Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סבון מקציף טוב לרכב, נכנסתי לאתר VIX שהבנתי שהוא חדש - אמרתי למה לא לנסות אותם ולתת להם פרנסה - המחיר של הסבון מקציץ Mr.Pink התאים לי מאוד, רק שהמשלוח הכפיל את המחיר למחיר חדש שלא מתאים לי בכלל.. אני רוצה רק את הסבון ולא רוצה להזמין עוד מוצרים כדי להרגיש טוב עם המחיר הגבוהה של המשלוח (שד"א לדעתי הם צריכים לעשות אפשרות של שליחה בדואר רגיל, לכאלה שלא לחוצים בזמן ורוצים לחסוך עלויות - פריט כזה במשלוח רגיל לא צריך לעלות יותר מ15 שקל...

אז לנושא - איזה עוד סבונים מקציפים מומלצים יש ? (עד 60 שקל, אפשר לחרוג טיפה אבל עדיף משהו זול) ואם אפשר לינק לקנייה בארץ אני אשמח.

מה אתם אומרים על קנייה מאיביי ? אפשרי ?

פורסם

אני הזמנתי את Mr Pink מפה,

http://www.autostore.co.il/

עם משלוח רגיל יצא לך 67 ש"ח.

ועם משלוח של שליח יצא לך 80 ש"ח.

וקבל עוד קופון 6% - AS856528

שיוזיל לך את הקנייה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם
אני הזמנתי את Mr Pink מפה,

http://www.autostore.co.il/

עם משלוח רגיל יצא לך 67 ש"ח.

ועם משלוח של שליח יצא לך 80 ש"ח.

וקבל עוד קופון 6% - AS856528

שיוזיל לך את הקנייה.

תודה רבה על התשובה המהירה עזרת לי מאוד !

אם אפשר שמות של עוד מקציפים ממולצים וזולים אני אשמח :)

עריכה - הזמנתי מהם מקווה שיגיע מהר, תודה רבה על הקופון - חסך לי איזה 10 שקל :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון - לאחר כמעט שבועיים ההזמנה סוף סוף בדואר ואפשר מחר לקחת אותה...

אחרי כל כך הרבה זמן אני לא בטוח שאני יזמין משם שוב :/

פורסם
עדכון - לאחר כמעט שבועיים ההזמנה סוף סוף בדואר ואפשר מחר לקחת אותה...

אחרי כל כך הרבה זמן אני לא בטוח שאני יזמין משם שוב :/

מניסיון עם אוטוסטור לרוב המשלוחים שלהם מגיעים די מהר.

ובלי קשר מדוע אתה מחפש סבון שמקציף הרבה? יש סיבה מסוימת?

שמעתי שהסבון הזה טוב ויש לו ריח ממכר אבל למשל לשיטת 2 דליים (ככה אני עובד) הוא יהיה פחות יעיל.

מקווה שיש לך צינור מים ואף מיכל הקצפה להעשרת החוויה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

הריח שלו אכן ממכר, ריח מדהים ומתוק של תות.

אני משתמש בו במיכל הקצפה עם מכונת שטיפה בלחץ, בלי זה אני מאמין שהוא אכן יהיה פחות יעיל ואפקטיבי.

ONR למשל יהיה עדיף לשטיפה עם דלי.

פורסם
הריח שלו אכן ממכר, ריח מדהים ומתוק של תות.

אני משתמש בו במיכל הקצפה עם מכונת שטיפה בלחץ, בלי זה אני מאמין שהוא אכן יהיה פחות יעיל ואפקטיבי.

ONR למשל יהיה עדיף לשטיפה עם דלי.

איפה הייתם עד עכשיו ? אני כנראה ישטוף בשיטת השתי דליים כי אין לי משהו רציני נכון לעכשיו...

איזה סוג ספציפי של סבון זה הONR ?

ולא ממש הבנתי איך אפשר להקציף בשיטת השתי דליים (אם אפשר סרטון או משהו...)

בכל מקרה - אני רוצה סבונים מקציפים כדי לשמור על הווקס וכתחליף לשמפו לרכב כי אני מעדיף שמפו כזה לשטוף איתו את הרכב מאשר לשטוף כל שבוע עם שמפו יותר חזק שיפגע בווקס..

פורסם

לרוב אני משתדל לענות במידה ואני יודע לעזור ואני רואה את השרשור, את שלך כנראה פספסתי.

בכול מקרה, ניתן להקציף גם בדלי, למרות שזה פחות אפקטיבי, הנה סרטון:

בדקה 05:10 והלאה בערך הוא מראה איך הוא מקציף עם הדלי.

ONR גם לא ייפגע לך בשכבת הווקס, הנה: בקבוק גדול - http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/80-b

בקבוק קטן - http://www.vixdetailing.co.il/index.php/product/79-2013-02-20-22-34-56

לא מקציף, אבל מפרק לכלוך ביעילות ומהירות.

פורסם

הקצפה היא לא אמת מידה לנקיון טוב יותר.

למעשה היא לא אמת מידה לכלום

תקנה onr, סיכוי גדול שזה השמפו היחיד שתשתמש בו בשנים הקרובות

"יאללה בירי".

