Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000835543#fromelement=hp_morearticles

בטאונה של אגודת ישראל, "המודיע": "יש אופציה כפיתרון בלית ברירה - להקים אוטונומיה יהודית בארץ ישראל; אם הצלחנו להקים את בני ברק, אלעד מודיעין עילית, לניאדו ועזר מציון נצליח להקים גם חברת חשמל, כבישים ושאר הנדרש"

:wave2::roflmao:

רק מי יעבוד שם ויממן את כל זה?!

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקיצור - הם רוצים מדינה ללא צבא - כדי שהישראלים ישרתו עבורם בצבא ויגנו עליהם.

מצד שני - הם רוצים להקים מערכות כלכליות עצמאיות בלי השכלה - מעניין היכן הם ימצאו מהנדסים שיקימו להם חברת חשמל ורופאים שיחזיקו להם בתי חולים. הרי אלה מצריכים השכלת ליבה והרבה יותר, אבל לחרדים אין השכלה כזו, כלומר שוב יזקקו ל"גויים של שבת" ישראליים.

אני לא יודע אם לקרוא לרעיונות האלה חוצפה או טפשות, נראה לי שמדובר בשילוב בין השניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כתבתי גם בפייסבוק:

יום אחד הלכתי בלילה ליד גשר ברוקלין. פתאום ראיתי אדם שעומד לקפוץ אל מותו. "עצור", צעקתי אליו. האיש נעצר. למה אתה קופץ? החיים יפים. חבל. תגיד לי, מאיפה אתה? אני מישראל, ענה לי האיש. מדהים, גם אני מישראל. דתי או חילוני? דתי, הוא ענה. מדהים, גם אני. חרדי או מזרוחניק? חרדי, הוא ענה. מדהים, גם אני. חסיד או ליטאי? חסיד, הוא ענה. מדהים, גם אני. חסידות פולין או הונגריה? הונגריה , הוא ענה. מדהים, גם אני. סאטמר או ספינקא? סאטמר, הוא ענה. מדהים גם אני. אהרונים או זאלונים? אהרונים, הוא ענה. "תמות, אפיקורס" אמרתי לו ודחפתי אותו מהגשר. (סיפור ששמעתי פעם)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
שרשור חד צדדי? אני כבר רואה לאן זה מוביל.

תגיד, אינטרנט "רימון" מעביר עת CF? כי אם כן הם מוגדרים בנחיתות מספרית בפורום. ואם לא - אחרי שיתקלו בשרשור אחד של פרנקוס הם יסננו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד כתבה על שנאת חרדים, עוד שרשור על תיעובם.

לא נמאס לכם?

תגיד, אינטרנט "רימון" מעביר עת CF? כי אם כן הם מוגדרים בנחיתות מספרית בפורום. ואם לא - אחרי שיתקלו בשרשור אחד של פרנקוס הם יסננו.

אתה יכול להגדיר שזה לא יסונן.

בקשר לשרשורים של פרנקוס, אתה צודק. :lol:

פורסם

נראה שדווקא החרדים שונאים אותנו, ולא אנחנו אותם. בינתיים מי שצועק כל הזמן זה הם,

מי שרוצה לכפות עלינו את חייו, זה הם, ועכשיו הם גם רוצים לעזוב אותנו. ירחם השם, למה?!

תישארו, בבקשה, אני מתחנן.

פורסם
כתבתי גם בפייסבוק:

יום אחד הלכתי בלילה ליד גשר ברוקלין. פתאום ראיתי אדם שעומד לקפוץ אל מותו. "עצור", צעקתי אליו. האיש נעצר. למה אתה קופץ? החיים יפים. חבל. תגיד לי, מאיפה אתה? אני מישראל, ענה לי האיש. מדהים, גם אני מישראל. דתי או חילוני? דתי, הוא ענה. מדהים, גם אני. חרדי או מזרוחניק? חרדי, הוא ענה. מדהים, גם אני. חסיד או ליטאי? חסיד, הוא ענה. מדהים, גם אני. חסידות פולין או הונגריה? הונגריה , הוא ענה. מדהים, גם אני. סאטמר או ספינקא? סאטמר, הוא ענה. מדהים גם אני. אהרונים או זאלונים? אהרונים, הוא ענה. "תמות, אפיקורס" אמרתי לו ודחפתי אותו מהגשר. (סיפור ששמעתי פעם)

לול :lol:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא רוצה להיכנס לוויכוח המאוס והמגעיל הזה.

