Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה.

אשמח אגב לדעת האם יש לכם את הרכבים הנ"ל.

יש לנו מגוון של פוקוס מהשנים האלו, 2009-2010 רגילות (4 דלתות) וגם סטיישן.

לנסר 1500 יש לנו מודל 2010 עם 86 אלף קילומטרים.

אני שולח לך בפרטי פרטים.

פורסם
1/16 - 1/17 עם לאנסר? נראה לי "טיפה" אופטימי מידי. גם אם זה בין עירוני בלבד.

אני מעולם לא הצלחתי לעבור את ה1/12 בפוקוס שלי (2009), יש מצב שהלאנסר חסכונית בלמעלה מ30% בשיוט?

התשובה היא פשוט, כן!

גם הבוקר כשנסעתי מרעננה לאוניברסיטת תל אביב עם עומס אחד קל בגהה ונסיעה מתונה הגעתי לצומת רוקח עם 16.2 קמ"ליטר.

אבל זה כשהרכב מטופל ותוחזק בקפדנות והנסיעה בדרך הבינעירונית היא על 80- 90 קמ"ש ולא יותר ויציבה במידת האפשר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני יכול להעיד לאחר שבוע בדיוק שהמיצובישי ברשותי, בנסיעה עירונית בלבד הגעתי לממוצע של 10 ק"מ לליטר.

יש משהו שלא הצלחתי להבין: האם במיצובישי ההגה הוא חשמלי או הידראולי?

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם
התשובה היא פשוט, כן!

גם הבוקר כשנסעתי מרעננה לאוניברסיטת תל אביב עם עומס אחד קל בגהה ונסיעה מתונה הגעתי לצומת רוקח עם 16.2 קמ"ליטר.

אבל זה כשהרכב מטופל ותוחזק בקפדנות והנסיעה בדרך הבינעירונית היא על 80- 90 קמ"ש ולא יותר ויציבה במידת האפשר.

אני מניח שהלאנסר 1500 לא עושה חיים קלים במהירויות גבוהות..

אגב, מעניין שיש פה כמה חברה שהמליצו דווקא על הלאנסר. חשבתי שיותר ימליצו על הפוקוס...

כנראה שבעלי פוקוסים לא מתלהבים ממנה כל כך :roll:

פורסם

אתמול והיום היו לי עם הלנסר שתי נסיעות:

אתמול בבלגאן של יום חמישי אחה"צ נסעתי מהאוניברסיטה לאיזור ככר מילנו בתל אביב ומשם דרך העיר למרכז בני ברק ומשם חזרה לאוניב'. בממוצע 10.1 ק"מ לליטר.

היום מרעננה - בית ליד - נתניה - בית ליד - מורשה - איילון - אוניברסיטה, בכוונה במהירות לא חסכונית בעליל עם המון גז וברקס, 13.2 ק"מ לליטר בממוצע.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, כל הכבוד על המבחנים שאתה עורך לצריכת דלק..

אתה בוחן את זה באופן קבוע או שרק בשביל השרשור הזה? :roll:

בכל מקרה זה נשמע שללאנסר יש צריכת דלק מהטובות בקטגוריה.

פורסם
אני מניח שהלאנסר 1500 לא עושה חיים קלים במהירויות גבוהות..

אגב, מעניין שיש פה כמה חברה שהמליצו דווקא על הלאנסר. חשבתי שיותר ימליצו על הפוקוס...

כנראה שבעלי פוקוסים לא מתלהבים ממנה כל כך :roll:

הייתה לי פוקוס 2009 חדשה ואת ניתוק כרית האוויר אתה עושה במוסך היבואן, משלם 500 ש"ח, וחותם וויתור על כל טענה\מענה\זכות וכו' במקרה אם יהיה משהו. עשיתי איתה כחמישים אלף ק"מ, ואכן היא הייתה מאוד נוחה למשפחה עם 2 תינוקות.

מנסיעה שההיתה לי בלאנסר היא הרגישה בסדר גמור. תא המטען בלאנסר עם מפתח גדול ולכן גם מאוד פרקטי. ריפוד הקרם מאוד יפה בעיני וכמובן שהעיצוב החיצוני יותר יפה. צריכת דלק בפוקוס בקמצנות 1/12 ובלחצנות 1/8

במבט לאחור הייתי לוקח את הלאנסר אם היא הייתה אופציה (לפני כן הייתה לי לאנסר 2007 שנה וחצי אך הדגם הקודם)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...