Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה תמונות מדיטיילינג למונדאו לבנה.

שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני

091bt.jpg

אחרי

108py.jpg

מכסה מנוע ...

090dq.jpg

אחרי פוליש ואוטם של דודו

116oi.jpg

הרכב הפך לצהוב עם הזמן.. פה נגלה הצבע הלבן צחור של הרכב (לפני אוטם)

105mt.jpg

יש עוד מלא תמונות רק ..הבאסה עם הממשק פה ובאימג' שאק.. אם יש לכם פתרונת אשמח לקבל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצבע חזר לחיים... יפה מאוד!

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם.. אין לי מה להתחדש אגב.. זה לא הרכב שלי..

אלון אם כבר מדברים על חרא.. אני קראתי לרכב מגנט לחרא של יונים.. הבעלים אמר שזה מעטלפים..:shock::shock:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך הגעת לאיזור של מתחת לידיות הרכב כמו שצריך, יש לי מלא שריטות קטנות ולא נעימות לעין שאני מת להוריד.

מעבר לזה תוצאה מעולה!:lol: אם אפשר לשאול, האם זה הטיפול הראשון שלך מסוג זה באופן עצמאי לרכב?

וכמה עלתה המכונה?.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוב תודה. את התוצאות בידיות קיבלתי עם סקראץ' איקס של מג'ס..לא פעם ראשונה שאני עושה טיפול..את המכונה הזמנתי מארה'ב ..והייתי צריך לקנות לה מתאם גם לארץ...הכל כולל מסים קצת מעבר לאלף ש'ח.

והנה עוד שני תמונות של לפני ואחרי שמראות את התוצאה של הידיות.

IMG-20130506-WA0001_zpsbab60b3c.jpg

IMG-20130506-WA0000_zpsac248ff1.jpg

האמת שאפילו אותי הפתיעה האיכות של החומר. מאוד מומלץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נורא קשה לצלם רכב לבן ועוד בשמש הישראלית.. יצאו לי העיניים! אני יודע שתמונות טובות זה 70 אחוז מהעניין.. בפעם הבאה ננסה לעבוד במקום מסודר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...