Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מחפש חיזוקים? כן, ב 20K לא תמצא רכב שמור ואמין מזה.

מחפש תרוצים? כמה ניקלים, טאסות וריפודי דמוי עור שתשים לו זה עדיין טנדר אינסטלטורים חלוש שלא מתאים לרוב בני ה 20 +

עכשיו תבחר מה אתה רוצה לשמוע מאיתנו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מכיר את הרכב, אתה אפילו קורא לו הרכב שלך.

מה ההתלבטות? אם תתחרט תוכל למכור אותו כפליים.

הוא אומנם נראה כמו מסחרית, אבל מצד שני תחשוב על היתרונות של הרכב לבחור צעיר כמוך.

יש הרבה מקום מאחורה :wink::wink:

אם תרצה לנסוע לטבע עם חברים\משפחה, יש הרבה מקום מאחורה(הפעם הכוונה לציוד, אבל לא רק).

צריכת הדלק מעולה.

שוב, אתה מכיר את הרכב, ויודע עליו הכל.

לא מבין באמת על מה ההתלבטות. :oops:

פורסם

אני חושב שמה שאתה מחפש, זה שאנשים יחזקו אותך ויגידו לך "קח בלי לחשוב פעמיים".

אז הנה עוד תגובה כזאת, קח אותו. אתה פשוט רוצה להיות בטוח ב-100%.

יש לך את כל הסיבות ל-כן.

חוץ מזה אתה אומר שהקילומטראז' יתאזן פחות או יותר עם הזמן...אז בסדר גמור, למנוע הזה יש עוד כמה עשרות אלפי ק"מ לפני שתופעות בלאי יופיעו

פורסם
אני חושב שמה שאתה מחפש, זה שאנשים יחזקו אותך ויגידו לך "קח בלי לחשוב פעמיים".

אז הנה עוד תגובה כזאת, קח אותו. אתה פשוט רוצה להיות בטוח ב-100%.

יש לך את כל הסיבות ל-כן.

חוץ מזה אתה אומר שהקילומטראז' יתאזן פחות או יותר עם הזמן...אז בסדר גמור, למנוע הזה יש עוד כמה עשרות אלפי ק"מ לפני שתופעות בלאי יופיעו

להפך, אני רוצה תגובה אובייקטיבית.

שאקח את כל האופציות והכיוונים בחשבון, גם את עניין המחיר הזול כל כך ואת מצב הרכב ואת עצם

העובדה שבפועל הוא ישמש כיד ראשונה.

חברים, תודה.

לוקח הכל בחשבון.

שלומי.

פורסם

למען הגילוי הנאות,אני מכיר מעט מאוד באופן אישי את אבא שלך אבל מכיר.

יצא לי לשמוע ממנו כמה הבן שלו אוהב את הרכב,ואחרי כל מה ששמעתי - לך על זה.

בנוסף לכל - ראיתי גם איך אבא שלך נוהג על הרכב- רכב יפייפה ושמור.

יצא לי לדבר עם אבא שלך ולהראות לו את הרכב שלי - בתגובה הוא אמר לי שאתה יותר "חולה" אם זה באמת ככה אין מקום לחשוב יותר מדי...

פורסם

גם לדעתי כדאי לך ללכת על זה.

תמורה טובה לכסף. מאוד פרקטי. שנתון גבוה, כך שתקלות הבלאי לא יהיו עקב זיקנה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לפי דעתי טוב מכדי להיות אמיתי אבל אתה אומר שבדקת ואין קץ

לפי דעתי מחיר מאוד זול לרכב כזה במיוחד שאתה אוהב אותו והשקעת בו ואתה יודע כמה הוא מטופל ... הקילומטרז לא הכי צריך להלחיץ תכנס קצת ללוחות של מכירות ותראה כמה רכבים מקבילים לו שהיו ליסינג עברו וכמה הם עולים |{וזה שאתה בטוח שהאוטו שלך הכי מושקע ולא קראתם אותו זה גם חשוב } אני ממליץ בחום להשאיר אותו אצלך וגם אם הוא היה עולה עשיריה יותר אני חושב שגם ב30 היתי ממליץ אותו דבר .במיוחד שיש לך ערך סנטימנטלי אם לא תקנה אתה תתחרט על זה המון ...

בהצלחה עם הרכב החדדש-ישן מבחינה חיצונית הכי יפה שראתי של הקנגו

פורסם
לפי דעתי טוב מכדי להיות אמיתי אבל אתה אומר שבדקת ואין קץ

לפי דעתי מחיר מאוד זול לרכב כזה במיוחד שאתה אוהב אותו והשקעת בו ואתה יודע כמה הוא מטופל ... הקילומטרז לא הכי צריך להלחיץ תכנס קצת ללוחות של מכירות ותראה כמה רכבים מקבילים לו שהיו ליסינג עברו וכמה הם עולים |{וזה שאתה בטוח שהאוטו שלך הכי מושקע ולא קראתם אותו זה גם חשוב } אני ממליץ בחום להשאיר אותו אצלך וגם אם הוא היה עולה עשיריה יותר אני חושב שגם ב30 היתי ממליץ אותו דבר .במיוחד שיש לך ערך סנטימנטלי אם לא תקנה אתה תתחרט על זה המון ...

בהצלחה עם הרכב החדדש-ישן מבחינה חיצונית הכי יפה שראתי של הקנגו

תודה רבה.

אני יודע שזה נשמע טוב מדי אבל אני מבטיח לך שזה המצב. בלי טריקים.

הם מוכרים עוד קנגו אחת, מספר אחד עוקב בלוחית אחרי הקנגו שלי ואם אתה רואה את האוטו השני

אתה תראה שמדובר בשמיים וארץ.

