Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אם רוצים לקנות מכשיר רדיו dvd שעובר את ה100 דולר האם צריך לשלם מס?איך זה עובד?

האם המכשירים תואמים לישראל?

אני מדבר בגדול על פיוניר. יכול להיות גם מכשיר מחברה האחרת תלוי כמובן במזומנים שיש לי.

איך אני יכול לדעת שהגירסה מתאימה לישראל.לא רוצה ליפול בפח.

תודה למשיבים נכונה

פורסם

זה תלוי מאיםה אתה מזמין, לרוב בארה"ב שיטת התדרים שונה, תבדוק מאיםה המוכר, ועם איזה צדרים עובדים בארצו.

ליפול בפח? זה קצת הגזמה לדעתי, אבל אני לא שומע רדיו...

בכל אופן קח בחשבון שאם לא מדובר במכשיר יקר/נדיר, אזי לא בטוח ששוה להזמינו מחו"ל, על ציוד אודיו לרכב יש מיסים של 34% מסך עלות החבילה, כולל המשלוח.

SCANSPEAK

פורסם

תודה למשיב .חשבתי שאקבל יותר תגובות.

נלך על מוצר ספציפי והוא: דאבל דין "פיוניר" מדיגמי 2013 שעולה 222$ .כמה יכול לעלות לי עד פתח הבית?

פורסם

יש לך דאבל דיל של פיוניר/סוני/JVC באוטודיפו ב 1999 שקל

למה ללכת רחוק? גם לא תקבל אחריות, סיכוי גבוה שתצטרך לשלם מכס, רדיו לא יעבוד לך וזה יצא לך כמעט אותו כסף אחרי כל הבלבול מוח.

פורסם

http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/amazon

החברה הזאת בקלות עוזרת להביא מוצרים מארה"ב, דרכה משלמים את המיסים אוטומטית והחבילה מגיע לביתך בדואר שליחים.

בקישור יש מחשבון משלוח כולל מס מאמאזון שיתן לך אינדיקצה מדוייקת למחיר כולל מיסים.

איביי זה עניין אחר, שם אפשר למצוא מוצרים בעלי תו תקן אירופאי שניתן לשמוע בהם רדיו וגם עניין המיסים לא וודאי הכל תלוי בסכום ובקבלה ששולח המוכר, לכן כדאי לדבר איתו על פרטי המשלוח...

פורסם
http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/amazon

החברה הזאת בקלות עוזרת להביא מוצרים מארה"ב, דרכה משלמים את המיסים אוטומטית והחבילה מגיע לביתך בדואר שליחים.

בקישור יש מחשבון משלוח כולל מס מאמאזון שיתן לך אינדיקצה מדוייקת למחיר כולל מיסים.

איביי זה עניין אחר, שם אפשר למצוא מוצרים בעלי תו תקן אירופאי שניתן לשמוע בהם רדיו וגם עניין המיסים לא וודאי הכל תלוי בסכום ובקבלה ששולח המוכר, לכן כדאי לדבר איתו על פרטי המשלוח...

נכון מאוד!

למשל הדאבל דין הזה Pioneer AVH-X5500BHS

http://www.amazon.com/Pioneer-AVH-X5500BHS-Multimedia-Motorized-Touchscreen/dp/B00A02KOHM/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1365434033&sr=8-4&keywords=pioneer+double+din

עולה להביא דרך BUY2USA כ 2350 ש"ח אצלך ביד בבית!

ואם אתה מוצא מישהו שיביא לך מארה"ב ? 1400 ש"ח

עולה בארץ = לדגם פשוט יותר( 5250) = 5900 ש"ח

http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=13623

קשה למצוא כאן מחירים טובים למוצרים האלו = זה כמו המיחשוב מלפני 5-6 שנים

או סמרטפונים מלפני 3 שנים

לא משתלם לקנות בארץ!

=======================================================

חוץ מיזה,ללא קשר = המכשיר הזה...פשוט מדהים!

Pioneer AVH-X5500BHS

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

פורסם

זה נכון שלא משלמים מיסים על פחות מ75$ אבל צריך

לקחת בחשבון שהמחיר של המשלוח גם נכלל בחישוב של המכס.

ז"א שאם קנית מכשיר ב50$ והמשלוח עלה 30$ אתה כן תשלם מיסים.

יש את MUSTOP שגם נותנים את השירות הזה של משלוח מארה"ב.

הזמנתי דרכם כמה פעמים, מגיע ממש מהר, שירות טוב ועד הבית.

פורסם

קח בחשבון שלמכשיר אין אחריות וגם אם בטעות ישלחו לך משהו אחר מזה שהזמנת ( אל תגידו לי זה לא יקרה כי לי זה קרה) אכלת אותה.

זה הסיכון שצריך להיות מודע לו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
קח בחשבון שלמכשיר אין אחריות וגם אם בטעות ישלחו לך משהו אחר מזה שהזמנת ( אל תגידו לי זה לא יקרה כי לי זה קרה) אכלת אותה.

זה הסיכון שצריך להיות מודע לו.

מחזק קח מקרה שקרה לי למרות שיצאתי מטומטם זה יכול לקרות לכל אחד הזמנתי טוויטרים דרך buy2usa מאמזון ובגלל שלא שמתי לב במקום tweeters ברבים הזמנתי tweeter בנוסף היתרון הגדול של האתר הזה זה מהירות המשלוח תוך שבוע זה כבר היה אצלי בבית

• תוכן חדש...