Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אופציה אחרת של ליסינג פרטי שאפשר לשקול היא רכב שנתון 2013 מהניילונים עם 0 ק"מ,מדובר במודל ליסינג פרטי חדשני שמוצע בחברות הליסינג השונות במסגרתו אתה מקבל רכב חדש למשך שנתיים וחצי, ומשלם במשך 30 חודשים את שווה הערך של ירידת הערך של הרכב ובתום התקופה מחזיר את הרכב לחברת הליסינג ללא התחייבות לעסקת המשך מצדך או התעסקות עם מכירת הרכב.

לדוגמה – מאזדה 2 מודל 2013: מקדמה של 15,000 ש"ח ו- 30 תשלומים של 664 ש"ח. סך התשלום שווה להוצאה שלך אם תקנה רכב ותמכור אותו אחרי שנתיים וחצי – שלוש שנים (רק שבמקום לשלם את מלוא השווי, למכור ולהישאר עם היתרה – אתה משלם רק את ההפרש).

בהצלחה

כמו עוד אנשים פה, נשמח לעוד פרטים פרט למאזדה 2 ארכאית.

וכמובן את התייחסותך ל -

גיל, אני אשמח אם תוכל לפרסם את החוזה של העיסקה "חסרת התקדים הזו" רק כדי שנוכל לראות שבאמת אין בלת"מים כמו ידידי WIL כתב.

מניסיון שלי דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך שלא תסובב את זה תמיד יהיה הרבה יותר כלכלי לקנות רכב בן 4 ולהחליף כל שנתיים כדי להתקדם בשנתון מאשר חדש.

אל תשכח שמחיר טסט יהיה זול יותר, ביטוח זול יותר, אין חובת מע' איתור (ברוב המקרים), אתה לא חייב לטפל/להישחט במורשה וכו'...

אנשים קונים רכב חדש שמאבד עשרות אלפי שקלים ב-3 שנים ובוכים על דלק (1-10 במקום 1-12). פשוט מזוכיסטים.

לדעתי אופ' 4.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
רציתי לשאול בקשר להצעה של גיל, האם לרכב יש אחריות, כנראה שכן,מהיבואן, אך האם זה כולל טיפולים?

אחריות הניתנת לרכב חדש אינה כוללת טיפולים שגרתיים אלא תקלות בלבד, וזה המצב גם כאן. יש אפשרות לרכוש "חבילת שירות"\"תוספת" המכילה גם אלמנט שירותי במחיר 406 ש"ח לחודש לפי הדוגמה שנתתי קודם.

פורסם
גיל, אני אשמח אם תוכל לפרסם את החוזה של העיסקה "חסרת התקדים הזו" רק כדי שנוכל לראות שבאמת אין בלת"מים כמו ידידי WIL כתב.

מניסיון שלי דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.

מסיבות טכניות, אין באפשרותי לפרסם פה את נוסח החוזה, אך הפרטים המסחריים הם אלה שציינתי ואין בלת"מים\"הפתעות".

גילוי נאות ,אם הלקוח מטפל בעצמו (לא במסגרת החבילת הכוללת טיפולים ושינוע) הוא מחויב לטיפולים במוסכי יבואן על מנת שיהיה על כך תיעוד מדויק ,שכן בסוף העסקה הרכב מוחזר לחברת הליסינג והיא זו שצריכה למכור אותו ולהראות את היסטוריית הטיפולים שלו.

פורסם
אופציה אחרת של ליסינג פרטי שאפשר לשקול היא רכב שנתון 2013 מהניילונים עם 0 ק"מ,מדובר במודל ליסינג פרטי חדשני שמוצע בחברות הליסינג השונות במסגרתו אתה מקבל רכב חדש למשך שנתיים וחצי, ומשלם במשך 30 חודשים את שווה הערך של ירידת הערך של הרכב ובתום התקופה מחזיר את הרכב לחברת הליסינג ללא התחייבות לעסקת המשך מצדך או התעסקות עם מכירת הרכב.

