Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, זו מערכת סגורה, אין סיבה לחוסר בגז חוץ מבריחה גז שעל פניו מצריכה טיפול, יחד עם זאת, ישנו שיקול נוסף והוא עלות/תועלת.

אם הגז מחזיק שנה (כלומר פעם בשנה אתה ממלא גז) וחוץ מזה המערכת עובדת יופי, אני לא הייתי ממהר כ"כ מהר להתחיל לגעת, סה"כ עלות מילוי הגז אינה גבוהה ביחס להוצאה המיידית שעלולה להגיעה גם לאלפי שקלים (במקרה החמור ביותר של נזילה מהמדחס) ובטח יותר גבוהה מעלות מילוי הגז בתחילת הקיץ בכל שנה.

במקרה של דליפה חמורה יותר, ע"פ שיקול עלות/תועלת זה יהיה עדיף לתקן את הדליפה.

פורסם

אז בתכלס מילוי גז זה בעצם לוקש שנמכר כטיפול זמני לבעיה יותר גדולה? שווה ערך לנסיעה עם רזרבי.

ואם המזגן לא מקרר חזק מספיק תחת שמש ישירה זה לא קשור לגז?

פורסם
אז בתכלס מילוי גז זה בעצם לוקש שנמכר כטיפול זמני לבעיה יותר גדולה? שווה ערך לנסיעה עם רזרבי.

ואם המזגן לא מקרר חזק מספיק תחת שמש ישירה זה לא קשור לגז?

לא חושב שזה לוקש, לי קרה שאחרי כמה שנים טובות מילאתי גז ואז יצא קור ששובר את האצבעות, כאילו אתמול יצא מהמפעל וזה החזיק תקופה יחסית ארוכה (אחרי שנתיים אני חושב הלך השסתום במדחס ואז החלפתי מדחס קומפלט).

אני פשוט מרגיש שהמזגן אינו מקפיא, בגלל זה אני שואל.

גם אצלי זה ככה, שנה שעברה הייתי נוסע מחוץ לעיר והוא היה שובר לי את האצבעות מרוב הקור, השנה קצת פחות (מגיע למצב של נעים משהו כמו 22-24 מעלות ברכב).

פורסם
אני פשוט מרגיש שהמזגן אינו מקפיא, בגלל זה אני שואל.

צריך למדוד לחצים, אולי חוסר בגז זוהי תקלה יחסית נפוצה אבל בהחלט לא יחידה, וזאת גם יכולה להיות תקלה שאינה קשורה במישרין למערכת המיזוג כמו תריס חימום/קירור שלא אוטם בצורה טובה.

פורסם
לא חושב שזה לוקש, לי קרה שאחרי כמה שנים טובות מילאתי גז ואז יצא קור ששובר את האצבעות, כאילו אתמול יצא מהמפעל וזה החזיק תקופה יחסית ארוכה (אחרי שנתיים אני חושב הלך השסתום במדחס ואז החלפתי מדחס קומפלט).

גם אצלי זה היה ככה! מילאתי אחרי 5 שנים והרגשתי קור כבד מאוד אחרי כחודש זה יסתדר לנורמה !

• תוכן חדש...