Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז ככה.

נסעתי בנתיב דו סיטרי כאשר מולי היה רכב חונה עם אורות חרום (הישראלי הממוצע )

יצאתי לעקיפה כאשר אני מסתכל מבט במראה ומפעיל ווינקר,

בשניה שאני יוצא ורק מסובב את ההגה ויוצא מהנתיב 2 מטר אופנוע נכנס בי באיזה 80 קמ'ש התרסק לי על הרכב.

הייתי מאוד מבוהל זאת תאונה ראשונה שלי בחיים חשבתי ישר שאני אשם בלי לחשוב לרגע מה קרה ופחדתי למוות.

ירדתי הגשתי לו עזרה הוא היה בסדר האופנוע שלו הלך , הוא לקח מימני פרטי ביטוח וכשבאתי לבקש את שלו הוא אמר שאין לו ביטוח. פה ישר הזמנתי משטרה וכשהוא שמע שאני מזמין משטרה הוא עלה והלך אבל הספקתי לצלם את הרכב וככה הגעתי אליו .

לא ראיתי אותו במראה לא יודע מאיפו הוא בא הוא נסע במהירות וכנראה טס ממש כדי להגיע אלי בשניה שלא הסתכלתי לא היה לו ביטוח יכל להיות שהוא בא מהמדרכה בכלל וגם עם הוא בא מהכביש בעיקרון הוא יצא לעקיפה גם כן ויכל להיות שיצאתי שניה לפניו והוא לא הסתכל קדימה ונכנס בי ...

בקיצור הלכתי למשטרה נתתי את הפרטי תאונה ואת הפרטים שלו ואמרו לי לבוא לקחת אישור על התאונה יום שני .. וואדפאק ? מה אני עושה עכשיו ? כל הדלת התעקמה והמערכת חשמל לא עובדת שלא נדבר על הצמיג שהתפוצץ והמגנזיון שנשבר לגמרי

פורסם

שלום,

יש כמה דברים שלא מובנים לי - האופנוע התרסק אל תוך הרכב שלך במהירות של 80 קמ"ש, לאופנוען לא קרה שום דבר (לא הגיוני במהירות כזאת), האופנוע נהרס. לא היה לו ביטוח, והוא עלה על רכב ונסע.

על איזה רכב הוא עלה? הרי הוא היה על אופנוע שנהרס..

המשטרה תספק לך את פרטי האופנוען, תודיע לביטוח שלך (יש לך מקיף?) על התאונה, תעביר אליהם את פרטי המעורב השני.

לכל היתר, תצטרך לשלם השתתפות עצמית + הפסד הנחה ב 3 השנים הבאות.

במידה ואין לך מקיף, תצטרך לתקן על חשבונך.

אם תשאל אותי, אתה אשם. יצאת לעקיפה ולא נתת זכות קדימה לאופנוען.

תתנחם בזה שהיה לך מזל, והאופנוען לא נפצע ולא פונה לבית חולים - היית נפרד מרישיון הנהיגה שלך במקום ל 60 יום.

יש מצב שבכל זאת האופנוען יפנה למיון, ואתה תזומן למשטרה לתת עדות. תהיה מוכן לזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם הספקת להתיישר בנתיב לפני הפגיעה - האופנוען אשם. אך לפי תיאור הפגיעות ברכבך (דלת, גלגל), האופנוע פגע בך בזמן שעברת מנתיב ימני לשמאלי, ואם זה אכן כך, זו אשמתך ללא צל של ספק. אם תגיע למשפט בסופו של דבר, ייתכן שיתחשבו במהירות של אופנוע כאשם תורם, כמו גם ברכב שחנה בנתיב נסיעה. אך אל תסמוך על זה יותר מדי.

מבחינתך - פגיעות גוף של הרוכב ,במידה ואין לו ביטוח, ישלם ביטוח החובה שלך (אם יש לו ביטוח חובה - אז הביטוח שלו).בכל אופן, העניין לא אמור להטריד אותך. אם תמצא אשם בתאונה, אתה יכול להיות חשוף לתביעת נזיקין ע"י הרוכב (צד ג' שלך ישלם את זה). נזק לרכבך - אתה מתקן לבד או מפעיל ביטוח מקיף (אם יש). שווה להתייעץ עם הביטוח שלך בנוגע לעניין הרכב שהפריע לתנועה (יש לו אשם תורם לפי הסיפור שלך).

