Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב חדש מהחברה חצי שנה בבעלותי, ידני 1.2

מדובר ברעש של טורבינה/שרשרת עם צליל מתכתי.

הבחנתי ברעש לפני מספר חודשים, אך משרשורים שנקראו פה הבנתי כי זה קורה לעוד אנשים ועזבתי את זה.

בשבועיים האחרונים זה התגבר וקורה גם בתחילת נסיעה ולפעמים גם במהלך הנסיעה כשמאטים (אין קשר לקלאץ)

הרעש מאוד חזק ונשמע על כל הרחוב, ממש חריקות של מתכנת.

השאלה היא האם אכן התופעה הזו נפוצה ואין טעם לטפל בזה.

ואם יש טעם אז אני מעוניין להגיע עם ידע מקדים, כדי שעובדי צ'מפיון המהוללים לא יטפלו לי בראש כשיש בעיה ברגל, ועוד ידרשו על זה תשלום (הרכב באחריות).

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

הוא מפרסם פה לפני שהוא ניגש למוסך כי הוא חושש מטיפול שגוי וגם בגלל שהוא לא סומך על השירות שלהם.

תמיד עדיף לעשות שיעורי בית ולהגיע מוכן למוסך מאשר שיפילו עליך כל מיני מושגים שתשמע בפעם הראשונה ועל כל דבר תגיד אמן.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יש פה כמה חבר'ה עם לאון, לRINOR81 באמת היתה בעיה עם ברזל שאמור להחזיק את האגזוז מתחת לרכב והחליפו לו לחדש בתשלום. (כנראה קיבל מכה ממדרכה או משהו לך תדע)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=437721

אבל האחרים (danielharati), אומרים שהרעשים הללו נפוצים במנועי TSI .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=452172

לכן רק חסר לי שאיזה ליצן יתחיל להרוס לי חלקים מקוריים תקינים כדי למצוא בעיה שאולי קיימת במנועים הללו....

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

תרוץ למוסך למה אתה מחכה? שתלך לך שרשת טיימינג ילך לך ראש מנוע ואז תבוא לפה ותספר כמה שצמפיון גרועים?

קדימה למוסך שיאבחנו את הקלה ויחליפו מה שצריך. אני לא מבין מאיפה האומץ לסוע על רכב כשידוע שיש בעיות עם השרשראות

האלה

יש אחריות אם תהיה בעיה יסדרו

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

ראה שרשור שרץ במקביל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=474475

אמנם לא אותו המנוע (1.8 TSI) אבל גם שם היו תיאורים קצת דומים לכשל בשרשרת התיזמון של המנוע שגורם לרעשים דומים למה שתיארת, ובכשל מוחלט הדבר גורם נזק למנוע ולראש מנוע.

אמנם לא היה לי כוח לקרוא את כל השרשור המפלצתי שיש שם, אבל מהרושם הראשוני זה גם קרה במנועי 1.2 TSI.

ראה מקרה דומה בסקודה רומסטר 1.2 TSI עם תיאור דומה, שלאחריו התברר שיש כשל בשרשרת תזמון.

עוד 2 שרשורים בנושא מפורום VAG:

http://www.vagit.co.il/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=18&t=7259

http://www.vagit.co.il/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=18&t=7458

עכשיו השתכנעת שזה לא צחוק ושצריך לעוף למוסך?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

רוץ למוסך ומהר! יש פה עכשיו איזה שירשור על שרשרת טיימינג שנקרעה, מותחן שכשל ועוד זוועות.

אם אתה לא סומך על צ׳מפיון (ובצדק) גש למוסך רון לפני שיתן לך אבחנה מדוייקת - ככה לא יעשו לך סלט בצ׳מפיון.

שמעתי דברים טובים על מוסך השחר מוטורס בחולון (מורשה צ׳מפיון) אם בא לך לנסות.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם
לא יותר פשוט קודם לגשת למוסך שלהם לראות מה אומרים ואז להתיעץ בפורום במידה וזה לא לרוחך?!

לא , לא יותר פשוט !

הבן אדם פועל נכון.

קודם עושים שיעורי בית ואז הולכים למוסך !

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

חברים תודה לכולם. היתי היום בצ'מפיון חיפה אצל יועץ השירות אמיר. עשינו נסיעת בדיקה ולפי הרעש הוא איבחן שחדרה אבן בין צלחת הבלם לגלגל.

ראוי לציין שהתקשרתי לפני יומיים לתאם תור ליום שישי והכל היה מלא לשבוע הזה. אבל קיבלו אותי בכל מקרה לבדיקה, והוציאו גם את האבן לאחר פירוק שבוצע לגלגל.

פתחו וסגרו כרטיס ללא עלות.

יצאתי בזול הפעם מסיפורי האימה על שרשרת התזמון.

הרככ נוסע ללא רעשים.

מקווה שלא נגרם נזק מהאבן(לא אמרו על זה כלום),לדעתי היא היתה שם דיי הרבה זמן, והשרשורים כאן על רעשים שהרבה שומעים בtsi גרמו לי להתעלם מזה,עד שהרעש התגבר.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
חברים תודה לכולם. היתי היום בצ'מפיון חיפה אצל יועץ השירות אמיר. עשינו נסיעת בדיקה ולפי הרעש הוא איבחן שחדרה אבן בין צלחת הבלם לגלגל.

ראוי לציין שהתקשרתי לפני יומיים לתאם תור ליום שישי והכל היה מלא לשבוע הזה. אבל קיבלו אותי בכל מקרה לבדיקה, והוציאו גם את האבן לאחר פירוק שבוצע לגלגל.

הרככ נוסע ללא רעשים.

מקווה שלא נגרם נזק מהאבן(לא אמרו על זה כלום),לדעתי היא היתה שם דיי הרבה זמן, והשרשורים כאן על רעשים שהרבה שומעים בtsi גרמו לי להתעלם מזה,עד שהרעש התגבר.

טוב מאוד, שמחים לשמוע שהבעיה היתה פחות חמורה וכי הכל טופל.

פעם הבאה באמת תמיד כדאי לפנות למוסך לברר אם יש בעיה כמה שיותר מהר כדי לא להחמיר את הבעיה,

שתהיה אחלה שבת!

פורסם

בתור אחד שעברו אצלו 2 מנועי TSI ( איביזה 1.2 וFR נוכחית) האחת שנת 11 השנייה 13 וידידי לשניהם יש את אותו "רעש מתכתי" וזה נפוץ ברכבים הללו - קורה בעיקר שאתה מגיע לבאמפרים , לוחץ על דוושת הברקס באופן די פתאומי או מתחיל "לזחול" מהמקום על D .

עריכה:

לאחר שראיתי שאולי אנחנו לא מדברים על אותם רעשים אבל אבדוק את העניין שוב (למרות שבדקתי בעבר)

פורסם

הרככ נוסע ללא רעשים.

בשעה טובה, דרך אגב יכול להיות שניגרם נזק לצלחת (כנראה אם הנציג לא אמר כלום ,אז לא ניגרם ).

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...