Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבניין של חברה שלי יש דירות גן,מלפני כחודש נעולים בגינה שמתחת לחלון שלה זוג כלבים בוגרים ענקים!+כ-3 גורים.

הכוונה בכלבים ענקיים הוא להערכתי כ-80 קילו כל אחד.:shock:

הכלבים נעולים בגינה מהרגע שהגיעו לשם,כמובן שכל הגינה נראית זוועה,במצב הזנחה קשה.

הדיירים החדשים כנראה לא השתכנו עדיין בדירה כי אף פעם לא ראיתי שיש מישהו בבית,

למרות שקשה להאמין שעזבו ככה כלבים סגורים.

הבעיה הגדולה היא שהגינה פונה לרחוב פנימי,כאשר כל בנאדם שעובר הם מתחילים לנבוח בטירוף.:x

לפנות לעירייה או לאגודה כלשהיא ולהתלונן על הזנחה של כלבים לא יעזור כנראה או שייקח המון המון זמן(אצלינו באיזור לרוב מתייחסים רק לרצח).

הכי מבאס אותי זה שכנראה בקרוב יקום הדביל שיזרוק להם רעל ויביא למותם.:cry:

מה עוד אפשר לעשות?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש משהו באויר כנראה, זה מדבק.

תקרא את הפוסט שלי בתחתית הדף - וכן, במקרה שלי הוא עדיין קשור..

לכלבים המדוברים שלך יש לפחות מזון ומים?

Gn'f'R

פורסם

גם לי יש בעיה של שכנים שלקחו כלבה (גורה) והמסכנה הזאת כל היום נובחת מכיוון שהם מתייחסים אליה כמו לזבל.

הם טוענים שהיא הורסת להם את הבית ועושה את צרכיה בכל מקום (היא גורה, למה ציפיתם? התינוקות שלכם לא עושים את הקקי שלהם בכל מקום שבא להם?) ולכן ברוב שעות היממה היא קשורה בחצר והיא כל כך צמאה ליחס כך שהיא נובחת ללא הפסקה.

היחס היחיד שהיא מקבלת זה צעקות על כך שהיא נובחת.

ככה זה כאשר לוקחים כלבה בשביל הילדים ואחרי שבוע כשנמאס לילדים ממנה אתה מבין שאתה גם צריך לטפל בדבר הזה שהולך על ארבע ונובח.

לפעמים בא לי לקשור אותם בחצר כל היום ולראות איך הם מרגישים בנוגע לזה. אני בטוח שגם הם ינבחו באיזשהו שלב.

כל יום אנחנו אומרים למילקי הכלבה החתיכה שלנו שיש לה מזל שהיא נפלה עלינו ושהחיים שלה דבש. היא רק מסתכלת עלינו בצורה מוזרת ואז מלקקת אותנו :-P

פורסם

מקווה מאוד שיש להם מזון ומים למרות שלא ראיתי במו עיניי.

אין ארגון סודי כלשהוא שמשחרר כלבים כאלה?:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

נניח ויש כלב שהוא מטופל, אבל כל פעם שמישהו עולה במדרגות הוא נובח וזה כלב עם קול באס רציני - וזה כככה כל היום - לא משנה אם הבעלים בבית או לא.

בבוקר, בצהריים, בערב ובלילה.

זה משבש את שגרת החיים. מה אפשר לעשות?

• תוכן חדש...