Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדבר היחידי שמוזר זה צורת המחשבה של הקונה הישראלי.

ממה שאני מבין המון ישראליים דווקא עברו ועוברים לעסקאות ליסינג, וזאת למרות שקיימת חשדנות בטבע הישראלי לגבי כל עסקה שנראית על פניה מפתה.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדבר היחיד שמוזר זה שמישהו יקנה מזדה 2 ב-105K.

איזה רכבים ניתן לקנות בליסינג הפרטי מלבד 2 ו-I20?

משכנתא זה קל

פורסם

אני התעניינתי לפני כחודשיים בליסינג פרטי, ובמקביל קיבלתי הצעה מהבנק למימון מלא (תמורת שיעבוד) בהחזר חודשי נמוך מזה של הליסינג. בנוסף העסקאות הללו הן לשנתיים וחצי בלבד, ואין לך אפשרות אופיצה לרכוש את הרכב (אלא במחיר מחירון מלא).

אז להגיד שזו האופציה הטובה ביותר, זו לא. אבל זו אופציה מעניינת שנותנת לך "שקט נפשי" לשנתיים וחצי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני התעניינתי לפני כחודשיים בליסינג פרטי, ובמקביל קיבלתי הצעה מהבנק למימון מלא (תמורת שיעבוד) בהחזר חודשי נמוך מזה של הליסינג. בנוסף העסקאות הללו הן לשנתיים וחצי בלבד, ואין לך אפשרות אופיצה לרכוש את הרכב (אלא במחיר מחירון מלא).

אז להגיד שזו האופציה הטובה ביותר, זו לא. אבל זו אופציה מעניינת שנותנת לך "שקט נפשי" לשנתיים וחצי.

אנשים נוהגים לשכוח להתחשב בחלופות, כשדיברתי על ההצעה של אוויס כולם שאלו אותי מה קורה במקרה של תאונה (לא עלינו) - במקרה שלי מכיוון שגם הביטוח דרך אוויס, אז לוקחים ומתקנים את הרכב ושלום על ישראל, בסוף התקופה מתחשבנים על שריטות וכאלה, לא על אובדן ערך ומחירונים מכיוון שזה כבר נעשה כשטיפלו ברכב בזמן התאונה.

עכשיו בואו תספרו מה עושים עם הרכב הוא פרטי שלכם (או ליסינג מימוני רגיל) ועשיתם חלילה תאונה עם שילדה/קצה שילדה? קיבלת אובדן ערך מהביטוח אבל אח"כ כשתנסה למכור את הרכב נראה באיזה מחיר, במיוחד כשאנחנו מדברים פה על רכבים שיש כמוהם אלפים על הכביש ולא כמו הקליאו ספורט שהייתה לי שקצה שילדה לא הזיז לאף אחד.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

מהרכב אתה מרוצה? במה שונה עסקה ל-I20 למשל?

קצת קשה לי לקחת החלטה, אני מחפש רכב כבר 3 חודשים, עד עכשיו כבר בזבזתי 500 שקלים על בדיקה של מגאן 2008 בקרסו (שירות לא נעים בכלל וחוויה גרועה) + 500 שקלים מקדמה שמחכים לי בסניף עפולה וצריך ללכת לאסוף את השיק.

התעניינתי בדיל של וואלה השבוע לרכישת קופון ליונדאי גטס 2007 בבעלות חברה, מתברר שמדובר ברכבים של הדואר, נציגה אחת של שלמה סיקסט אומרת שמדובר ברכבים בבעלות חברה, הנציג בסניף מבחינתו מדובר בליסינג, אף אחד לא יודע איפה נמצאים הרכבים, מה מצבם או כמה הם נסעו והאינפורמציה היחידה היא שהם בצבע לבן - עוד חווית שירות גרועה מאוד, גם מזה ירדתי.

האפשרות שהכי קרצה לי עד לא מזמן היא אלטו אוטומטית חדשה במחיר דיי אטרקטיבי בסוכנות אבל המאזדה היא כמובן יותר אוטו ונעזוב את זה שמול המתחרות שלה כרגע היא מרגישה מיושנת.

הסקרנות היא כרגע בעיקר לגבי מה קורה בסוף והאם גם שם העלות קבועה מראש, קורץ לי מאוד לנסוע באוטו חדש כמעט 3 שנים, ההיגיון פשוט אומר שלעומת משומש בכ-35 אלף שקלים אני פשוט אאבד יותר כסף וזה אחרי שלקחתי בחשבון שגם תחזוקה של רכב כזה עולה כסף. כי עם רכב משומש תמיד נשארים עם משהו ביד.

אני מאוד מקווה שבשבוע הבא יהיה לי זמן להיכנס לאויס, כנראה רק בסוף השבוע אבל בכל זאת אני מעוניין לבדוק את העניין מקרוב וזה מאוד מפתה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מהרכב אתה מרוצה? במה שונה עסקה ל-I20 למשל?

בעיסקה הנתונה מרוצה מאוד, האוטו אצל אישתי ויש לי שקט תעשייתי.

