Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק אל תאיים...

אנחנו לא יודעים מה עבר על המנוע, כי פותח האשכול לא משחרר את המידע הזה. אולי הוא תדלק במיץ גזר במקום בדלק? עדיף לדעת ולא סתם להשמיץ

נמאס מכול הסנגורים של צ'מפיון !

שלא לדבר על חוסר ההבנה המינמאלי במכונאות !

גם אם יתדלק עם שתן גמלים אין קשר לטיימינג !

אין קשר גם לאופי הנסיעה (קרע את המנוע בלשונכם). על רצועה/שרשרת טיימינג לא מופעלים כוחות כיחס ישיר לעומס שהבוכנות חווים.

בנוסף, גם אם לא החליף שמן (אך ווידא שקיים) טיפול אחד לא אמור להתרחש קטסטרופה כזאת בקמ' כזה

(את זה יוכל לקבל כחוות דעת לבית משפט מכול מהנדס רכב).

כול העליהום שעשיתם על בעל הרכב בעקבות איזה משפט לקוני ששחררה נציגת צ'מפיון פה.

מבטיח לכם שאין לה שמץ של מושג במכונאות (כמובן שאין לה תעודת מכונאי שלב 1 מינמאלי) ומי שהכתיב לה

מתחום העסקים נטו.

ובחזרה לכול הסנגורים, אין לי מושג מה מניע אותכם, אבל לא מאמין שתקבלו נקודות זכות בצ'מפיון כשגם אתם תגלו

שרכבכם מקרטע (DSG7 או טיימינג ) .

כנראה שמנגנון הדחקה והכחשה עושה פה שעות נוספות ...

בעצם כך גם זה היה כשהתחילו ליפול חלונות בגולף לפני עשור (אולי זאת הייתה הסנונית לשקיעת אימפריית המיצוב לאמינות ב VAG )

רענן

• תגובות 688
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רענן, לדעתי העליהום דווקא מגיע מהסניגורים של פותח השרשור

אשר בינתיים נאלם דום.

וגם, עפ"י תגובתך הבנתך במכונאות לוקה בחסר

היות, ומדובר בשרשרת לא ברצועה

ובשרשרת, (בניגוד לרצועה) יש קשר ישיר למערכת השימון של המנוע.

פורסם

בעצם כך גם זה היה כשהתחילו ליפול חלונות בגולף לפני עשור (אולי זאת הייתה הסנונית לשקיעת אימפריית המיצוב לאמינות ב VAG )

רענן

עוד לפני שנפלו החלונות, לפחות מהתנסות שלי עם VR6 ופולו 16V רמת האמינות היתה מזעזעת.

אבל פראיירים לא מתים... הם מתחלפים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
המקרה בלינק קשור למקרה שלנו כאן,לקרוא ולצחוק/לבכות,חובבנים חסרי מנוח צמפיון

http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2587306

מהמידע הזה ומידע נוסף שציינו מגיבים נוספים בשרשור זה, מתחילה להופיע תמונה כי קיימת ככל הנראה בעיה מובנית בשרשרת התזמון (או בחלקים נלווים לה) של מנועי ה- tsi או חלקם ואין המדובר רק במקרה פרטני של פותח השרשור.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אין קשר גם לאופי הנסיעה (קרע את המנוע בלשונכם). על רצועה/שרשרת טיימינג לא מופעלים כוחות כיחס ישיר לעומס שהבוכנות חווים.

בנוסף, גם אם לא החליף שמן (אך ווידא שקיים) טיפול אחד לא אמור להתרחש קטסטרופה כזאת בקמ' כזה

מבטיח לכם שאין לה שמץ של מושג במכונאות (כמובן שאין לה תעודת מכונאי שלב 1 מינמאלי) ומי שהכתיב לה

מתחום העסקים נטו.

ובחזרה לכול הסנגורים, אין לי מושג מה מניע אותכם, אבל לא מאמין שתקבלו נקודות זכות בצ'מפיון כשגם אתם תגלו

רענן

עשה לעצמך טובה ותפתח אבן-שושן במילה ״דוגמא״

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מתחום העסקים נטו.

רענן

צר לי ש"אנו המסנגרים" נמאסים עליך. תתפלא, אבל כנראה שיש גם לא מעט לקוחות מרוצים של פולקסווגן שנהנים מהמכוניות, לא נתקלו בבעיות וזוכים ליחס הוגן מהסוכנות. יש כאלה שמרגישים אחרת, ולהם יש את הדעות והסיבות שלהם ואני מכבד אותם והם לא נמאסים עלי כי זהו הפורום - לדון, לייעץ, לשתף ולהתווכח, אבל מי שנמאס לו לשמוע גם דעות אחרות, רשאי לא להיכנס. אבל אחד כמוך, שאני בספק רב אם מדבר מתוך ניסיון אישי כבעלים, אי פעם, של ואגית או לקוח של צ'מפיון, לא יגרום לי לשנות את דעתי החיובית על המותג או כמו כמה פאטתים אחרים כאן שמאיימים כביכול על היבואן שהם לא יקנו יותר מכוניות מצ'מפיון. בחייכם, תתבגרו ותפנימו שמקור האנרגיה של היקום לא שואב את כוחו מישבנכם.

