Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העניין שהרכב מיועד לאישתי והיא רוצה רכב קטן , מצד שני הוא לא יכול להיות קטן מידי ( יותר קטן מגולף) מאחר ואנחנו צריכים מקום לעגלה גדולה . אם יש רעיונות נוספים הם יתקבלו בברכה אבל בהתחשב ב״אילוצים״ אין הרבה אפשרויות .

אז חפשו אוקטביה 1.2 TSI. משפחתית קומפקטית מרווחת, חסכונית וחזקה. תא מטען ענק ונוח בזכות הדלת החמישית, נופלת בסעיף האבזור לעומת מקבילות לה.

פורסם

גם זה רעיון :lol:

נראה לי שבנתיים אני אחפש גולף TSI 1.4 ,

ופה באה השאלה הבאה , האם לדגם ה- 160 כוחות סוס (הייליין) יש בעיות אמינות מיוחדות מעבר לאלו של ה 122 ?

פורסם
גם זה רעיון :lol:

נראה לי שבנתיים אני אחפש גולף TSI 1.4 ,

ופה באה השאלה הבאה , האם לדגם ה- 160 כוחות סוס (הייליין) יש בעיות אמינות מיוחדות מעבר לאלו של ה 122 ?

בוודאי, מנוע ה- 1.6 160 כ"ס, הוא בעל מגדש על ומגדש טורבו.

לפחות חלק ממנועים אלו נפחו נשמתם בקילומטרזים בתוליים. חלקם הוחלפו במסגרת האחריות.

מלבד זאת מנוע זה מפיק ויברציות מורגשות בעמידה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אנחנו מכרנו גולף גנריישן שנת 2004 לאחר שימוש של 8 שנים ו 90000 קמ. הרכב היה 1900 טורבו דיזל אוטומט.

לא הייתה ולו תקלה אחת ברכב בכל אותן שנחם. אפילו המצבר הוחלף על ידי באופן יזום לאחר 5 וחצי שנים.

טיפולים שוטפים, צמיגים, מגבים מקוריים לאחר חמש שנים וזהו.

אישתי היום היתה חוזרת לגולף מההונדה סיווק שלה.

פורסם
אין ספק כי האוקטביה היא אחלה אוטו אבל קומפקטי הוא לא :lol:

אם אני יחשוב על להציע אותו אני עלול לעבור לישון ברכב :oops:

בהגדרה הוא שייך ל"משפחתיות קומפקטיות". הוא בטח לא גדול כמו המשפחתיות / מנהלים.

אבל אם כבר לישון ברכב, אז תא המטען שם הוא כמו מיטה זוגית :-)

• תוכן חדש...