Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברים,

אני מחפש לרכוש רכב שטח בסכום מוגבל של כ 30,000 ש"ח.

מצאתי טרופר 2003 ולאחר קריאה פה ובפורום נוסף התבררה לי המחלה העיקרית שלו - המנוע.

הרכב שמצאתי נבדק כללית על ידי ונמצא דיזל במי הקירור, דבר שהדאיג ולכן נכנסתי לפורומים לחפש..

האם בעיה זו פתירה או שכדאי להימנע לגמרי מהטרופרים?

אם הבעיה מוכרת, מדוע לא מחליפים את המנוע לאחר - לדוגמה מנוע של איפון או של דימקס?

רכב נוסף שאני רוצה לבדוק זה האיפון 2002(או 2003, לא זוכר כרגע), 4X4 מנוע 3.1 דיזל.

האם גם לגביו יש בעיות אמינות עם המנוע/גיר או שהוא בחירה טובה?

האם יש רכב אחר בכלל שאתם יכולים להמליץ עליו אם לא אחד משני אלה? אני לא מחפש שטח עצבני, בעיקר טיולי סופ"ש ואולי קצת עבירות.[

לא מכיר לעומק רכבי שטח או ג'יפים וזה יהיה הראשון שלי אז אני אודה לכם אם לא תאכלו לי את הראש על השאלות גם אם הן טפשיות..:wink:

תודה!

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

לטרופר 3.0 יש מנוע אחר לגמרי מה 3.1 הוותיק והאמין של האיפון.

למנוע ה 3.0 של הטרופר יצא מוניטין רע במיוחד בעקבות סדרת תקלות, ולכן יש לבדוק את המכונית בקפידה, כי התיקונים אינם זולים.

האיפון מפגין אמינות מצויינת, ואם אין לך בעייה עם המראה ה "טנדרי" הוא מומלץ בהחלט כרכב שטח ראשון.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

איזה קטע, הגיל שלי כנראה מתחיל לתת אותות

מצאתי שירשור שלי לפני 5 שנים על אותו דבר...:?

אחרי שהובן שיש בעיות עם ההזרקה - השאלה היא למה לא להחליף לטרופר מנוע ל 3.1 של האיפון?

בריאות לכולם!

פורסם

המנוע באיפון 3.1 נחשב לאמין יותר, אם כי אני סבלתי מימנו קשות (בייחס להיילקס) נקנה חדש ונמכר לאחר 380 אלף ק"מ ולא מעט בעיות.

אבל קח בחשבון שהספסל האחורי באיפון זה לא משהוא שניתן לעמוד (לשבת) בוא יותר מ 10 קדות, הוא נמוך בצורה מוגזמת, מאוד לא נוח.

המנוע 3.0 כמו שכבר אמרו רצוי לא לגעת בוא, לא סתם המחירים שלהם זולים.

תיתן יותר פרטים היה לנו יותר קל.

אם אתה לא נוסע הרבה אולי כדאי ללכת על טרופר בנזין, שנחשב למנוע מצויין ( לרענן מהפורום יש כזה, אתה יכול לדבר איתו הוא נשמע בחור רציני ומכיר את הנושא)

אולי לרדת קצת בשנתונים וללכת על פג'ארו שגם מגיעה עם נעילה אחורית.

פורסם

ניסאן טראנו עם מנוע בנזין 204 או דיזל 2.7 שכן גם בטראנו מנוע ה3.0 שובק חיים עקב בעייה סדרתית כמו בפטרול שעכשיו מתחילה לתת את אותותיה על הטראנו גם.

פורסם
איזה קטע, הגיל שלי כנראה מתחיל לתת אותות

מצאתי שירשור שלי לפני 5 שנים על אותו דבר...:?

אחרי שהובן שיש בעיות עם ההזרקה - השאלה היא למה לא להחליף לטרופר מנוע ל 3.1 של האיפון?

לא מאשרים את השינוי.

ולגב טראנו 3.0 לא שמעתי על הבעיות אישית, אבל בפטרול זה כבר הסעיר כמה פורומים...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

טוב, כנראה שאני בכל זאת אכנס למיטה החולה הזאת, נמצא טרופר קצר מטופל היטב ונשמור עליו מהמגיפה המדוברת ע"י טיפולי מנע.

תודה לכם!

בריאות לכולם!

פורסם

אם כבר אתה מתעקש, יש טרופר בנזין מוצלח ויש את הדגם הישן עם דיזל 3.1.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אבל אומרים שגם לבנזין יש בעית גיר..

בכל מקרה, מצאתי טרופר קצר יד ראשונה 2002, נראה שמטופל בחברה כל השנים ועבר את 2 הריקולים, הוא שמור מאוד פנימית וחיצונית. אם לשים לב למה שאומרים המומחים, אז לא צריכה להיות פה בעיה, בתנאי שאני אתחיל בהחלפת השרוולים של המזרקים.

האם הדגם הישן טוב יותר מה"חדשים"? יש בסביבה גם אחד 94 למכירה אבל נראה לי קצת ישן מדי, לא?

בריאות לכולם!

פורסם

בעיית הגיר של הבנזין היא חימום יתר בעומס והיא נפתרת בקלות עם קולר גיר, מה שלא בטוח אפשר לומר על נושא מזרקי הדיזל, אם כי מעניין יהיה לעקוב.

ה"בעיה" היותר קשה היא צימאון של ליטר לשישה שבעה ק"מ, בנזין זך וטהור.

הדיזלים 3.1 כבר ישנים מדי למאכל אדם לדעתי האישית.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...