לדוגמה – מאזדה 2 מודל 2013: מקדמה של 15,000 ש"ח ו- 30 תשלומים של 664 ש"ח. סך התשלום שווה להוצאה שלך אם תקנה רכב ותמכור אותו אחרי שנתיים וחצי – שלוש שנים (רק שבמקום לשלם את מלוא השווי, למכור ולהישאר עם היתרה – אתה משלם רק את ההפרש).

בהצלחה

מה קורה בדיוק אחרי 30 חודשים?

מחזירים את האוטו וזהו? או שבודקים מה המחירון של הרכב ואז מתחילים התחשבנויות?

ומה לגבי המקדמה? אני מניח שזה חלק מהתשלוום הכולל?

פורסם

למאזדה 2 זו עסקה משתלמת, כי מפסידים באמת פחות או יותר את ירידת הערך. אבל רכבים אחרים במחיר דומה (דוגמא סוזוקי סוויפט), מפסידים הרבה פחות מ-35K בשנתיים וחצי.

שווה לבדוק טוב, על פניו נשמעת כמו עסקה מצויינת אם מלכתחילה רוכשים רכב שידוע כלא שומר על ערכו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מסיבות טכניות, אין באפשרותי לפרסם פה את נוסח החוזה, אך הפרטים המסחריים הם אלה שציינתי ואין בלת"מים\"הפתעות".

גילוי נאות ,אם הלקוח מטפל בעצמו (לא במסגרת החבילת הכוללת טיפולים ושינוע) הוא מחויב לטיפולים במוסכי יבואן על מנת שיהיה על כך תיעוד מדויק ,שכן בסוף העסקה הרכב מוחזר לחברת הליסינג והיא זו שצריכה למכור אותו ולהראות את היסטוריית הטיפולים שלו.

עברתי על התוכנית המפורסמת באתר שלכם והיא ממש לא מתייחסת למקרי קצה.

ניקח דוגמא -

מזדה 2 ששווה 100K (עיגלתי למטה בשביל הנוחות).

שילמתי 15K + 664*30 = ~ 35K, כלומר עדיין "חייב" 65K.

נניח ואני רוצה לסיים את ההתקשרות אני פשוט מחזיר את הרכב?

אין התחשבות במחיר המחירון הנוכחי של הרכב?

אם במהלך ההחכרה היו תאונות ותביעות ביטוח? אני כבול לשמאי של אוויס?

האם קיימות נקודות יציאה במהלך התוכנית?

Renault Megane RS Trophy

פורסם
מה קורה בדיוק אחרי 30 חודשים?

מחזירים את האוטו וזהו? או שבודקים מה המחירון של הרכב ואז מתחילים התחשבנויות?

ומה לגבי המקדמה? אני מניח שזה חלק מהתשלוום הכולל?

לאחר 30 חודשים הרכב עובר בדיקת שמאות של חברת הליסינג ,בודקים את הרכב ולפי בדיקה זו רואים מהם הנזקים לרכב ושוויים.

אין בדיקה של מחירון הרכב התשלומים נסגרים מראש בחוזה והמקדמה היא אכן חלק מהתשלום הכולל.

עברתי על התוכנית המפורסמת באתר שלכם והיא ממש לא מתייחסת למקרי קצה.

ניקח דוגמא -

מזדה 2 ששווה 100K (עיגלתי למטה בשביל הנוחות).

שילמתי 15K + 664*30 = ~ 35K, כלומר עדיין "חייב" 65K.

נניח ואני רוצה לסיים את ההתקשרות אני פשוט מחזיר את הרכב?

אין התחשבות במחיר המחירון הנוכחי של הרכב?

אם במהלך ההחכרה היו תאונות ותביעות ביטוח? אני כבול לשמאי של אוויס?

האם קיימות נקודות יציאה במהלך התוכנית?

שילמת 35K וזהו ,לא חייב עוד 65K (זו לא עסקת הליסינג הפרטי שאתה נשאר חייב את שאר היתרה של שווי הרכב).

פשוט להחזיר את הרכב בתום התקופה, ללא התחשבות במחירון לוי יצחק שיהיה באותה תקופה, ללא דאגות למצב שוק יד שניה בעוד שנתיים וחצי.

עקרון העסקה הוא שתחזיר את הרכב בתום תקופה של 30 חודשים. (אין תחנות יציאה, אך העסקה היא לתקופה קצרה יחסית).

