Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב צח,

הפעם הוא לא בא לבקר, אני ביקרתי אותו.

מי אני ומה שמי?

Picture 111034.jpg

Picture 11034.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יואב, רוץ בבקשה מהר הביתה, אבל לא יותר מידי מהר, שהחרק הזה לא יחשוד בדבר. תפוס את כלי הקיבול הראשון שאתה רואה, רוץ בחזרה אל החרק, אבל שוב: לא מהר מידי, שלא יבחין בתכונה חשודה סביבו, ולפני שהוא יספיק לשיר "כל הארץ דגלים דגלים" לכוד אותו באמצעות כלי הקיבול.

ברגע שתדווח שהמשימה הושלמה בהצלחה אני בדרך אליך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

discoTD5, המאקרו של פוג'י S200 פשוט מדהים. כדי לקבל כאלה יכולות מאקרו בDSLR צאיך לשלם לא מאט על עצמית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יואב, רוץ בבקשה מהר הביתה, אבל לא יותר מידי מהר, שהחרק הזה לא יחשוד בדבר. תפוס את כלי הקיבול הראשון שאתה רואה, רוץ בחזרה אל החרק, אבל שוב: לא מהר מידי, שלא יבחין בתכונה חשודה סביבו, ולפני שהוא יספיק לשיר "כל הארץ דגלים דגלים" לכוד אותו באמצעות כלי הקיבול.

אתה עד כדיי כך רעב?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אתה ממש חרמן לאכול ארבה, אה?

מבטיח לך שבגל הבא שיגיע אלינו אני אביא לך כמה שתרצה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
discoTD5, המאקרו של פוג'י S200 פשוט מדהים. כדי לקבל כאלה יכולות מאקרו בDSLR צאיך לשלם לא מאט על עצמית.

איך ראית שזה צולם עם S200?

האמת היא שניסיתי לצלם את החרק עם מאקרו אבל כל פעם שהעדשה התקרבה אליו הוא הסתובב על הענף כך שהענף יסתיר אותו.

בפעם הראשונה חשבתי שזה מקרי. באתי מהצד השני והוא חזר שוב לעמדה הקודמת, שוב כדי שהענף יסתיר אותו.

שוב חשבתי שזה מקרי. אחרי ארבע חמש פעמים כאלה יכולתי לשמוע אותו רוטן "סססססאמו הנודניק הזה, שיצלם מרחוק, בשביל מה יש לו זום אופטי כל-כך גדול". אז התרחקתי מעט, ביטלתי את המקרו, והתקרבתי אליו באמצעות הזום האופטי.

ובאגירה עדיין לא מגיב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
איך ראית שזה צולם עם S200?

בדקתי בEXIF של הקובץ. :) מאוד סיקרן אותי עם איזו מצלמה צילמת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חייב להודות שאני לא ממש מרוצה ממנה. התמונה הזו לא מייצגת, הצבעים שהמצלמה מוציאה פחות איכותיים מהפוג'י הקודמת.

הזום הוא פיצוץ ובגללו קניתי את המצלמה, אבל בדיעבד הייתי צריך לקנות קנון G12 כפי המליצו לי.

האם יש מצב שאחד מהחרקים של באגירה טרף אותו?

לשעבר:

פורסם

discoTD5, המאקרו של המצלמה שלך באמת טוב. באופן כללי כמה שיותר זום - ככה עצמית פחות טובה. לכן אני תמיד משתדל לקחת עצמית עם כמה שפחות זום או במקרה שלי בלי זום בכלל. אני מצלם עם DSLR עם עצמיות באורך מוקד קבוע בלבד. חדות אחרת לגמרי (לפחות יחסית למחיר, עצמית קבועה נותנת איכות טובה יותר מזום שעולה אותו סכום וכבונוס מפתח צמצם ממש טוב יחסית).

• תוכן חדש...