ראשית הם מוכרים את הרכב סוג של משא ומתן שהסתכם- היכרות עובד מעביד לא מעטה ושמרנו כל כך על האוטו הזה

אין טעם וזה לא מוסרי לשקלל את זה במחיר, בייחוד לאור המחיר של הקנגו השנייה שההפרש בניהם היה הרבה יותר גדול

בשוק הפתוח.

תודה לכולם על התגובות.

שלומי.

פורסם

תגיד זו באמת שאלה?

אנשים ישלמו על הרכב הזה 35-40 אלף מבלי שיהיה להם מושג קלוש לגבי ההיסטוריה שלו, ולך יש את כול זה ועוד ב 20 אלף, ואתה מתלבט?

החיסרון היחיד זה המראה. וזה עושה רושם שלא אכפת לך בכלל. לך על זה ב 100 אחוז.

פורסם

אם אתה רוצה דעות אז לפי דעתי ניתן בקלות לשפר את המראה של הרכב ע"י הסרת הניקלים מהמראות,הפנסים, מגיני הרוח והפסים בדלתות. רצוי גם להחליף את הג'אנט ואז תקבל רכב שמור ונקי ולא טנדר סטייל עזה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אם אתה רוצה דעות אז לפי דעתי ניתן בקלות לשפר את המראה של הרכב ע"י הסרת הניקלים מהמראות,הפנסים, מגיני הרוח והפסים בדלתות. רצוי גם להחליף את הג'אנט ואז תקבל רכב שמור ונקי ולא טנדר סטייל עזה.

כל התוספות שהוספתי הופכים את הרכב שלי ל-לא שמור? איך הגעת למסקנה הטיפשית הזאת?

אתה לא חייב לאהוב, כל אחד והטעם שלי אבל זה לא הופך את הרכב שלי לפחות שמור.

אף אחד לא ביקש ממך לפרגן אבל מה הבעיה שלך לדבר קצת יותר בסימפטיות?

בשביל מה ה''סטייל עזה'' הזה? לא נראה לך מיותר?

לשאר המגיבים- תודה רבה על הדעות והפרגונים.

שלומי.

פורסם
להפך, אני רוצה תגובה אובייקטיבית.

תפיסת העולם שלי בכל הנוגע לרכישת רכב היא שרכב אמור להתאים לצרכים.

כל מה שנאמר בשרשור הזכיר לי אמא של ידידה שגרה במרחק 4 ק"מ ממקום עבודתה, 100% מנסיעותיה היא לבד ברכב והגרוע ביותר זה שהיא גרה במקום עם מצוקת חנייה. איזה רכב היא לקחה בליסינג? יונדאי I35. למה? אה, זה נורא פשוט, כי מה יחשבו עליה בחניון הליסינג של העבודה אם היא תבוא באוטו קטן יותר? :roll:

מנסיוני, בבוא הישראלי המצוי לרכוש רכב חדש סדר העדיפויות מעוות. המחשבה של "מה יחשבו עלי" או "איך אני אמכור" מקבלת הרבה יותר משקל מאשר שאלות כמו "האם הרכב מתאים לצרכי?" או אספקטים של בטיחות, צריכת דלק, עלויות ביטוח וכו'.

הקנגו הוא דוגמה מצויינת לרכב מפוספס. מה יש לנו כאן?

1. רכב שימושי - מרווח מצויין, תא מטען עצום ויחד עם זאת לא מדובר באיזה רכב גדול-מימדים שאי אפשר להחנות אותו בשום מקום.

2. רכב חסכוני - מנוע דיזל טוב וסופר חסכוני בדלק.

3. רכב נוח - דלתות הזזה ודלתות תא מטען סופר נוחות.

4. רכב גבוה - ניתן לרדת איתו לשבילים לא סלולים ולטיולי סופשבוע קלילים ובלי להתפשר על מקום לצידנית של הפיקניק והאוהל.

5. רכב אמין - גם רכבים שעובדים קשה מגלים אמינות טובה. רכב שמור על אחת כמה וכמה.

אז אוקיי, אולי הוא לא נראה מגניב כמו סיאט איביזה 3 דלתות או עוווונדה סיוויק 94 עם אגזוז לחץ אבל הוא קנייה נבונה.

מי שישפוט (או תשפוט) אותך שאתה נוסע ברכב מסחרי ולא במאזדה 3 - אני לא יודע עד כמה הייתי רוצה להיות בחברתו, אנשים שטוחים ורדודים ששופטים אותך על פי הרכב שאתה מתנייד בו הם לא בדיוק my cup of tea.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, מודה לך את התגובה.

מה לעשות, אנחנו חיים במדינה שחלק לא מבוטל הם שטחיים

ואוהבים לשדר עליוניות בכל פרמטר ולכן ירכוש רכב שלא מתאים לצרכים.

שלא תבין לא נכון, גם אני מאלה שאוהבים להרשים, גם אנו לפעמים נהנה מפוזה וכאלה (אמרנו גילוי נאות אז עד הסוף),

אבל אני לא מאלה שעכשיו יקנו איביזה קופרה או וולוסטר, לצורך העניין, כדי להרשים אנשים ולשדר פוזה.

אני מחפש ההכלאה של הכל, שילוב של כל הדברים יחד.

קנגו עונה לי על כל הצרכים:

רכב חסכוני, אמין, בטיחות טובה, שנתון גבוה, מתאים לגובה שלי, פרקטי, נוח

ואני מבטיח לך שבעניין הרושם הוא לא מאכזב.

הרכב שלי מסובב לא מעט ראשים עקב מראהו החיצוני השמור והמשופצר.

ולכן אני נהנה מרכב הזה ואוהב אותו.

שלומי.

• תוכן חדש...