Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קרה משהו מרגיז מאוד.

חזרתי עם אמי הבייתה בשעה 12 לערך ובכניסה למגרש החניה של הבניין עמד רכב, יונדאי ירוקה, שחסמה את הכניסה.

ברכב שחסם את הכניסה היה את הנהג, צפרנו וביקשנו שיזוז, הוא עשה עצמו מוציא ארגז עם מצרכים נראה כאילו הוא חושב איפה לשים אותו על מנת להזיז את רכבו (הנהג הוא ספק של המכולת מעבר לכביש).

אחרי שהוא סיים את ההתלבטויות הוא פונה אלינו (אליי ואל אמי) ואומר "משאית יכולה לעבור שם", אם לומר את האמת היה מקום לעבור, בקושי, אבל היה ועם סיכון לדפוק את הרכב (עץ רציני עומד ליד הכניסה) אני החלטתי שלא! אני רוצה להיכנס לחניתי הפרטית בנוחות ובקלות, ללא תמרונים אסטרונומים (אימא נהגה).

לאחר שעניתי לו שאני רוצה שיזיז את הרכב, לקח את הארגז שהתלבט מה לעשות איתו לקח אותו ונכנס למכולת. :shock:

הצפירות של המכוניות מאחורה החלו, אני כמובן שמתי את הרכב לניוטרל ועמדתי במקום.

נהג ממשאית מאחורה יצא מהרכב והגיע אלינו ושאל מה הבעיה.

לאחר שכל המכוניות ראו שאנחנו לא מתכוונים לזוז החלו לעלות על המדרכה ולנסוע משם (אחד מנהגי המוניות צעק לעבר אמי "מטומטמת" :snipersmi למזלו לא שמעתי מכוון שסף העצבים שלי מאוד נמוך) אמי החליטה להזיז את הרכב לצד, ברגע שהיא זז לצד, יצאתי מהרכב וניגשתי למכולת, פניתי לנהג ואמרתי לו שיזיז את הרכב, הפעם הוא ענה "שניה".

כמובן שבאמת לאחר כחצי דקה הוא יצא ופינה את הכניסה.

רשמנו את מספרו, למרות שידוע לי שאין מה לעשות עם רכב שכבר לא חוסם אך האם ניתן להגיש תלונה ?

מה אפשר לעשות עם שאר הספקים או סתם אנשים שעומדים "רגע" כדי לקנות במכולת שדרך קבע חוסמים את הכניסה לחניה ? אינני מדבר על פתרונות כמו "צא ותהרוג אותו" או "פנצ'ר לו את הגלגלים" אלא משהו חוקי ויעיל אשר אפשר לעשות ?

:mad:

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

מכינים פתק גדול "נא לא לחסום את החניה בפעם הבאה" מורחים דבק מגע ו....

אנחנו לא מעודדים פעולות וואנדאליסטיות... אז תחשוב לבד...

בכל אופן, לי זה קרה... עמדתי עם היד על הצופר, עד שהאיש הועיל בטובו לזוז (דיבר בפלאפון)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גם אם היה אפשר, מה זה יעזור לך להגיש עליו תלונה?

הוא חסם, רבתם, התעצבנתם, אבל נגמר. בשביל מה עכשיו לחפש איך ליצור בעיות?

לא "מנפצים" גלגלים ולא מדביקים מדבקות למישהו שחסם לרגע כניסה לאנשהו...זה הגזמה מיותרת, תעשה כך, ולא תהיה בן אדם יותר טוב ממנו.

פורסם

כמו שאמרתי, אני לא מחפש לעשות דברים לא חוקיים וגם גרר הוא איננו אפשרות מכוון שמי שחונה חונה לכמה דקות והולך

הבעיה היא שאנשים רבים חונים שם רק "לרגע" לכן כל העיניין של לגרור זה בעייתי מאוד.

לגבי מי ששאל על תלונה:

נכון, רבנו, התעצבנו, הוא זז, לאחר שחסם את הכניסה לחנייתי הפרטית במשך מספר דקות ממושך, דבר שאני צריך להתמודד כל יום, בד"כ אנשים זזים (עד שהם מגיעים לרכב ועד שהם מניעים, לוקח זמן) אבל היום זה היה פשוט שיא החוצפה והקש ששבר את גב הליאנה!

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

לקנות את המדבקות המעצבנות האלו ששמים לך בחניה בקניון על שמשת הרכב עם חנית איפה שאסור

מדבקה גדולה מעצבנת עם האות P באדום ורשום "רכב זה חנה במקום חניה אסור"

סמוך עליי שהוא לא יחנה שם יותר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
לקנות את המדבקות המעצבנות האלו ששמים לך בחניה בקניון על שמשת הרכב עם חנית איפה שאסור

מדבקה גדולה מעצבנת עם האות P באדום ורשום "רכב זה חנה במקום חניה אסור"

סמוך עליי שהוא לא יחנה שם יותר

רק שתדע שזה בניגוד לחוק וגם לקניונים אסור יש ביכולתך לתבוע אותם על נזק לאוטו...

אי ירידה של נייר ההדבקה...

פורסם

רשמנו את מספרו, למרות שידוע לי שאין מה לעשות עם רכב שכבר לא חוסם אך האם ניתן להגיש תלונה ?

מה אפשר לעשות עם שאר הספקים או סתם אנשים שעומדים "רגע" כדי לקנות במכולת שדרך קבע חוסמים את הכניסה לחניה ? אינני מדבר על פתרונות כמו "צא ותהרוג אותו" או "פנצ'ר לו את הגלגלים" אלא משהו חוקי ויעיל אשר אפשר לעשות ?

.

מאחר ורשמת את המספר של הרכב ניתן לפנות לבעליו ולידע אותו בנוגע לחוסר אחריות של הנהג שלו

דבר זה יכול להביא לכמה אפשרויות מצדו של הבעלים:

1. הבעלים יתעלם מהתלונה.

2. התלוננתה אצל הבעלים יכולה להדליק נורה אדומה אצל בעליו והזמן יכול לעשות את שלו.

3. ואם יש לך מזל אולי הבעלים רוצה להעיף את הנהג ולא יודע איך ובעזרת התלונה שלך על הנהג היה זו שתעזור למנהל להחליט בנוגע להעסקתו של הנהג אצלו.

מהאמור לעיל נראה שאין לך מה להפסיד אזי תפנה לבעלים ונראה מה יקרה בסוף.

• תוכן חדש...