Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן שעמדתי ברמזור באשדוד ראיתי רנו פואגו כסופה מודל 81 .זה הרכב ששאפתי שיהיה לי באחד הימים .האם ישנם עוד רכבים בהדגם הזה שעדיין נוסעים? האם ניתן לייבא רכב כזה מצרפת?

פורסם

ואי ואי רנו פואגו זה רכב החלומות שלי!

לאן נעלמנו כולם? אני זוכר שבשנות ה90 היו כאלה פה ושם ומכרו אותם בזול

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
לאן נעלמנו כולם?

נזרקו לזבל, זה היה המקום המומלץ לחלפים שמהם בנו אותן עוד לפני שבנו אותן :wink:

בא נהיה עדינים, לא רכב מוצלח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אולי לא מוצלח. אבל ( אבל גדול) יפיפה.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

מה כל-כך לא מוצלח ברנו פואגו? את זה לדוגמה, שהאוטו שעמד בתנאים (ממש בעדינות) לא אופטימליים איזה 4 שנים- הניע ונסע כמעט מיד, ונסע מצויין? -לא יודע...:roll: כן שמעתי שעם הטורבו המקורי היו בעיות- אבל הכל ניתן לפתור, במיוחד היום!

הפואגו שלי עדיין ממתין (בתיקווה שיום הזה יבוא!) לשיפוץ- ועדיין בתנאים גרועים מאד כי אין לי מקום נורמלי לשים אותו!:cry: הוא שנת 85- אז יש לו עוד זמן!:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אבא שלי אומר שזה היה רכב "לא רע"

אבל בכל מקרה זה היה תמיד רכב דיי נדיר וממש יפה!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם

רנו 12, רנו 4, רנו 5 - למה סתם להשמיץ ? רכבים לא רעים

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

למה לא מוצלח ?

הרנו פואגו, ממשיכתן של ה 15\17 התבססה על הרנו 18 והשתמשה באותם המיכללים בדיוק, שנחשבו למוצלחים מאד.

מכונית ספורט היא לא היתה, אך דגמי ה 2.0 והטורבו הציעו ביצועים טובים מאד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ספורט או לא- אבל שלי 1.6 עם גיר רגיל נוסע לא רע בכלל גם בלי הטורבו- ויחסית פשוט, שזה יתרון הגדול לעומת כל ה"שכלולים" שבאמת הפכו את הרנו של השנים האחרונות לחרא של אוטו שלא הייתי נוגע במקל- גם בליסינג אני לא מוכן לגעת בזה! אבל הדגמים הישנים- דווקא מכוניות מוצלחות מאד לטעמי!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מסכים בהחלט.

לי הייתה רנו 5 ישנה שנת 86 והיה רכב מאוד אמין פשוט וכייפי לנהיגה.

נכון המנוע 1.1 היה טיפה חלש מחוץ לעיר אבל מאוד נהנתי מהרנו.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
ספורט או לא- אבל שלי 1.6 עם גיר רגיל נוסע לא רע בכלל גם בלי הטורבו- ויחסית פשוט, שזה יתרון הגדול לעומת כל ה"שכלולים" שבאמת הפכו את הרנו של השנים האחרונות לחרא של אוטו שלא הייתי נוגע במקל- גם בליסינג אני לא מוכן לגעת בזה! אבל הדגמים הישנים- דווקא מכוניות מוצלחות מאד לטעמי!:roll:

שמעתי שפלואנס מאוד מולצחת!

האם יש לך תמונות של פואגו שלך?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

• תוכן חדש...