Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

rupni כתבת שהלך המנוע אחרי העברת הבעלות.

כך שאם הוא לא עשה בדיקה לפני כן, היא גם לא אמורה לשלם שום דבר אחרי העברת הבעלות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 223
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל רכב שאני מכרתי, לעולם אבל לעולם לא פתחתי מכסה מנוע ולא נתתי לקונה לגעת ברכב, אמרתי לו אתה רציני? בוא לבדיקה!

פעם אחת בא אלי איזה בחור עם חבר שלו מכונאי רכב, איך שראיתי אותו אמרתי לו חביבי כנס לרכב שלך וסע הביתה.

מי שיודע שיש לו רכב מטופל ושמור לא אמור לתת לאף אחד לגעת לו ברכב. ברגע שיעבור בעלות שיפרק את המנוע מיצדי.

בשביל זה יש מכוני בדיקה ורק להם רצוי לתת לגעת ברכב.

פורסם

גועל נפש, אנשים תאבי בצע.

אם היו מחבלים לי ככה ברכב, ולא משנה כמה הוא שווה, הם היו משלמים על זה הרבה מאוד, ולא בעיה לתפוס אותו שוב.

יש מצב שהיא ראתה את הת.ז שלו, שווה לבדוק עם עו"ד אם מותר לפרסם את השם שלו (שלא יהיה הוצאת דיבה משהו).

פשוט גועל נפש, ככה לנצל תמימות של בנאדם.

ומי שאומר שבתור מוכר הוא לא היה נותן לקונה לפתוח מכסה מנוע, אז זה נכון לחשוד, אבל אני לדוגמא, בכל רכב שאני יקנה, אני ידרוש מהמוכר שיפתח לי מכסה מנוע, מצידי שיביא עוד שתי עדים אבל העיקר שאני יראה מה מתבשל בפנים.

בדיקה לא אומרת לי כלום, גם רכב שיצא לפני יומיים מהבית-חרושת הם ירשמו עליו בעיות וכסתח"ים.

מקסימום של המקסימום זה לקחת למוסך שאני מכיר, שהמנהל יתן חוות-דעת.

פורסם

Freak_Miky שוב פעם, אמא שלי צדיקה גדולה, לא מסוגלת לעבוד על אף אחד, אם היא למשל תיסע בלי חגורה 100 מטר בטעות היא תיחגר, תעצור ליד שוטר תגיד לו תיתן לי דוח עברתי על החוק, היא לא מסוגלת לעבוד על זבוב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
גועל נפש, אנשים תאבי בצע.

אם היו מחבלים לי ככה ברכב, ולא משנה כמה הוא שווה, הם היו משלמים על זה הרבה מאוד, ולא בעיה לתפוס אותו שוב.

יש מצב שהיא ראתה את הת.ז שלו, שווה לבדוק עם עו"ד אם מותר לפרסם את השם שלו (שלא יהיה הוצאת דיבה משהו).

פשוט גועל נפש, ככה לנצל תמימות של בנאדם.

ומי שאומר שבתור מוכר הוא לא היה נותן לקונה לפתוח מכסה מנוע, אז זה נכון לחשוד, אבל אני לדוגמא, בכל רכב שאני יקנה, אני ידרוש מהמוכר שיפתח לי מכסה מנוע, מצידי שיביא עוד שתי עדים אבל העיקר שאני יראה מה מתבשל בפנים.

בדיקה לא אומרת לי כלום, גם רכב שיצא לפני יומיים מהבית-חרושת הם ירשמו עליו בעיות וכסתח"ים.

מקסימום של המקסימום זה לקחת למוסך שאני מכיר, שהמנהל יתן חוות-דעת.

הוא יכול להסתכל על המכסה מנוע פתוח בבדיקה. בשביל זה עושים בדיקה! ובבדיקה רואים הכל תאמין לי.

פורסם

ברור שפותחים מכסה מנוע לפני שקונים את הרכב, אבל רק אם אתה מבין מה אתה רואה.

רוב האנשים לא מבינים.

אם אני הולך לקנות רכב והמוכר אומר לי שהוא לא פותח מכסה, התגובה היחידה שהוא יקבל ממני זה "טוב, תודה, להתראות" ושרשור על כמה הזויים אנשים שלא מוכנים לפתוח מכסה מנוע כשהם רוצים למכור את האוטו.

פורסם

רון כל הכבוד לך על הערנות, האמינות, והמקצועיות.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

בבקשה תגיד לנו שיש מצלמות במוסך :twisted:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ולמה העוקץ הזה מושלם כי הוא לא משאיר אחר כך נזק לקונה ,רק להחליף שמן ומסנן וזהו .

תוכל בבקשה להסביר איך זה לא משאיר נזק? הרי הרכב נסע עם שמן מהול בשלוש ליטר מים. השמן כבר לא ממלא את תפקידו במצב כזה.

פורסם
ברור שפותחים מכסה מנוע לפני שקונים את הרכב, אבל רק אם אתה מבין מה אתה רואה.

רוב האנשים לא מבינים.

אם אני הולך לקנות רכב והמוכר אומר לי שהוא לא פותח מכסה, התגובה היחידה שהוא יקבל ממני זה "טוב, תודה, להתראות" ושרשור על כמה הזויים אנשים שלא מוכנים לפתוח מכסה מנוע כשהם רוצים למכור את האוטו.

מסכים עם יוסי,

אני מיד פותח מכסה מנוע כדי לראות אם העסק לא מוזנח מדי או לחילופין לא נקי מדי.

מחפש תיקוני צבע והלחמות וכאלה.

מכנית כמובן בודק בבדיקה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המציאות כנראה, עולה על כל דמיון.

גם בעיניי, מוכר שאינו רוצה לפתוח מכסה מנוע - כנראה רוצה להסתיר משהו.

זה מוכיח לנו גם, שתמיד צריכים להזהר ולעמוד על המשמר.

ולרון - כל הכבוד.

alfa 156 2.5.

פורסם

כל הכבוד לרון.

לא מתפלא כלל על הסיפור(ים).

סיטואציה של מכירת רכב היא משום מה אירוע שגורם ללחץ מאוד גדול לקונה/מוכר הלא מיומן. דבר שגורם להתעלמות מאינסטינקטים טבעיים אלמנטריים.

הצד שמולך עושה משהו חשוד? אפילו שאתה לא מוצא הסבר לכך. עצור! אתה לא טועה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...