Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, חבר נוסע לארה"ב לצורך עבודה לשבוע. הוא יהיה בראלי, צפון קרולינה (Raleigh, North Carolina)

אני רוצה לקנות מהארץ שני מחשבים ניידים ,אחד לי ואחד לו, שישלחו למלון שלו ויגיעו אליו.

שני המחשבים לא באמת יהיו ניידים, אולי יתניידו מהחדר שינה לסלון ולמטבח.

דגשים:

התקציב לא מוגבל אבל שנינו רוצים להוציא כמה שפחות.

לא צריך יותר מ i3, וגם הסדרה הראשונה שלו זה מספיק לגמרי.

צריך יציאת HDMI ו BLUETOOTH, כונן DVD יהיה תוספת נחמדה, מצלמה built in באיכות טובה גם תוספת נחמדה.

לפחות 500GB

עדיף שתהיה אחריות בינלאומית

מערכת הפעלה win7 או 8.

יש המלצות לדגמים או לחנות?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לא להזמין ברשת - יכול ללכת לאיבוד,לאחר או להגיע שבור ואין זמן להחליף - עדיף להיכנס לחנות ולהזמין במקום

אל תסמוך על REBATES ברוב המקרים לא תוכל לממש אותם

אם אתה נסחב עם 2 מחשבים יש סיכוי טוב שיעצרו אותך במכס. שווה לשלם מע"מ "בהתנדבות"

לא תקבל מקלדת עברית - אלא רק אנגלית

כל דגם בסיסי שתמצא בחנות יתאים לך אין מה להינעל מראש על דגם מסוים

פורסם

1. כמעט ולא תצליח למצוא חברה שתסכים לשלוח לישראלי מחשב למלון בארה"ב, אין להם שום ביטחון שהכרטיס לא גנוב.

2. בארה"ב שיוצאת מערכת הפעלה חדשה כבר לא מוכרים את הישנה אז יש רק את 8

3. תחפש איזה מהרשתות נמצאות ליד המלון שלו ואיזה מבצעים יש בשבוע שהוא שם

www.staples.com

www.officedepot.com

www.bestbuy.com

www.officemax.com

אייל

פורסם

בהרבה פעמים בקניות מחנויות פרטיות לא תקבל אחריות בארץ (ידוע לי על בסט ביי ארה"ב).

יש לחברות כמו דל ולנובו אתרים בארה"ב ששם אתה יכול לבחור דגם ולבנות עליו מפרט שרצוי לך.

הם קצת יותר יקרים מהשוק אבל יחסכו לך המון בלגן (את הנייד שלי קניתי מדל ארה"ב).

אגב דל ישראל ו-IBM אף פעם לא מתנערים מאחריות בינלאומית.

קח בחשבון שצריך כתובת אמריקאית, אבל המשלוח מגיע תוך פחות משבוע.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כאשר קניתי את הנטבוק שלי בבסט ביי בניו יורק האחריות היתה של שבועיים בלבד. הציעו לי לקנות אחריות בין לאומית לשנה או שנתיים, ויתרתי על המציאה כיון שלא היה ברור לי מי נתן השירות בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מומלץ לקנות ישר מדל/ לנובו שמספקות את המחשב עם אחריות בינ"ל שתקפה גם בארץ. אגב, השירות של נותני השירות בארץ דווקא היה מעולה- מהיום למחר הגיע טכנאי לבית, תיקן במקום והלך. והוא הגיע ביום שישי (!). אולי גם בגלל שהמחשב שלי הוא מחשב מסדרה העיסקית של דל (וקניתי אותו בארה"ב).

עוד טיפ קטן- אם תיכנס לדף הפייסבוק של דל עודפים (dell outlet), אתה תראה שמפעם לפעם מתפרסמים שם מבצעים על מחשבים מעודפים (מחודשים עם אחריות מלאה). למשל, עד מחר יש מבצע של 30% על המלאי הקיים בדל עודפים. ככה רכשתי את המחשב E6430s (מסך 14.1" בגוף של 13.3" ובמשקל 1.7 ק"ג) עם מעבד i5-3320m, כונן פלאש 256GB, וזיכרון עבודה 8GB ב595 דולר בלבד! וזה כולל 3 שנות אחריות בינ"ל.

מנסיון העבר- הם מכבדים אשראי ישראלי בלי בעיות (בתנאי שהוא כרטיס בינ"ל- כדוגמת מאסטרכארד), ובמילוי הכתובת לתשלום Bill Adress להזין את הפרטים כמו שהוזנו בכתובת למשלוח Shiping Adress ולא את הכתובת בארץ.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אני מאוד מרוצה מבסט-ביי, מבחינת אחריות בינלאומית יש לבדוק לעומק.