במהלך התקופה אתה חייב לבטח את הרכב בביטוח מקיף כך שאם יהיו תאונות\תביעות ביטוח אתה תהיה מכוסה ואם קיבלת סכום בעבור ירידת הערך מחברת הביטוח הוא אמור לכסות על הנזק ולהגיע לחברת הליסינג משום שפוליסת הביטוח משועבדת אליה.

פורסם

שלום גיל,

שאלה: נניח ולקחתי דרככם את העסקה על מכונית שמקבלת רק שנתיים אחריות. לאחר מכן (בחצי שנה הנותרת) הרכב הצליח לפתח תקלות (סתם כדוגמא: נזילת שמן בין הגיר למנוע).

באיזה מצב אני צריך להחזיר לכם את הרכב ?

האם הבדיקה של השמאי היא בדיקה ויזואלית פנימית\חיצונית או שהרכב צריך לעבור אינספקשן מהסרטים עד שהוא נמצא תקין ? (צמיגים, מצבר, נזילות שמן וכו' וכו').

מה אומר החוזה במקרה כזה ? (או, בנוסח אחר: מהם התנאים להחזרת רכב "תקין" בתום התקופה).

ועוד שאלה, כמה עולה משפחתית קומפקטית לחודש בעיסקה כזו ? (מכוניות בקטגוריה של C4 למשל)

תודה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שלום גיל,

שאלה: נניח ולקחתי דרככם את העסקה על מכונית שמקבלת רק שנתיים אחריות. לאחר מכן (בחצי שנה הנותרת) הרכב הצליח לפתח תקלות (סתם כדוגמא: נזילת שמן בין הגיר למנוע).

באיזה מצב אני צריך להחזיר לכם את הרכב ?

האם הבדיקה של השמאי היא בדיקה ויזואלית פנימית\חיצונית או שהרכב צריך לעבור אינספקשן מהסרטים עד שהוא נמצא תקין ? (צמיגים, מצבר, נזילות שמן וכו' וכו').

מה אומר החוזה במקרה כזה ? (או, בנוסח אחר: מהם התנאים להחזרת רכב "תקין" בתום התקופה).

ועוד שאלה, כמה עולה משפחתית קומפקטית לחודש בעיסקה כזו ? (מכוניות בקטגוריה של C4 למשל)

תודה

איציק

שלום איציק

אחריות על אחזקת הרכב ותקינותו היא של הלקוח בעסקה זו, כלומר הלקוח הוא זה שאחראי לתקן את הרכב במהלך בתקופה אם במסגרת האחריות או מחוצה לה, ולנהוג בו כמנהג בעלים.

הרכב צריך לשוב במצב תקין למעט בלאי סביר ובתום התקופה נעשית בדיקה שהרכב אכן במצב זה.

יש מגוון אפשרויות ורכבים בעסקה זאת ,על מנת שתוכל לקבל הצעת מחיר מסודרת לגבי הרכב ששאלת ,אני יוצר איתך קשר בפרטי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גיל - אני חושב שכולנו שואלים בסוף את אותן שאלות ומתעניינים במבצעים אחרים פרט למזדה 2, אני מעדיף שיתוף ידע על גביי הפורום במקום פנייה אישית לכל מי ששואל, הרי בכל מקרה מי שיקבל תשובה יפרסם אותה פה אז אפשר לחסוך את התהליך.. :-)

Renault Megane RS Trophy

פורסם
לאחר 30 חודשים הרכב עובר בדיקת שמאות של חברת הליסינג ,בודקים את הרכב ולפי בדיקה זו רואים מהם הנזקים לרכב ושוויים.

אין בדיקה של מחירון הרכב התשלומים נסגרים מראש בחוזה והמקדמה היא אכן חלק מהתשלום הכולל.

שילמת 35K וזהו ,לא חייב עוד 65K (זו לא עסקת הליסינג הפרטי שאתה נשאר חייב את שאר היתרה של שווי הרכב).

פשוט להחזיר את הרכב בתום התקופה, ללא התחשבות במחירון לוי יצחק שיהיה באותה תקופה, ללא דאגות למצב שוק יד שניה בעוד שנתיים וחצי.

