Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים רכב ישן נותן הרגשה של "עשה את שלו" ונולד הרצון להתחדש - החלפת בולמי זעזועים וכד' יכולה לעשות פלאים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מבחינתי כל עוד יהיה לי כסף - כל 3.5-4 שנים אחליף רכב. מצב כלכלי טוב יותר? גם כל שנתיים מצידי. קצת פחות טוב? 5-6 שנים, אבל לא יותר מזה.

מעדיף לנסוע בראש שקט עם רכב חדיש, אחריות, בטיחות, יותר אבזור ופינוקים, וגם להתקדם על הדרך למשהו יותר טוב. (השאיפה למשל פעם הבאה זה לקחת רכב יותר חזק מהנוכחי)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כעבור שנתיים-3 שנים מעלייתו לכביש ולאחר שספג את ירידת הערך המשמעותית ביותר.

אז נשאל שאלה אחרת : מה תעשה אם קנית רכב בן שלוש,שמן הסתם נגמרה לו האחריות אצל מרבית היבואנים - נפלת על לימון והלך חלק משמעותי (טורבו,גיר,וכו') והיבואן עושה לך את המוות (לאו דווקא צ'מפיון?)

הרי לקנות חדש הרי לא משתלם,כי מפסידים אלפי שקלים כל חודש (הבעלים הראשונים ספג את הירידת ערך המשמעותית,אבל זה יכול להתגלגל אליך בדמות בלת"ם כמו שכתבתי לעיל)

אז מה עושים? :)

עריכה - בעצם אין טעם לשאול אותך,בחו"ל כל הרכבים המשומשים מדוגמים כל כך,שנראים טוב יותר מרכבים חדשים :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
במיקרו אתה כמובן צודק, במאקרו יהיו כאלו שיגידו לך שזה חלק מכרטיס הביקור שלהם (מצליחנות) וזה מסייע להם להרוויח יותר.

אישית אני לא אוהב את הסגנון הזה, אבל יש כאלה.

זה שיקול רציונאלי, אבל כמה אצל כמה אנשים הרכב הוא חלק מהפוזה המקצועית?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כשהרכב מתחיל להפריע לך בהתנהלות היום יומית, במיוחד אם אתה לא מבין בחלקים ותמיד יכולים לעבוד עלייך במוסך.

הרכב יכול להיות גם בן 15, כל עוד אין כניסות מיותרות מדיי למוסך, מעבר לטיפול וחצי בשנה. וכל המדדים יציבים, אין התחממות מנוע, שריפת שמן, נזילות מיותרות וכו'.. אין יותר משתלם מאשר להמשיך להחזיק את הרכב.

נכון מאוד.

יהודה

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
מצטרף למי שלפני. עשיתי כך עם מרבית המכוניות שהיו לי - בגיל שנע בין 3 ל-12 שנים. הנפילה היחידה היתה לי עם אימפרזה 1994 שעשתה לי את המוות, עלתה לי בלפחות 4-6 ביקורים במוסך כל שנה, אבל בתקופה שבה לא היה לי סכום כסף מספק כדי להחליפה.

מעניין... דווקא אצלנו עברה חיים קשים בלי שום תקלה

פורסם

אתם בטח מדברים על רכבים כמו יונדאי או פולקסוואגן.

אני מניח שאם תהיה לכם אלפא רומאו, יגואר, לקסוס וכו... השיקול הזה משתנה, יש רכבים שפשוט המחיר שלהם יורד כל כך הרבה שלא שווה למכור אותם ואז מחזירים אותם 10 שנים לפחות

פורסם
לא תמיד. רוב הציבור קונה רכב בעסקאות מימון. לרוב האנשים אין היתרה כדי לרכוש את הרכב בסוף התקופה והם נאצלים להחליף את הרכב כל שלוש שנים כי בשיטה הזאת יש סכום מסוים שלא צריך לשלם.

אפשר לקחת הלוואה כדי לשלם את היתרה.

השאלה היא עד כמה זה שווה את זה. פה אתה נשאר עם אותו הרכב, ופה אתה מתקדם לחדש.

הבעיה עם עיסקאות בלון, זה שהן קושרות אותך למותג מסויים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מוכר את הרכב שלי רק אם הוא ימות או אני אמות!

ובנימה יותר רצינית: עד עכשיו מכרתי פעמיים. פעם אחת את מה שנשאר מהאוטו אחרי שגאונה אחת לחצה גז במקום ברקס בחניון ועשתה לי מהאוטו אקורדיון - האוטו כמובן הורד מהכביש ונמכר לפירוק. והפעם השנייה כשחטפתי שנה וחצי שלילה.

Nothin really matters to me

• תוכן חדש...