נראה שדווקא החרדים שונאים אותנו, ולא אנחנו אותם.

אולי, אבל כתבות שנאה עם תגובות מחרידות ראיתי רק אצל החילונים.

http://www.mako.co.il/video-blogs-specials/Article-4df5ea0775bed31004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1363207701

פורסם

אני לא סבור ששרשור חד צדדי הוא פסול.

אני גם לא סבור שמחלוקות בתוך העם היהודי לא צריכות להתברר. זה שלא נדבר על כך, לא יפתור את הבעיה.

אוטונומיה יהודית חרדית בתוך מדינת ישראל איננה דבר רע כל כך. ראשית היא קיימת ממילא ושנית רק תיחומה יכול להציל את המדינה מהפיכתה לאיראן או אפגניסטאן יהודית.

המצב בו חלק מהאוכלוסיה (שגדל בקצב מסחרר שאין לו אח ורע בעולם) איננו מאמין בערכי המדינה,בזכות קיומה, במשפטיה וחוקיה וברצונה להיות מדינה נורמאלית המשתלבת בין שאר העמים והמדינות בעולם גלובאלי הוא מצב מסוכן ולא רצוי, לא לנו ולא לחרדים.

אחינו החרדים לא יכולים להתפשר על אמונתם,יהרג ובל יעבור, מנקודת מבטם הדבר ניתן להבנה, מנקודת מבטנו, אנו צריכים לשאול לאן האמונה הפנאטית העיוורת הזו עלולה להוביל אותנו. התשובה ברורה לחלוטין-לסוף המדינה הישראלית הציונית והדמוקרטית כפי שאנו מכירים אותה או לסוף קיומנו כאן בארץ ישראל.

אין סטאטוס קוו, יש כל הזמן זחילה של עוד ועוד חוקים והגבלות בעלי אופי דתי, בשל הריבוי המטורף, גופים כלכליים "מתנדבים" להגביל עצמם לכל מיני דרישות הזויות כדי לא להפסיד את השוק המתפתח הזה ובעוד לא הרבה שנים, לחרדים יהיה כוח אלקטוראלי שיוכל לשנות בקלות את הסטאטוס קוו המפוברק הזה. הם אגב, מצהירים על כך בכל פה-כאן תהיה מדינת הלכה והנה הלכה המדינה.

רוב הציבור הישראלי (וגם כל העולם) מדבר על 2 מדינות לשני עמים כשברור ששני לאומים בעלי שאיפות לאומיות יתקשו מאד לחיות יחדיו (הכוונה כמובן לנו ולעם הערבי/פלסטיני).

אז למה שלא תהיה הפרדה בין 2 חלקים של לאום אחד שלא יכולים להשלים האחד עם אמונותיו,דרכיו וערכיו של האחר? מה רע בכך שהחרדים ינהלו את ענייניהם בעצמם (באופן פורמאלי וגיאוגרפי שכן בפועל הם ממילא אוטונומיה עם מוסדות, "משטרה",בתי דין אגודות לעזרה הדדית וכיו"ב)? אולי סוף סוף יקחו אחריות גם על תחומים שהם מעבר ללימוד תורה והולדת צאצאים. למה לא למכור להם מים, חשמל, תשתיות ומוצרים? שישלמו. יקימו לעצמם מוסדות סוציאליים לתמיכה בעניים, מערכת בריאות, חינוך וכיו"ב. במקרה חירום תמיד יוכלו לבוא למדינה הציונית-המודרנית ולקבל עזרה (כנגד תשלום).