פורסם

צמפיון אף פעם לא התנדבו לספק מידע על תקלות ריקול או תיקונם,רק שמעורבים היצרן והעיתונות,הם פועלים.

1.dsg היה נסיון לשדר,ככה פועל הגיר,הוא תקין,זה מזג האוויר,תירוצים בלי סוף,רק לאחר הפיצוץ בעיתונות,הוחלפו גירים,הוחלפו פלטות,מכטרוניקים,והאחריות הוארכה ל-5 שנים או 150km

2.סיפור החלונות הנופלים,שוב רק שעירבו את היצרן הוארכה האחריות ואף הוחזר כסף למי שתקן ודרש החזר.

3.תקלת הקויילים הנשרפים,אמור להיות מוחלף באחריות גם מעבר ל24 חודשים,בפועל יתכן שרבים לא יודעים ומשלמים.

לי אישית יש חבר שהיתה לו אודי a3 כל נסיעה איתו היתי אומר לו,שמע האוטו לא תקין,הגיר לא בסדר.(dsg 6)

אמרו לו עדכון תוכנה יפתור את הבעיה,לא פתר.

המשכתי,נחליף מכטרוניק,הזמינו החליפו,היה שיפור עדיין לא תקין לגמריי.

המשכתי,מזמינים גיר מגרמניה,הגיע התקינו,בדקתי תקין.

אבל וזה אבל גדול,לא כל אחד/אחת מבין,לא לכל אחד יש זמן ועצביים,ההליך המתואר לקח כמעט שנה.

שיטת מצליח כבר אמרנו???לקוח לא צריך לעמוד על הרגליים האחוריות ולשאוג כמו אריה כדי לקבל תמורה לכספו.

במלחמת ההתשה כמעט תמיד הלקוח מפסיד/מתייאש.

רק חרם צרכנים ילמד את צמפיון לקח.

פורסם

מעניין שמי שמפגין דעה שונה או מעלה שאלות מואשם באינטרסנטיות או ליקויים לוגיים. אבל שחבר פורום מביע עמדה מתאימה גם אם קיימות ראיות לכך שאינו דובר אמת ואף משחיל חברים אחרים הוא דווקא זוכה להגנה או גלגול עיניים...

ולגבי צ׳מפיון היהירים...הלוואי שיחויבו לתת לפותח השרשור קופרה חדשה

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
כמה פאטתים אחרים כאן שמאיימים כביכול על היבואן שהם לא יקנו יותר מכוניות מצ'מפיון. בחייכם' date=' תתבגרו ותפנימו שמקור האנרגיה של היקום לא שואב את כוחו מישבנכם.[/quote']

אף אחד כאן לא התלונן על הבעיות בייקום, אבל כל יבואן מן הסתם כן שואב את "האנרגיה" (הכסף) שלו מהלקוחות. לכן ממש לא ברורה לי ההערה הזאת. וכפי שראינו לאחרונה, אכן יש לנו השפעה (ראה מקרים של תספורת של דנקנר ומענקי המילואים), אז נא לא לבלבל את המוח. אני בטוח שאם מספיק אנשים יפסיקו לקנות מיבואן מסויים בגלל השירות שהוא נותן, הוא יהיה חייב לשנות כיוון.

פורסם
מעניין שמי שמפגין דעה שונה או מעלה שאלות מואשם באינטרסנטיות או ליקויים לוגיים.

גרופי, טוקבקיסט בתשלום, סנגור של צ'מפיון, סנגורו של שי,

אלו, מעט מפניני הלשון שראיתי כאן.

פורסם
עוד לפני שנפלו החלונות, לפחות מהתנסות שלי עם VR6 ופולו 16V רמת האמינות היתה מזעזעת.

אבל פראיירים לא מתים... הם מתחלפים.

לא, הם קונים טויוטה:

money.cnn.com/2013/01/30/autos/toyota-recall/index.html

m.nbcnews.com/business/toyota-hold-worlds-biggest-car-recall-16-years-1C6374379

http://www.usatoday.com/story/money/cars/2013/01/30/toyota-recall-corolla-lexus-is/1876449/

אבל לא, יש אנשים כמוך שהדיסוננס בין הביטחון שלהם באמינות היפניות לבין המציאות כ״כ גדול, שכל מי שמעז לומר אחרת הוא ״פראייר״

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני ישמח אם יחליפו לפותח השרשור מנוע בשביל ההתחלה וההליך לא יגרר חודשים בבית משפט... :wink:

אגבאמינות היא מושג מאוד יחסי ביימינו, הרבה יותר חשוב לדעתי נושא מקצועיות ושרות היבואן.

גם ככה רוב המכוניות של היום בנויות לשרוד פחות זמן, בשלב כל שהוא כבר יהיה יותר שווה לרכוש רכב חדש יותר מאשר לתקן ולתחזק גרוטאה מפוצצת אלקטרוניקה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...