Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מחזירי שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיוויק 2000 SR סדאן.

רציתי לדעת כמה מחזירי שמן יש ברכב ומתי הכי מומלץ להחליף אותם? כדי שלא ניתפס עם המכנסיים למטה כשכל השמן נוזל ויהיה לנו חור בכיס !!! יש לי הזעה למטה ברכב ו3 מוסכים אמרו לי לא לגעת בזה וזה ממש מחרפן אותי שלפעמים אני רואה מספר טיפות על הריצפה (אין חוסר במדיד)

בברכה מאיר בר אשר

פורסם

לא שמעתי על צורך בהחלפה יזומה של מחזירי שמן (במיוחד לא לרכב צעיר יחסית)

לגבי "ההזעה", צריך לבדוק היטב מהיכן

ובניגוד לחוות דעת של המוסכים שהיית, לפי דעתי כן כדאי לטפל (תמיד ההזעות האלו הופכות לנזילות)

שי.

פורסם

מהחלק העליון של מכסה המנוע אין שום סימן לנזילה...

רק מלמטה יש סימני שמן .

איך אפשר לדעת במצב כזה מאיפה ה"נזילה"?

פורסם

למיטב ידיעתי לסיוויק יש סוג של "מחלה" של מחזיר שמן אחורי (בין המנוע לגיר), עסק לא זול בכלל להחליף אותו כי צריך להוציא את הגיר בשביל זה.

לי מנהל מוסך מורשה אמר שאם זאת טיפה מידי פעם ולא חסר שמן בבדיקה במדיד (בודק כל שבוע), אז לא צריך לגעת בזה בנתיים.

פורסם

ידוע לך האם כשאחליף את הרצועת תזמון אוכל על הדרך לסדר ת'מחזיר שמן הזה?

הרכב אצלי כבר שנה וחצי עם אותה נזילונת וזה מבאס.... מצד אחד הרכב נוסע ומתפקד פיקס

ומצד שני האגן רטוב

פורסם

אם מדובר במחזיר אחורי אז זה לא "על הדרך" כי צריך להוריד גיר מהרכב בנוסף לטיפול טיימינג.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...