Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מנסה לרוקן מיכל דלק כמעט מלא של הדייהטסו שלי שהלכה לעולמה.

כאשר אני מכניסה צינור לתוך המיכל, הוא עובר דרך ארוכה אך בסופו של דבר נעצר אך לא נוגע בדלק.

האם מישהו יודע איך להכניס את הצינור לתוך המיכל או איפה נמצא שסתום לריקון שבתחתית המיכל.

או דרך נוספת טובה לריקון שלא כרוכה בהנעת הרכב ז"ל.

פורסם

אתה לא יכול להכניס צינור, לא משנה כמה גמיש וצר הוא, פשוט אי אפשר, לפי דעתי בגלל שהמעבר למיכל מפותל מידיי...

מתחת לרכב יש צינור מגומי שמקשר בין המיכל לפתח מילוי, הוא מחובר ע"י פלאח, תשחרר את הפלאח, ואז תצטרך הרבה כח כדיי לנתק את הצינור מהמיכל, במידה ותצליח תשים משהו מתחת כדי שהדלק ינקז לתוכו, אחרת הוא ישפך לכל עבר.

אם אתה מנסה לגנוב דלק, אז........ תשכח מכל מה שאמרתי:roll:

פורסם

יונתן שלום רב !

פותח השרשור הוא פותחת, אישה ולא גבר, והיא גם משתמשת חדשה, לכן השאלה חשודה.

בכל מקרה גם אם אני סתם חושד בקשרים, לא נראה לי ש בחורה תצליח מלפרק פלאח ולפרק צינור מלוי.

האפשרות הקלה והנוחה היא לחבר משאבת דלק חשמלית, לצינור ההדלק המחובר למשאבת הדלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קודם כל תודה רבה, אני אכן משתמשת ולא משתמש, אך כלל לא חדשה... (מ 2009)

פשוט אין לי הרבה שאלות שזקוקות ליועצים בפורום.

אין לי שום כוונה לגנוב דלק.

אני מוכרת את הרכב לפירוק במחיר מגוחך, וחבל לי להשאיר בונוס לשוחט - 30 ליטר דלק.

פורסם

אני לא רוצה לבאס אותך, אבל אם המיכל מלא אז יש שם 37 ליטר (7 ליטר נמצאים ב"ספייר").

יש לך עוד אפשרות אחת: אם הרכב מיועד לפירוק, ואם הוא עשוי מפלסטיק (אני לא זוכר, נראה לי שכן, אך את חייבת לוודא) אז תקדחי מתחת במיכל ותנקזי את זה .

פורסם

אני ממליץ על הדרך הבאה:

1- לפרק צינור הזנת דלק מהקרבורטור

2- לחבר משאבת הזרקה

3- לשים בדלי\מיכל\אמבטיה\חבית

4- שמישהו אחד יתן סטרטר (גם ככה הרכב הולך לפירוק) והשני יפעיל משאבת הזרקה.(אם זו משאבה חשמלית ולא מכאנית מספיק להעביר למצב ON בסוויץ')

5- לתת לאסף ASSAF234 מהפורום את הדלק במתנה. (רק אם לא הוסף תוסף אשלגני)

כמו שאמרו ניתן לרוקן דרך בורג ריקון או לעשות חור במיכל אבל אז צריך להרים את הרכב או להכניס כלי רדוד ולמלא כמה פעמים.

קיצור באסה.

רק אל תדליקי גפרור לבדוק כמה דלק יש במיכל :wink:

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

• תוכן חדש...