Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פרוצדורה בירוקרטית גם בשביל אחד שגר בישוב כמו שלך? הייתי בטוח שזה הליך די פשוט במקרים כאלו.
עדיין צריך המון אישורים ,

עשיתי את זה עוד בזמן הצבא וצריך חתימת אלוף משנה אחרי ראיון אישי וכו' ...

מיליון אישורים ...

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני קורא את התר'ד הזה ואני פשוט בהלם ... איזה אנשים בהמות יש בישראל .

אני עשיתי לפני שנה בערך רישיון לאקדח בדיוק בגלל אנשים כאלו , לי נמאס לשמוע על סיפורים של אנשים שנדקרו בגלל שבטעות עקפו איזה עבריין והוא החליט לנקום ....

המקרה שגרם לי להחליט היה הרצח בחוף הכרמל בחיפה , בחור שנהרג בגלל ריב כלבים ... ארסים מגעילים דקרו אותו .

מה שאני אומר פה , שאנחנו , האנשים המתורבתים בנינו צריכים להגן על עצמנו , המשטרה לא עושה את זה , אף אחד לא עושה את זה בשבילנו .... אנחנו צריכים להגן על עצמנו .

כבר שמענו עליך , שריף גודמן :evil: תגיע רחוק עם המחשבות שלך.

תאמין לי שאם היה סינון נורמלי כבר מזמן היית שוכח מרשיון הנשק שלך.

אף אחד לא נתן לך רשיון בשביל לעשות סדר בכבישים , ואם תנסה להזיז רק את היד לכיוון האקדח אתה תיווכח לדעת כמה קל גם לאבד את הרשיון הזה.

האקדח נועד על מנת להגן , לא להיות גיבור גדול. ואם אתה חושב שאתה כזה ויש לך אקדח , אז רצוי שתדע שזה עלול בתנאים מסויימים להיות חסרון עצום.

כדאי שתרגיע את עצמך , למרות שבפלסטין הכבושה (כהגדרתך) החוקים כנראה יותר גמישים. :x

פורסם

מה נטפלים אל מישהו שעשה רשיון לאקדח?

אם זה נותן הרגשת בטיחות, שאם במקרה הוא יקלע למצב לא נעים , אז אולי זה יכול להציל אותו.

לא שריף ולא בטיח, אם בן אדם מרגיש צורך להחזיק אקדח והוא נמצא כשיר לכך אז זכותו...ואלה שטוענים שיש ניגוד בין להחזיק אקדח(עם רשיון) ובין אדם מתורבת כנראה חיים בבועה.

פורסם
מה נטפלים אל מישהו שעשה רשיון לאקדח?

אם זה נותן הרגשת בטיחות, שאם במקרה הוא יקלע למצב לא נעים , אז אולי זה יכול להציל אותו.

זה גם יכול להכניס אותו לכלא להרבה שנים. אקדח נותן הרגשת בטחון כוזבת. בפועל הוא יכול בקלות רבה לגרום לצרות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ל-HUGO אנחנו נטפלים אליו מסיבה מאד פשוטה - לאור התייחסויותיו לסיבות מדוע הוא הוציא רשיון לנשק,אנחנו האנשים הרגילים מרגישים פחות בטיחות כשהוא מסתובב עם נשק.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לדעתי הוא נתן סיבות הגיוניות,הוא מרגיש מאויים מקבוצות מסוימות של אנשים שעושים מה שבא להם, שגם ככה יש להם כרטיס מגנטי במשטרה ומנוי בבית סוהר ורוצה למנוע מצבים לא נעימים עם אנשים מסוג זה.

לא נראה לי שהוא התכוון שהוא יורה בכל אחד שמעצבן אותו.

פורסם

סקורניס כתב:

ובנוגע לכל הזבל שיש במדינה - מעניין, אני חי כבר די הרבה שנים אבל אני יכול לספור על שתי ידיים מקרים של אלימות שהיו בסביבתי הקרובה.

הוא גר ברעננה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם הם היו רציניים כמו שהם מדמיינים שהם...הם כבר היו עושים משהו.

תשאל את הלפרון אם הוא מכיר את משה?

פשייי איזה שם נדיר זה משה...וואי וואי...בטח משה לוי/כהן....בכלל נדיר.

RedR-אנחנו(האנשים המתורבתים מביננו)צריכים להגן על עצמנו עם אקדח?

מזה פה?סרט של מאפיה?!

תעשה לי טובה...!

יש את הלפרון בשביל זה!!...;)

עוד משהו,אתם באמת חושבים שהלפרון המעפנים(מצידי תגידו להם שאני אמרתי שהם מעפנים...אני לא מפחד...יש את-RedR עם האקדח)יתערבו בגלל שאיזה אחד מכר להוא את האוטו ואיזה מוישלה(משה) התעצבן ורוצה את הכסף!?

ברור ברור...