עניין של חוסר ביטוח האופנוען, מעניין רק את משטרת התנועה (הם יכולים להעמיד אותו לדין על נהיגה ללא ביטוח) ולא קשור אלייך בשום אופן.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

לא הבנתי איך החלטתם שהוא אשם? הוא אומר שהוא הסתכל במראה, ולא היה שם אף אחד. אז יכול להיות שהאופנוען יצא מאיזו צומת וישר האיץ כמו שאופנוענים אוהבים. במקרה שכזה לא היה לו סיכוי לראות אותו. אני בטוח שיש לאופנוען אשמה תורמת (אם לא יותר) במקרה הזה. כל עוד אנחנו לא מכירים את האזור, ומה בדיוק קרה, אין לנו יכולת שיפוט אמיתית. התייעץ עם חברת הביטוח, ותראה מה הם אומרים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני יצאתי לעקיפה והוא נכנס לי פתאום בייני לבין האוטו שחנה בנתיב השמאלי ובום התרסק עליי ...

היה שם סיטואציה דפוקה אבל אני רוצה לבדוק אופציה שהוא ישלם לי את הנזק ...

ועכשיו אני יפרט את פרטי הארוע

האופנוען עף מהאופנוע ירדתי לעזור לו הוא טען שהוא שלם מבחינה גופנים וצילמתי אותו אומר את זה שהוא בסדר גמור , האופנוע שלו קיבל מכות רציניות כמו עיקום בשילדה לדעתי כי ההגה עקום ווהתפוצץ לו הרדיאטור .

אבל אחרי דין ודברים ושהבאתי לו תפרטים הוא נסע כי קראתי למשטרה .

עדים שהיו במקום אמרו שהוא נסע כמו מטורף ... אבל הם לא העידו .. אוףףף הוא דפק לי את האוט !!!

פורסם
אני יצאתי לעקיפה והוא נכנס לי פתאום בייני לבין האוטו שחנה בנתיב השמאלי ובום התרסק עליי ...

היה שם סיטואציה דפוקה אבל אני רוצה לבדוק אופציה שהוא ישלם לי את הנזק ...

ועכשיו אני יפרט את פרטי הארוע

האופנוען עף מהאופנוע ירדתי לעזור לו הוא טען שהוא שלם מבחינה גופנים וצילמתי אותו אומר את זה שהוא בסדר גמור , האופנוע שלו קיבל מכות רציניות כמו עיקום בשילדה לדעתי כי ההגה עקום ווהתפוצץ לו הרדיאטור .

אבל אחרי דין ודברים ושהבאתי לו תפרטים הוא נסע כי קראתי למשטרה .

עדים שהיו במקום אמרו שהוא נסע כמו מטורף ... אבל הם לא העידו .. אוףףף הוא דפק לי את האוט !!!

עזוב שניה מה קרה.

אתה מתאר תאונת פגע וברח, תגיש נגדו תלונה במשטרה ותתבע את הבנאדם.

פורסם

אם תצרף תמונות של הפגיעה וסרטוט סכימתי של התאונה, נהיה חכמים יותר. בכל אופן, בהעדר עדים, התרחיש הולך להיות בקרוב טוב, כפי שתיארתי בהודעתי הקודמת.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

החלטתי לסדר לבד ..

בקיצור הוא הציע דבר כזה שכל אחד יפרד לדרכו ושנעשה הסכמי וויתור תביעה.

איך אני מנסח הסכם כזה וכמה אני יכל לסמוך על זה

• ספונסר פורום
פורסם
החלטתי לסדר לבד ..

בקיצור הוא הציע דבר כזה שכל אחד יפרד לדרכו ושנעשה הסכמי וויתור תביעה.

איך אני מנסח הסכם כזה וכמה אני יכל לסמוך על זה

אל תסמוך ,מקווה שיש לך ביטוח ,עדכן את חברת הביטוח במקרה ,

מניסיוני עוד יכול האופנוען להופיע תוך מספר חודשים עם תביעה ,אם לא תודיע לחברת הביטוח תשלם את הנזק בעצמך .

צור איתי קשר טלפוני 0546999223 אלי אמרן שמאי רכב אנסה לכוון אותך מה לרשום ואיך ,ולעזור לך בעינין הפגיע ברכבך .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...