Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכישת רכב משומש יד 3

בעלי הרכב אמרו שהיד השניה היתה תקופה מאוד קצרה אצל אדם פרטי

(בהעברת הבעלות במקום לרשום את סוכנות הטרייד אין- רשום על שם אדם פרטי)

במקרה, בדיעבד, עליתי על זה שהם קנו מסוכנות טרייד-אין

השאלה היא האם יש הורדת מחיר כלשהי- כמו שיש מליסינג/ השכרה...?!

פורסם

לא ברור לי למה עשו את זה, אבל בכל מקרה מתייחסים למחירון משקולל עם מספר הידיים כפי שמופיע ברישיון.

זה בדיוק כמו לקנות רכב יד רביעית שעבר 3 פעמים ידיים בתוך המשפחה -> זה עדיין יד רביעית.

אין סעיף במחירון על כך שהרכב עמד או לא עמד במגרש, אלא רק על בעלות נוכחית ובעלות לשעבר.

מה שכן, כיוון שהמחירון הוא המלצה בלבד תנסה להוריד על זה כי עובדה שזה מפריע לך.

פורסם

בגדול - לא. אין הורדה מיוחדת על סוכנות טרייד אין.

מה שמוזר זה שבדרך כלל לא רושמים את סוכנות הטרייד אין כיד, אם הרכב היה רשום כבעלות נוספת, או שהוא עמד הרבה זמן

במגרש (לדעתי יש הגבלת זמן -תקנו אותי) או שהוא נקנה ע"י סוחר, במקרה הזה הייתי חושד.

בכל מקרה השקלול הוא כרכב יד 3

פורסם
בגדול - לא. אין הורדה מיוחדת על סוכנות טרייד אין.

מה שמוזר זה שבדרך כלל לא רושמים את סוכנות הטרייד אין כיד, אם הרכב היה רשום כבעלות נוספת, או שהוא עמד הרבה זמן

במגרש (לדעתי יש הגבלת זמן -תקנו אותי) או שהוא נקנה ע"י סוחר, במקרה הזה הייתי חושד.

בכל מקרה השקלול הוא כרכב יד 3

אם סוכנות טרייד אין עושה החלפה,

קונה את הרכב שלך ומוכרת לך אחר...

היא לא מעבירה אליה את הבעלות על הרכב? הרכב נשאר בבעלותך?

פורסם

כאשר מדובר בטרייד אין,שלסוחר שלו יש תו סחר,מעבירים בעלות ממך אליו אבל הוא לא נחשב יד.

היד הבאה מתווספת,לקונה העתידי ולא לסוחר.

אם מדובר בסוחר מדרכה,מעבירים יד לסוחר ומשם מוכרים את הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כאשר מדובר בטרייד אין,שלסוחר שלו יש תו סחר,מעבירים בעלות ממך אליו אבל הוא לא נחשב יד.

היד הבאה מתווספת,לקונה העתידי ולא לסוחר.

אם מדובר בסוחר מדרכה,מעבירים יד לסוחר ומשם מוכרים את הרכב.

אז בסיפור שלי לא מדובר בסוכנות מדרכה

מדובר ב"כלמוביל"...

אז אני מבין שמדובר בעניין "הגבלת הזמן" בו הוא עומד במגרש של הסוכנות?

• תוכן חדש...