פורסם
לדעתי הוא נתן סיבות הגיוניות,הוא מרגיש מאויים מקבוצות מסוימות של אנשים שעושים מה שבא להם, שגם ככה יש להם כרטיס מגנטי במשטרה ומנוי בבית סוהר ורוצה למנוע מצבים לא נעימים עם אנשים מסוג זה.

לא נראה לי שהוא התכוון שהוא יורה בכל אחד שמעצבן אותו.

מצבים לא נעימים ? תקדיש קצת זמן לקרוא הודעות ישנות של הבחור.

אני יכול להגיד לך שהסינון לקבלת נשק מבחינה אישית הוא אפסי.

אף אחד לא מראיין אותך כדי לתהות על קנקנך.

אם אתה עומד בקריטריונים מסויימים , אתה יכול לקבל אקדח - והם לא רבים.

בריאות תקינה , עבר פלילי נקי , מקום מגורים.

זהו בערך.

כמה פסיכים (ואני לא מתכוון למישהו כאן ,שיהיה ברור) יש ללא עבר פלילי ? ללא דיווח על מצב נפשי מסויים?

יש הבדל בין לשאת נשק לבין כמעט לנופף בו ולעשות אבו-עלי. תאמין לי שיש עוד כמה חמושים בפורום שאינם שולפים מילולית את האקדח בכל הודעה שלישית.

רק תרשה לי להזכיר אימרה של צ'כוב :

"אם אקדח מופיע במערכה הראשונה ,הוא יירה בשלישית".

פורסם

גם אני חשבתי על הוצאת רשיון לאקדח אבל החלטתי שזה לא שווה את זה -

אין לאדם פרטי לא מליונר את היכולת להתאמן מספיק בשביל להפוך את האקדח לנשק יעיל מספיק.

יש לי פיוז מאוד קצר, מה שאומר שאם היה לי אקדח - כבר מזמן הייתי הופך להיות הbitch של כלא רמלה.

בקיצור - לבסוף החלטתי שעדיף לברוח מסכנות כאלה (אנשים מסוכנים על הכביש) מאשר לנסות להתמודד איתן.

sronis - ממש חוכמה גדולה לגור ברעננה ולהגיד שלא ראית אלימות יותר מדי פעמים :)

פורסם

רזמל החאפר הזה גר בהרצליה, מי הוא שידבר... :wink:

וברצינות - כל שאמרתי הוא, שלא כל המדינה בזבל. ואם מישהו גר במקום שבו יש הרבה אלימות, זה לא אומר שכל המדינה אלימה. אפשר בהחלט לגור במקום פחות אלים (כאילו שיש במדינה הזאת בכלל מקום שמתקרב ל-slums של ריו דה ז'נירו או משהו כזה).

ובכל מקרה, הפואנטה שלי היא, שב-99.999% מהזמן, לאקדח אין שום צורך, ובאלפית האחוז שהוא יכול להיות שימושי, אפשר גם להשתמש בדרכים אחרות. אין מה לעשות, זו עובדה - עוד אקדח על חגורה של אזרח פשוט רק מעלה את מפלס החרדה ותורם לאי היציבות הבטחונית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מכרת את הרכב לבחור מרמת גן?

כי ראיתי את אותו הרכב, או תאום של הרכב שלך באותו צבע, נוסע ברמת גן אתמול.

-ארז8) -

מכרתי את הרכב לנתן והוא גר באיזור ראשון / רחובות.

חשבתי על האפשרות שהם עובדים עליי ובכלל לא קרה לרכב שום נזק.

עובדה היא שאתמול והיום הם בכלל לא התקשרו.

כולי תקווה שהם כבר ירדו מהסיפור הזה.

בכל מקרה אותו נתן עוד חייב לי כסף על המערכת היקרה שהייתה באוטו.

אשמח אם תספרו לי אם ראיתם את הרכב - הוא בצבע חום ובאמצע יש 3 ספרות - 666 (בלוחית רישוי).

תודה

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

באמצע יש 3 ספרות - 666 (בלוחית רישוי).

תודה

עכשיו אתה מבין מאיפה הגיעו כל הבעיות??????

:twisted::twisted::twisted:

ROVER=~~

פורסם

אשמח אם תספרו לי אם ראיתם את הרכב - הוא בצבע חום ובאמצע יש 3 ספרות - 666 (בלוחית רישוי).

תודה

למה העברת בעלות לפני שקיבלת תמורה מלאה על הרכב והתוספות?

לפי רמת האנשים שמעורבים בקניית הרכב - אני מאוד בספק אם אי פעם תראה עוד שקל מאותו בחור.

פורסם

תודה

אם טופס העברת הבעלות עדיין אצלך, הכתובת המדוייקת של הבעלים (וגם ת.ז.) אמורה להופיע שם, אם תתן אותה נוכל לברר פרטים נוספים על האיש ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...