פורסם
איפה הייתם עד עכשיו ? אני כנראה ישטוף בשיטת השתי דליים כי אין לי משהו רציני נכון לעכשיו...

איזה סוג ספציפי של סבון זה הONR ?

ולא ממש הבנתי איך אפשר להקציף בשיטת השתי דליים (אם אפשר סרטון או משהו...)

בכל מקרה - אני רוצה סבונים מקציפים כדי לשמור על הווקס וכתחליף לשמפו לרכב כי אני מעדיף שמפו כזה לשטוף איתו את הרכב מאשר לשטוף כל שבוע עם שמפו יותר חזק שיפגע בווקס..

למיטב הבנתי

אין שום קשר בין רמת ההקצפה לאיכות המוצר.

אין שום קשר בין רמת ההקצפה ליכולת שלו לשמור לך על הווקס.

אין שום קשר בין האגרסיביות של הסבון לרמת ההקצפה שלו.

חשוב שלסבון תיהיה יכולת סיכוך טובה. בכל אופן את הקנייה כבר עשית אז נשאר לך רק להנות מהמוצר...אל תשכח לעדכן.

דרך אגב עם תכתוב בשורת ץהחיפוש ביטויים כמו: סבון או סבון לרכב או סבון מומלץ או onr

תמצא מספיק מידע רלוונטי שיעסיק אותך להרבה זמן ולכן אל תתבייש מהלחצן הזה. :wink:

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

אני חייב להבין איזה ריח טוב יש לmr. pink ? אני משתמש בו והריח היחיד שאני מזהה הוא של אקמול תות (לי אין בעיה עם הריח הזה) אבל זה לא איזה ריח מדהים ממש.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

משום מה, רק עכשיו יוצא לי להתקל בפוסט הזה, מצטער.

לגבי עניין המשלוח, יש לנו משלוח בדואר רשום ב-22 שקלים, זה כנראה המשלוח הזול ביותר שאפשר להציע למוצרים במשקל כזה.

אם יש שאלות נוספות, אני תמיד בפרטי.

פורסם

אם אפשר סרטון או משהו

קנית מוצרים של Chemical Guys אז קבל סרטון שלהם

שים לב שמכיוון שהשטיפה היא ללא צינור הם ממליצים להשתמש בסבון שלא מקציף ( ולא צריך אותם בשביל להבין את זה, זה מאוד הגיוני)

במיוחד עבורך הם גם מסבירים את חוסר הקשר בין הקצפה ליעילות ורצוי שתזכור זאת ותפנים זאת.

אני שוטף שנים ב2 דליים, ככל שיש יותר קצף קשה יותר לנקות אותו וגם ישנו סיכוי טוב לכך שישארו כתמי מים,סבון,קצף על הרכב.

כפי שנאמר כבר גם אני חושב שהמוצר המהפכני ביותר שרלוונטי לשרשור הזה הוא ה ONR

אם יש שאלות נוספות, אני תמיד בפרטי.

האם הסבון הזה נמכר בארץ? מזכיר טיפה את הONR בהתנהגות שלו

דבר נוסף בהמשך לדיון שלנו באחד הפוסטים אודות הV7

שים לב שהוא מתייחס אל המוצר כספרי דייטייל לכל דבר והמילה אוטם/סילנט לא מוזכרת בשום צורה.

בוא נסכם שמדובר בספריי דיטיילינג מהפכני עם חומרים חזקים? ונשאיר לסילנטים האחרים את כבודם הראוי.:mm_smile:

ובלי קשר הזמנתי אותו והוא בדרך אלי, כמובן שאני אעדכן לאחר השימוש.

פורסם

ואו - תודה רבה לכולם על התגובות וההסברים אבל נוצרה פה אי הבנה קטנה, אני מבין שאין לקצף יעילות הרבה יותר גבוהה מאשר סבון רגיל - אבל ראיתי הרבה המלצות על הMR.PINK ועל כך שהוא לא פוגע בשכבת הווקס...

אני שוטף את האוטו עם צינור - ואולי אני ימצא דרך לשלב את הסבון בתוך זה כדי שזה יצא ממש התזה של סבון כמו בכל מכונת שטיפה (יש לי מתאם שיוצר לחץ ומקום להכניס את הסבון, אבל זה בגדר ניסוי), ובמקרה הגרוע ביותר אני ישפשף את האוטו טוב טוב עם ספוג ודלי מים שיש בו את הסבון, וכדי להוריד את המים אני כמובן ישתמש בצינור (ככה שאין חשש שישארו שאריות סבון וכדומה)...

תודה רבה על הסרטונים - באמת תהיתי איך אפשר להקציף דרך הדלי ועכשיו אני יודע ואולי ישתמש בשיטה הזו.... בכל מקרה תודה רבה על העזרה !

עוד שאלה אם אתם כבר פה :) -

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%94-Rally

אפשר להשתמש בווקס הזה על צבע מאטלי ? יש לי ווקס כזה שאף פעם לא השתמשתי בו אז אם מישהו יודע עליו משהו ? איך הוא ?

אני מחר כנראה ישתמש בו ויראה איך התוצאות, אבל אם מישהו יודע עליו משהו אני אשמח לדעת לפני שאני משתמש..

• תוכן חדש...