Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חיפשתי הרבה, מצאתי נתונים מסויימים במבחני הדרכים אך עדיין יש חוסר אחידות.

שאלתי היא מה צריכת הדלק של יונדאי I20 ידנית ושל ה סקודה פאביה הידנית.

מיכוון שאני שוקל לקנות חדש אז מעניין אותי נתונים על שנתונים אחרונים.

ו

שאלה נוספת, עליות אחזקה וטיפולים לגבי שתי המכוניות האלו?

בבקשה, אשמח לתשובות מבעלי רכבים אלו או ממי שמבין טוב בתחום.

פורסם

ברשותי I20 ידנית נרכשה באוקטובר 12 היום הרכב עם 25K ק"מ נסיעה 85%+/- בין עירונית הצריכה נעה בין 1/18 ל 1/19

בוצע טיפול 15K במוסך מורשה 500 ש"ח .

כמובן צריכת הדלק לא רק בזכות הרכב אלה גם בנהג.

מבחינתי הרכב נוח מאוד עם אבזור מספק קנייה טובה.

אני מרוצה.

בהצלחה!

פורסם

אין בכלל מה להשוות בין השתיים. הפאביה עדיפה משמעותית מבחינת האיכויות שהיא מציעה. למיטב ידיעתי עלויות אחזקה דומות. עלות טיפול ראשון אינה מייצגת מכיוון שהיא כוללת החלפת שמנים ופילטר בלבד.

We are the Human Race

פורסם
אין בכלל מה להשוות בין השתיים. הפאביה עדיפה משמעותית מבחינת האיכויות שהיא מציעה. למיטב ידיעתי עלויות אחזקה דומות. עלות טיפול ראשון אינה מייצגת מכיוון שהיא כוללת החלפת שמנים ופילטר בלבד.

אני אשמח לדעת איזה "איכויות" הפביה מציעה לעומת ה-I20.

פורסם

אכן שאלה מעניינת, גם אני אשמח לשמוע.

ועוד דבר, חיפוש ביד 2, מעלה תוצאה שיש מלא פאביות למכירה ומלא חדשות של 1-2 שנים למכירה.

חיפוש זהה על I20 מעלה אחת גג שתיים......

לי זה מאוד מוזר, האם למישהו התשובות????

כמובן אני מדבר על גיר ידני

פורסם

פאביה נמכרה לפני שנה-שנתיים בכמויות גדולות מאוד. אקזמפלרים רבים מגיעים ליד 2 כי אנשים לא מסתדרים עם ידני. אין שום דבר חריג.

ישבתי בפאביה. הרכב מיושן להחריד. התחושה כאילו אני יושב ברכב משנות ה-90. עלויות אחזקה של פאביה גבוהות יותר בגלל ביטוח מקיף הרבה יותר יקר ודרישה לאיתוראן.

פורסם

לא יודע, אני קצת מסתייג מהמחשבה שזה בגלל שמכרו כל כך הרבה מכוניות ואנשים לא מסתדרים עם ידני אז מוכרים.

קצת קשה לי להאמין שדבר כזה ישפיע על כל כך הרבה אנשים.

ואני הרי מניח שידעו מה הכוונה ברכב גיר ידני כשקנו את הרכב.

לגבי התחושה שאתה מדבר עלייה של לשבת ברכב מיושן.....מסכים איתך לגמרי.

הI20 הרגישה לי הרבה יותר מרעננת וצעירה.

לגבי הביטוח זה רק הבדל של 500 ש"ח לעומת הI20 במקיף....25% יותר יקר

• תוכן חדש...