על הi20 תשלם עוד 10k בערך על כלל העיסקה, לדעתי לא משתלם.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
זה נכון למזדה 2, כי היא מאבדת ערך בצורה הזויה..

קח סופר מיני ששומרת על ערכה טוב יותר ותראה מציאות אחרת.

having said that - עסקה לא רעה בכלל למי שרוצה רכב חדש ולא יכול להרשות לעצמו. למי שכן יכול - עדיף לרכוש חדש ולמכור.

אני מזמין אותך לקחת את מחירון יד 2 ולהראות לי דוגמאות אחרות של רכב שעולה כיום כחדש 100-110.

וכמה הוא עולה אחרי 2.5 שנים על הכביש.

פורסם

א. העסקה הזאת רלוונטית וכדאית בעיקר למי שלא מעוניין לרכוש את הרכב בסוף.

ב. הרכישה היא במחירון -12%.

ג. איך יכול להיות שמימון של 100K ש"ח יהיה זול יותר מהחזר של 35K ש"ח?!

אני מתחיל להשמע כמו nakamichi מאוויס כאן.

אף אחד לא טען שזאת העסקה הטובה ביותר.

אבל היא אטרקטיבית יותר מעסקאות ליסינג מימוני שהיו עד עכשיו לטעמי.

למי שרוצה לקנות את הרכב ולהחזיק אותו יותר משנתיים וחצי זה לא כדאי.

למי שרוצה להוציא כמה שפחות עדיף לקנות משומשת בת 3-4.

מי שרוצה סופר מיני חדשה ולהעיף אותה אחרי שנתיים וחצי - זאת בהחלט אלטרנטיבה שגם כלכלית יוצא שאתה לא משלם המון על הנוחות.

פורסם

בכל מקרה, לא משנה איך תסובב את העסקה הזאת. למי שרוצה לסוע ברכב חדש ולהחליף כל שנתיים וחצי (או 3 כי יש גם מסלול ל-36 חודשים) זה משתלם.

למה להתחיב מראש להחליף רחב לאחר 2.5-3 שנים? למי שנוסע נסועה ממוצעת אין שום סיבה להחליף את הרכב לאחר פחות מ-5-7 שנים, ואז ירידת הערך השנתית הממוצעת על פני התקופה קטנה בהרבה. וזאת מעבר לכך שבהתחיבות לעסקה לזמן מוגדר מראש אתה עלול להכנס לבעיה כספית אם העסקה מסתיימת בדיוק בשלב לא נוח בחייך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה להתחייב לזה זאת שאלה אחרת.

בכל מקרה, אתה יכול להחזיר את הרכב בתום התקופה ולרכוש משומשת בת שנתיים ב-70 (או את הרכב שלך עצמו) ועדיין הגעת לאותו מחיר (+-). למרות ששוב, לדעתי זאת לא מטרת העסקה הזאת.

פורסם

שלום לכולם

אני סטודנט שמתעניין בקניית רכב , אני מעדיף לא להתעסק עם רכבים מיד 2(סיכוי גדול יותר "ליפול" ברכב נבלה).

הרכב אמור להישאר אצלי כמה שיותר זמן (מינ 4 שנים).

האופציה שאני בונה עליה היא תשלום של מקדמה נמוכה (בין 5 ל10 אלף) + 60 תשלומים כפול סכום מסויים .

בירתתי AVIS והרכב הזול ביותר שניתן לקבל הוא מזדה 3 משנת 2009 , מקדמה של 10 + תשלום של 750 +- * 60 חודש.

אין להם הצעה של רכבים קטנים/זולים יותר.

האם מישהו מכיר מבצע דומה (מקדמה נמוכה + סכום מסויים * 60 חודש) על רכבים יותר זולים (עד 500 ש"ח , עדיפות למיני).

האם חברות עושות מבצעים/מסלולי תשלום על רכבים כאלה בכלל?

תודה לעוזרים

פורסם

יש לעיתים מספר חברות שיש להם מבצע "שלם כמה שאתה יכול" אבל קח בחשבון שאין ארוחות חינם ואתה תשלם ריבית של שוק אפור על ההלוואת בלון הזו (או שפשוט תקנה רכב השכרה שמגיע לו מעל ל-20% הורדה במחירון במחירון מלא).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יש לעיתים מספר חברות שיש להם מבצע "שלם כמה שאתה יכול" אבל קח בחשבון שאין ארוחות חינם ואתה תשלם ריבית של שוק אפור על ההלוואת בלון הזו (או שפשוט תקנה רכב השכרה שמגיע לו מעל ל-20% הורדה במחירון במחירון מלא).

ממה שהבנתי מדובר על מבצע מהסוג השני(של אביס) רכבים משנת 09 ומעלה , האם יש סיכוי שאני ימצא מבצע גם על רכבים קטנים מהשנתונים האלה? (אם הבנתי אותך נכון כמובן)

פורסם

סיכוי קיים אבל הוא קלוש. אתה צריך להבין שככל שמחיר הרכב נמוך יותר כך הרווח מהריבית יורד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...