Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משעמם לי ואני רוצה לראות סרטי אימה.

דגש על זומבים (למרות שאני בספק שיש איזשהו סרט אימה עם זומבים שלא ראיתי), מוטנטים למיניהם, רוחות רפאים ודברים פאראנורמלים למיניהם וכו'.

(ערפדים כן, רק אם הם לא פייגעלע'ז כמו בדמדומים)

פורסם

די נהנתי לראות את REC. סרט ספרדי מז'אנר פרויקט המכשפה מבלייר, קלוברפילד וכדומה. יש לו גם שני המשכונים שלא ראיתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הוא ביקש סרטי אימה, לא סרטים איומים.

סרט זומבים שאני מחכה לו בקוצר רוח זה "מלחמת עולם Z", אחרי שקראתי את הספר. חבל שהוא ייצא רק ביוני.

קלוברפילד - נחמד, למרות שלא הסגנון שאני אוהב.

Army Of Darkness, מסדרת ה-Evil Dead, למרות שהוא נוטה לכיוון קומדיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חברים, שכחתי לציין סדרת סרטים שהם מבחינתי סרטי קאלט, בשורה אחת עם "המסור" האגדית למרות שמדובר בסרטים שונים בתכלית.

28 days later שהיה משובח למרות שרואים בו בולבול בהתחלה (NSFW בקיצור),

28 weeks later שהיה פשוט מדהים, באמת באמת אין מילים.

מדובר בסרטי אימה אפוקליפטיים מדהימים שגורמים לך להרגיש שאתה צריך לברוח בעצמך, משהו באמת באמת עוצמתי

מדובר בסרטים שמעבר לתחושת האימה (וגם הגועל) מנסים להעביר מסר דומה לזה של "בעל זבוב" מאת וויליאם גולדינג ז"א שלא מדובר פה בעוד סרט שעושה לך מפחיד, מדובר בסדרה שעושה לך מפחיד עם היבטים פילוסופיים (ועם כמה משעמם שזה נשמע, האמת, שזה מה שהפך את הסרטים מסתם מאיימים למרגש ועוצמתי).

מנגינת הנושא מתנגנת לי בראש עד היום ומחזירה לי פלאשבקים מהסרטים.

http://www.youtube.com/watch?v=KW0RX02SeQw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

יוסי, רק אל תראה את זה עם החברה החדשה שלך, היא לא תראה את זה בעין יפה.

אבל באמת שמי שלא רואה, מפסיד.

פורסם

יוסי, רק אל תראה את זה עם החברה החדשה שלך, היא לא תראה את זה בעין יפה.

אבל באמת שמי שלא רואה, מפסיד.

עוד לא הבנת ? סרט אימה מכין אותו נפשית לדייט המתקרב.

פורסם
The Human Centipede

חברים שלי הקיאו. והם צפו גם בראשון וגם בשני

צפיתי בסרט השני תוך כדי אכילת SUBWAY.

לא הזיז לי, אבל לרוב האנשים זה כן יעשה משהו.

• תוכן חדש...