התוצאה לפיה הם לא יצביעו לכנסת ישראל מחד ומאידך יוכלו לבחור להם את שיטת המשפט והשלטון היא תוצאה שיכולה להציל את שני חלקי העם המוזר הזה.

האמור לעיל לא נכתב מתוך שנאה לחרדים ולא מתוך הערצת חילוניים. מדובר בבעייה שנוכח השינויים הדמוגרפיים תביא ברמת הסתברות גבוהה לעימות בין שתי הקבוצות ומהווה את הסכנה מספר אחת לקיומה של המדינה הציונית, בעייה שמשום מה לא מדברים עליה מספיק.

על שקל ועשרה במחיר הקוטג' יצאו עשרות אלפי משועממים לרחוב והפגינו, על עתיד קיומה של המדינה כמעט איש איננו מדבר ואלו שחושבים על העניין עוזבים בהמוניהם לארצות אחרות, לפחות אני נדהם ממספר הצעירים המוכשרים,המלומדים,החרוצים,כאלו שבאמת יכלו לתרום כאן משהו שעזבו או עוזבים או רוצים לעזוב לארצות מערביות. פשוט חבל.

לכן, יש מקום לדבר על העניין, זו לא בושה, זו לא גזענות, זו לא שנאה עצמית ולא שנאת האחר. כששתי אידיאולוגיות לא יכולות מעצם טבען להתחבר ולהתפשר וליצור חזית אחת,זהו מתכון לפיצוץ. לפני הפיצוץ שווה לנסות ולחשוב איך לפרק את הפצצה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אני לא רוצה להיכנס לוויכוח המאוס והמגעיל הזה.

אולי, אבל כתבות שנאה עם תגובות מחרידות ראיתי רק אצל החילונים.

http://www.mako.co.il/video-blogs-specials/Article-4df5ea0775bed31004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1363207701

ומה רצית בדיוק, שיהללו את אותם אלה שעושים על האש ביום השואה?

אולי אתה רוצה שיתנו להם אות גבורה. או אולי סיקור חיובי? אולי לייק בפייסבוק?

פורסם
עוד כתבה על שנאת חרדים, עוד שרשור על תיעובם.

לא נמאס לכם?

הכתבה אובייקטיבית לחלוטין ומכילה רק ציטוטים מעיתון המודיע, או שמא גם ציטוטים מעידים היום על אנטישמיות?

בכל מקרה, שיהיה להם בהצלחה, אם בר כוכבא ז"ל שהיה חרד לדבר השם הצליח לגרש את הרומאים ימח שמם מהארץ למשך שנתיים אז אני בטוח שגם הגר"ח קנייבסקי שליט"א יצליח להגן על מדינת יהודה מהעמלק הערבי :beerchug:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

עכביש - עם כל הכבוד - איך אתה רוצה שאוטונומיה כזו תתקיים? מי יממן אותה? איך הם ישלמו תמורת החשמל והמים (רמז - בדיוק כמו העזתים, כלומר היהודים הלא חרדיים ישלמו עבורם). מי ישלם עבור המזון שלהם? מי יעבוד בעבודות הטכניות? לפי הכתבה ב"גלובס" הם רוצים אוטונומיה של לומדי תורה, לא אוטונומיה של אנשים יצרניים. מישהו צריך לשלם תמורת זאת. אם הם מסוגלים - יבורכו, אבל ברגע שהם יהיו מסוגלים לפרנס את עצמם גם הקיצוניות הדתית שלהם תרגע כיון שהם ייחשפו לעולם אחר, שבינתיים, הרבנים מונעים מצאן מרעיתם להכיר.

פורסם

עופר מאיים לרדת ללונדון, החרדים רוצים אוטונומיה. מסתבר שיש כאלה שלא יודעים להפסיד בכבוד בבחירות או שקצת מרעים להם את התנאים הם ישר מתחילים לבכות.

תפסיקו לאיים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...