הכנה ליציאת מצריים. פרעה רצה לשחרר את בני ישראל מספר פעמים אבל בכל זאת האל הטוב הכביד את ליבו וגרם לו לחזור בו כל פעם. מדוע? וגם שפרעה נענש אז זה תמיד היו אחרים ולא פרעה עצמו. כל הפואטנה של האל זה אגו אחד גדול. הכל בכוונה להפיל על המצרים מכות בכדי להראות את האגו וכוחו של האל. הנה, אני אלוהי העברים חזק יותר מכל האלים של מצרים וכל אל אחר שהיה קיים אז.

http://www.youtube.com/watch?v=MnSFc8hQrAU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אתה מבין? תראה כמה אנשים סבלו בגלל האגו של האל. למה יעקב ובניו לא נשארו על אדמתם וירידו למצרים? כי הייתה בצורת. מי עשה את הבצורת? האל. אם הוא לא היה עושה את הבצורת אז יעקב ובניו היו אולי הולכים לבקר את יוסף אבל היו חוזרים בחזרה לאדמה שלהם.

הנה, סיפור אמיתי שאכן קרה בשואה. יהודים במחנה ריכוז מנהלים משפט לפני מותם בכדי לקבוע האם האל אשם בשואה.

פורסם
אני לא מתעלם. אני יודע שהוא קיים, אבל מעדיף לא להתסכל עליו, כי הוא רק עושה אותך עצוב ומדוכא לחשוב שאין מישהו שדואג לך שם למעלה. :-D

זו מדיניות של בת יענה. דוחף את הראש לאדמה ועכשיו הכול בסדר.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

והנה שוב מתנפלים על אדם על אמונתו.

לא רוצים? אל תאמינו.

אל תהרגו את אלו שכן מאמינים.

ולא, אני לא מהמאמינים.

אני כן מאמין ב"איש באמונתו יחיה", למרות שאני נוטה לכיוון של קורטקס.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא טענתי שיש קשר בין ידיעת התורה לשמירת מצוות. מה ששאלתי אותו זה האם הוא בקיא בסיפור יציאת מצרים? למי שלא יודע ואני אשמח לפרט יותר, האלוהים של אברהם, יצחק ויעקב רצח מעמו יותר אנשים מאשר נרצחו בשואה או בתקופה אחרת. למרות כל הגלויות, הרומאים, הבבלים ואף אחד אחר לא טבח בעם היהודי כמו שהאל שלו טבח בו.

מי שהכי אירוניה בכל הסיפור הוא, שהאל הוא זה שגרם במישרין לכך שבני ישראל יהפכו לעבדים והוא לא עזר להם במשך מאות שנים למרות שראה בסבלם, מדוע? כי הם זעקו לעזרה אבל הם לא זעקו לו לעזרה. לכן נאמר "וישמע זעקתם".

אם לא הבנת אני לא מאמין בהאל/שם/יהווה/אדוניי/פסל/קובייה על הראש. אני חכם מידי כדי להתחיל להשליך את הבעיות שלי על אחרים ולצפות שזה יעזור לי ונסיים עם ציטוט של ליבוביץ: "אלוהים הוא לא קופת חולים" מתאר בערך את כל התפיסה שלי לגבי דתיים בארץ בכלל ואת העסקנים הש"סניקים בפרט שחושבים שאם הם שומרים מצוות אז הם ישרים (אני עם כיפה אתה לא רואה, מה אני ירמה אותך?) לכן אם אתה מאמין באלוהים תגיד "בעזרת השם" אחרי כל משפט נגיד: "הפח שרט אותי בעזרת השם" "נפלתי במדרגות בעזרת השם" וכו'........

how it's like to drive :twisted:

• תוכן חדש...