רכשתי בחודשיים האחרונים 2 מחשבים ניידים, אחד מהם הוא HP, מסך 17.1 מעבד I3, יש לו 320 ג'יגה הארד דרייב ו4 ג'יגה זיכרון, שילמתי עליו $239 עם ווינדוס 8, זה המחשב שיושב בבית ומנגן מוזיקה במרפסת, החליף נט-בוק תקין של לנובו רק בשביל שיהיה אפשר לצרוב ממנו שירים.

לפני כחודש רכשתי אסוס, מסך 17.1, מקלדת עם תאורה, 8 ג'יגה זיכרון, 700 ג'יגה הארד דרייב, ווינדוס 8, כל המחשב עשוי מאלומיניום מוברש בשחור, מחירון $759, שילמתי $349 ולקחתי את המחשב של התצוגה, קיבלתי אותו בלי הקופסא אבל למי אכפת.

אז אני ממליץ שהחבר יקפוץ לחנות, יראה מה יש, הוא גם יכול להדפיס מבצעים של רשתות מתחרות והם ישוו את המחיר, מתחרה חזק של בסט-ביי, FRYS, שווה לבדוק מה יש להם.

haters will hate

פורסם
מומלץ לקנות ישר מדל/ לנובו שמספקות את המחשב עם אחריות בינ"ל שתקפה גם בארץ. אגב, השירות של נותני השירות בארץ דווקא היה מעולה- מהיום למחר הגיע טכנאי לבית, תיקן במקום והלך. והוא הגיע ביום שישי (!). אולי גם בגלל שהמחשב שלי הוא מחשב מסדרה העיסקית של דל (וקניתי אותו בארה"ב).

עוד טיפ קטן- אם תיכנס לדף הפייסבוק של דל עודפים (dell outlet), אתה תראה שמפעם לפעם מתפרסמים שם מבצעים על מחשבים מעודפים (מחודשים עם אחריות מלאה). למשל, עד מחר יש מבצע של 30% על המלאי הקיים בדל עודפים. ככה רכשתי את המחשב E6430s (מסך 14.1" בגוף של 13.3" ובמשקל 1.7 ק"ג) עם מעבד i5-3320m, כונן פלאש 256GB, וזיכרון עבודה 8GB ב595 דולר בלבד! וזה כולל 3 שנות אחריות בינ"ל.

מנסיון העבר- הם מכבדים אשראי ישראלי בלי בעיות (בתנאי שהוא כרטיס בינ"ל- כדוגמת מאסטרכארד), ובמילוי הכתובת לתשלום Bill Adress להזין את הפרטים כמו שהוזנו בכתובת למשלוח Shiping Adress ולא את הכתובת בארץ.

ממליץ (מניסיון)

פורסם

רק עצה קטנה: קח בחשבון שאם אתה קונה מבסט ביי, יש לך אחריות של בסט ביי - גם אם החברה עצמה אומרת שיש אחריות בינלאומית! לא יכבדו לך אותה בארץ (בודקים לפי סיריאלים)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תודה על הטיפ. אני מניח שאין אפשרות לשלוח לארץ דרכם?

זה משאיר לנו את buy2usa ו mustop?

פורסם

אני נוטה להמליץ על החנות http://www.xoticpc.com, שאומנם קניתי מהם כבר לפני 6 שנים בערך, אבל חווית הקניה היתה טובה.

לדעתי הם עושים משלוחים בינלאומיים והבעיה העיקרית היא אמצעי התשלום שלפחות בזמנו היתה רק עם ויזה אמריקאית או באמצעות העברה בנקאית.

פורסם
תודה על הטיפ. אני מניח שאין אפשרות לשלוח לארץ דרכם?

זה משאיר לנו את buy2usa ו mustop?

נכון מאוד.

ומנסיון, buy2usa יותר מוצלחים ממאסטופ. טיפה יותר זולים, ומצד שני יותר יעילים. בונוס נוסף- אם יש עמלות פתע במכס (מס בידוק ביטחוני, מס שקר כלשהו ועוד שנופלים באופן אקראי על חבילות שונות וללא קשר לתכולה), אז הם סופגים על עצמם.

זמן שילוח כולל (מרגע הקנייה ועד שהשליח מוסר לך בארץ) הוא כשבועיים וחצי לכל היותר.

עלות המשלוח היא כ65-75 דולר למחשב עד 15.6 אינץ, וכ-90 דולר למחשב 17.3 אינץ (לא תמיד), בנוסף למע"מ.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
רק עצה קטנה: קח בחשבון שאם אתה קונה מבסט ביי, יש לך אחריות של בסט ביי - גם אם החברה עצמה אומרת שיש אחריות בינלאומית! לא יכבדו לך אותה בארץ (בודקים לפי סיריאלים)

אני לא בטוח לגביי זה, כשהייתה לי בעיה עם מחשב שנרכש מהם הופנתי ליצרן.

haters will hate

• תוכן חדש...