Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קנית מוצרים של Chemical Guys אז קבל סרטון שלהם

שים לב שמכיוון שהשטיפה היא ללא צינור הם ממליצים להשתמש בסבון שלא מקציף ( ולא צריך אותם בשביל להבין את זה, זה מאוד הגיוני)

במיוחד עבורך הם גם מסבירים את חוסר הקשר בין הקצפה ליעילות ורצוי שתזכור זאת ותפנים זאת.

אני שוטף שנים ב2 דליים, ככל שיש יותר קצף קשה יותר לנקות אותו וגם ישנו סיכוי טוב לכך שישארו כתמי מים,סבון,קצף על הרכב.

כפי שנאמר כבר גם אני חושב שהמוצר המהפכני ביותר שרלוונטי לשרשור הזה הוא ה ONR

האם הסבון הזה נמכר בארץ? מזכיר טיפה את הONR בהתנהגות שלו

דבר נוסף בהמשך לדיון שלנו באחד הפוסטים אודות הV7

שים לב שהוא מתייחס אל המוצר כספרי דייטייל לכל דבר והמילה אוטם/סילנט לא מוזכרת בשום צורה.

בוא נסכם שמדובר בספריי דיטיילינג מהפכני עם חומרים חזקים? ונשאיר לסילנטים האחרים את כבודם הראוי.:mm_smile:

ובלי קשר הזמנתי אותו והוא בדרך אלי, כמובן שאני אעדכן לאחר השימוש.

תשמע, אתה דבק במטרה, ועקשן, ומצחיק, אז קשה לי אפילו לכעוס עליך שאתה לא מאמין לי :lol:

אתה חושב שיתנו למוצר שם כמו HybridV7 אם הוא עושה רק פעולה אחת?, הייבריד מרמז על 2 פעולות במקרה שלנו, כשהפעולה המשנית היא ספריי דיטיילר והראשית היא אוטם צבע.

יתרה מזאת, הוא מוצר חצי סינטטי, ז"א גם מכיל חומרי אטימה, ובנוסף מכיל ווקס קארנובה, לא מספיק?

בכל מקרה, תמיד אמרתי וציינתי, הוא לא מתחרה בעמידות של אוטמים חזקים ויקרים יותר, אין ספק, אם jetSeal109 מחזיק חצי שנה, אז Hybrid מחזיק על פי ביקורות בערך 2-3 חודשים (ועולה הרבה הרבה פחות, בהתאמה).

היתרון הגדול שלו הוא מחיר, קלות שימוש מהמפורסמות ביותר בתחום, והיכולת ליישם אותו גם על רכב מאובק מעט.

כראיה הבאתי לינק לדף המוצר, קריאה קצרה תסביר לך על אופן הייצור שלו ועל מטרותיו, למטה בתחתית הדף יש גם טבלה שמציינת את מאפייני המוצר:

http://www.chemicalguys.com/Chemical_Guys_WAC_808_16_Hybrid_V7_1_Gal_p/wac_808_16.htm

כאן יש ביקורת מצולמת נחמדה מאוד על המוצר, וכמה דפים ארוכים של תגובות של משתמשים:

http://www.autogeekonline.net/forum/new-car-care-products/46304-chemical-guys-hybrid-

v7-s-here-impresses.html

מקווה שזה סוגר לך את הפינה לגבי HybridV7

אבל אתה חייב לכתוב פה ביקורת על המוצר אחרי שתשתמש בו, אתה חייב לו לפחות את זה :)

• תוכן חדש...