עקרון העסקה הוא שתחזיר את הרכב בתום תקופה של 30 חודשים. (אין תחנות יציאה, אך העסקה היא לתקופה קצרה יחסית).

במהלך התקופה אתה חייב לבטח את הרכב בביטוח מקיף כך שאם יהיו תאונות\תביעות ביטוח אתה תהיה מכוסה ואם קיבלת סכום בעבור ירידת הערך מחברת הביטוח הוא אמור לכסות על הנזק ולהגיע לחברת הליסינג משום שפוליסת הביטוח משועבדת אליה.

גיל שלום,

אם ברצוני לאחר 30 חודשים לעבור לרכב חדש.האם עלי לשלם מקדמה פעם נוספת?

כמו כן אשמח אם תפרסם הצעה לרכב משפחתי ולא רק לסופר מיני

פורסם
יש אפשרות לרכוש "חבילת שירות"\"תוספת" המכילה גם אלמנט שירותי במחיר 406 ש"ח לחודש לפי הדוגמה שנתתי קודם.

ב-4872 שקל לשנה אני מטפל בצרפתיה ספורטיבית בת 12, ועוד נשאר לי עודף.

רכב חדש ב30 החודשים הראשונים בעיקרון אמור להיכנס למוסך במקרה הרע מאוד ל3 טיפולים שוטפים+החלפה של סט צמיגים אחד+בלמים פעם אחת+מצבר אחד. זה יעלה בקושי 4000 שקל לכל התקופה ולא 12180.

שיהיה ברור - אני לא תוקף אותך על עצם ההצעה, אולי יש אנשים שה"שקט הנפשי" שווה להם (אותם אנשים שקונים "ביטוח" לתקלות במכשירי חשמל ביתיים בסכומים מופקעים לגמרי), ואז אין מה להתלונן שמחלקת מכירות מוכרת להם מה שהם מבקשים :roll:

...

אם יהיו תאונות\תביעות ביטוח אתה תהיה מכוסה ואם קיבלת סכום בעבור ירידת הערך מחברת הביטוח הוא אמור לכסות על הנזק ולהגיע לחברת הליסינג משום שפוליסת הביטוח משועבדת אליה.

1. המוקש באדום כמובן.

כל רכב מקבל מכות כאלו ואחרות אלא אם כן הוא עטוף בצמר גפן במוזיאון הפרטי של איזה אספן.

כשהלקוח בא להחזיר את הרכב הוא לקוח מאוד שבוי ואין לו אפשרות לערער על דו"ח השמאי.

לכן אני תמיד ממליץ למי ששוקל את העסקאות האלו להתעלם מאופציית החזרת הרכב ולצאת מנקודת הנחה שבסוף התקופה משלמים את הסכום המוסכם מראש וממשיכים לנהוג ברכב (ואז באמת אין שמאות ואין הפתעות)

רק כך ניתן להעריך את כדאיות העסקה באופן שכל התנאים ידועים מראש.

2. גיל - שתי שאלות באמת לגבי תאונה בתקופת החוזה עם ירידת ערך.

א. נניח שבתחילת התקופה היתה תאונה באשמת צד ג' והשמאי פסק י.ע של 5% כאשר הרכב שווה 100K, כלומר 5000 שקל.

אני מבין שחברת הליסינג מקבלת את הסכום הזה מייד ולא מחזיק הרכב. (אלא אם יבחר בסוף התקופה להישאר עם הרכב ואז יקבל בחזרה 5000)

בסוף התקופה הרכב שווה נניח 60K, כלומר י.ע של 5% שווה 3000 שקל בלבד.

אני צודק בהבנה שהלקוח הפסיד 2000 שקל?

ב. נניח שהיתה תאונה באשמת הנהג ברכב. נקבעה ירידת ערך 5% כאשר הרכב שווה 100K.

אבל בביטוח יש השתתפות עצמית 1.5% ראשונים מירידת הערך ולכן הביטוח משלם 3500 שקל בלבד לחברת הליסינג.

האם המחזיק ברכב צריך באותו רגע להכניס את היד עמוק לכיס ולשלם 1500 שקל לחברת הליסינג?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...