Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית נהגתי 1800 ק"מ ברציפות, הפסקות תדלוק קצרות שכללו מתיחת הגוף ואכילה תוך כדי נהיגה.

בערך 15 שעות נהיגה. שטויות.

haters will hate

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלא אם יש לך סובארו פשע ישנה, אפילו על אדים היא נוסעת :lol:

עריכה:

אגב נסעתי פעם אחת כמעט 700 ק"מ ביממה, זו הייתה נסיעה מפ"ת-אשדוד-צפת ובחזור מצפת לאשדוד.

אני לא אשכח את זה איך הרכב התחנן לדלק ממש בעליות לכיוון חצור והרכב עוד שנייה נכבה עד שמצאנו תחנת דלק ונשמתי קצת...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

הבעיה בנהיגה ממושכת מחמירה מאוד בנהיגה בעייפות. לנהוג חיפה-אילת, בודאי דרך כביש 6 ועם 2-3 הפסקות, היא בעיה קטנה. אבל נהיגת עשירית המרחק אחרי משמרת לילה עשויה להיות מסוכנת מאוד. היתה תקופה שהייתי נוהג בין חיפה לעפולה אחרי משמרות לילה, היום שערותי סומרות כאשר אני חושב על השטות הזו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בכל אופן רכבים גרמניים בנויים עם FULL THROTTLE PROTECTION בגלל האוטובנים. הרכבים האלו בנויים לנסוע במהירות גבוהה על גז לחוץ עד הסוף.

תוכל לתת קישור מתאים שיראה שיש דבר כזה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

המסקנה מהשרשור הזה, שנפתח על ידי מישהו שנוהג ברכב שנת 2012, היא שגם בעוד 200 שנה ייפתחו שרשורים בסגנון "האם אפשר לרדת לאילת עם רכב מודל 2198?"

צאו מהקיבעון חבר'ה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אגב נסעתי פעם אחת כמעט 700 ק"מ ביממה, זו הייתה נסיעה מפ"ת-אשדוד-צפת ובחזור מצפת לאשדוד.

כנ"ל :) רק בחצי יממה..

לפני חודשיים בערך לקחתי חופש,ולקחתי את אמי לבדיקה בשיבא בבוקר בסביבות 11 (הגענו לקראת הצהריים,בדיוק בזמן)

"בילינו" שם לא מעט שעות (גם החברה הצטרפה,אבל הלכה לסבתא שלה בבני ברק) ובערב חזרנו לצפת.

איך שהגענו לבית ואמי ירדה,עשיתי U-TURN והפלגתי לראשל"צ למפגש עם חברים 8)

סביבות 1 בלילה נסעתי משם לבני ברק לאסוף את החברה (אקסית היום),וחזרנו לצפת (בערך 750ק"מ)

שגעון של דבר :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מיצובישי L300 דיזל שבזמנו שימשה להסעת מנקי המטוסים בנתב"ג למטוסים.

בוודאות אני יודע שעבדה רצוף יותר משישה ימים, רוב הזמן בסרק עומדת עם מזגן מופעל :shock:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כלי רכב בנויים לנסוע הרבה מאד ללא הפסקה. לפני כ-27 שנים שכרו במגזיו "אוטו" סובארו 1.3 כמעט חדשה ונסעו 7777 ק"מ בשבוע בנסיעה רצופה.

הפאביה שהוזכרה פה בשרשור נסעה למעלה ממאה אלף קילומטר בנסיעה רצופה של שלושה חודשים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תוכל לתת קישור מתאים שיראה שיש דבר כזה...

קראתי את זה באחד המגאזינים, לא זוכר איזה. אבל תאמין לי: יש דבר כזה. :)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
המסקנה מהשרשור הזה, שנפתח על ידי מישהו שנוהג ברכב שנת 2012, היא שגם בעוד 200 שנה ייפתחו שרשורים בסגנון "האם אפשר לרחף לאילת עם רכב מודל 2198?"

תיקנתי לך.

פורסם

2 הסנט שלי :-)

דיפנדר ממוגנת, צמיגי RF + הגבהה, הרכב כל כך מתאמץ בהאצה (23 שניות למאה),נוסע איתו כל יום 400 ק"מ בערך (לא אני הנהג), 90 אחוז מהזמן טורים למעלה מ3.5 (דיזל, 2.5 ליטר), המון קיקים, כל הילוך מגיע לטורים הגבוהים ביותר.

עד היום, ועם 100 אלף על השעון - תקלה אחת בטורבו וזהו - אבל הרכב הזה באמת עובד קשה (ציוד כבד, שטח, נהגים בלתי מנוסים בכלי הבומבסטי הזה).

עוד אחת אחרת, בדיוק אותו דגם עם אותן תוספות, שנת 05, שעברה את ה - 200 = טורבו + ראש מנוע פעמיים.

פורסם
המסקנה מהשרשור הזה, שנפתח על ידי מישהו שנוהג ברכב שנת 2012, היא שגם בעוד 200 שנה ייפתחו שרשורים בסגנון "האם אפשר לרדת לאילת עם רכב מודל 2198?"

צאו מהקיבעון חבר'ה

לא תהיה עד אז רכבת? :|

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
מסכים איתך :wink:

אגב אני שואל בגלל שלאיביזה מנוע קטן ואין לה מד חום מנוע ובנסיעה של שעה ב 3.5K סל"ד המנוע יכול להתחמם. אני זוכר את אבא שלי לפני המון שנים כשהיה נוסע על הפונטו 55, הוא היה עוצר כל חצי שעה, מחכים לרכב שיתקרר ואז ממשיכים, היו ימים :lol:

כשאני נסעתי על הפונטו מגוש דן לאילת היא נסעה בלי הפסקה כמו מלכת הכביש שהיא :-P

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

לך תראה רכבי סיור צה''לים שלא מדוממים מנוע ימים שלמים... דוידים\סופות\אבירים... יש גם את הדימקסים והפורדים שבכלל זה רכבים שאין אפשרות לכבות אותם :lol:.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

צאו מהקיבעון חבר'ה

מה קרה חבר? שואלים כדי ללמוד!. במיוחד לאור מה שראיתי ברכבים קודמים (פיאט פונטו), לא צריך להתפרץ כך :wink:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תוכן חדש...