Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש - שטח..

Titan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם..

מתלבט בין שטח לכביש(כמובן 50 סמ"ק)..

עם איזה אופנוע אני יהיה פחות פעמים במוסך?

איזה אופנוע יותר משתלם מבחינת החזקה, נוחות של הרכיבה, כוח, מהירות וכו'?

באופנועי כביש 50 סמ"ק שיש כיום בארץ, יש אופנוע כלשהו שאתם יכולים להגיד לי -אל תיגע-?!

כנ"ל לגבי אופנועי שטח 50 סמ"ק..

מה לדעתכם יותר יפה, יותר פוזה, אופנוע שטח או כביש?

תודה רבה רבה מראש..

פורסם

מסתומרת מתלבט?

מה הצרכים שלך?

אתה רוצה אופנוע יום יומי לבי"ס\ עבודה\ אוניברסיטה?

אתה רוצה אופנוע לשבתות לשטח?

פוזה? אמינות? מהירות? פרקטיות? (מישהו אמר קטנוע?)

בקיצור אם אתה נער מתלהב שחייב אופנוע ודל תקציב עדיף איזה אופנוע דו"ש אמין כגון הדי טי או הטי אס.

אם אתה חייב כביש אז יש את האפריליה אר אס(שבשבילו צריך הרבה זמן וכסף כי אלה כלים שחוטים ולא כל כך אמינים) או הדרבי שהוא נחשב פחות מוצלח לשניהם אין יבואן בארץ ולכן קצת קשה להשיג חלקים אבל לא בלתי אפשרי.

ויש את הקטנועים שבארצנו הקטנטונת יש מיליון אפשרויות (אתה יכול להתייעץ יותר התחום זה בפורום הקטנועים של תפוז) אם אתה חייב קטנוע מהיר יש את הג'ילרה.

קישורים:

פורום הקטנועים של תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=788

פורום 50 סמ"ק: http://members.lycos.co.uk/guymaster/newforum/index.php?

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
מסתומרת מתלבט?

מה הצרכים שלך?

אתה רוצה אופנוע יום יומי לבי"ס\ עבודה\ אוניברסיטה?

אתה רוצה אופנוע לשבתות לשטח?

פוזה? אמינות? מהירות? פרקטיות? (מישהו אמר קטנוע?)

בקיצור אם אתה נער מתלהב שחייב אופנוע ודל תקציב עדיף איזה אופנוע דו"ש אמין כגון הדי טי או הטי אס.

אם אתה חייב כביש אז יש את האפריליה אר אס(שבשבילו צריך הרבה זמן וכסף כי אלה כלים שחוטים ולא כל כך אמינים) או הדרבי שהוא נחשב פחות מוצלח לשניהם אין יבואן בארץ ולכן קצת קשה להשיג חלקים אבל לא בלתי אפשרי.

ויש את הקטנועים שבארצנו הקטנטונת יש מיליון אפשרויות (אתה יכול להתייעץ יותר התחום זה בפורום הקטנועים של תפוז) אם אתה חייב קטנוע מהיר יש את הג'ילרה.

קישורים:

פורום הקטנועים של תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=788

פורום 50 סמ"ק: http://members.lycos.co.uk/guymaster/newforum/index.php?

מאור.

אחי, תודה על התגובה!!!

אני לא אוהב את הדיטי ובמיוחד לא את הטי.אס, חרא של אופנועים במילה פשוטה!!!

אני מעוניין או באופנוע כביש או באופנוע שטח, 50 סמ"ק..

הצרכים שלי, לנסוע לבצפר, חברים, מקום למקום בתוך העיר וכו'..

אני מתלבט כי אני לא יודע מה יותר אמין, חזק, מהיר, אופנוע שטח או כביש..

איפה אני יראה פחות מוסך, עם שטח או עם כביש?

באיזה אופנוע כביש/שטח לא לגעת?ואיזה שנתונים?

תודה מראש, אלעד..

פורסם

תשתמש בקישורים שהוא נתן לך ותקרא את כללי הפורום

(כאן לא מתלבטים בין אופנוע אחד לשני בטענה של חוסר ידע, ובאותה נשימה מכריזים על אופנוע כזה או אחר שהוא "חרא")

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
תשתמש בקישורים שהוא נתן לך ותקרא את כללי הפורום

(כאן לא מתלבטים בין אופנוע אחד לשני בטענה של חוסר ידע, ובאותה נשימה מכריזים על אופנוע כזה או אחר שהוא "חרא")

אה ועוד משהו, מה קשור מתלבט בין אופנוע אחד לשני בטענה של חוסר ידע??..

נו הרייייי ברור שאני יתלבט בין אופנועים מטענה של חוסר ידע, אם היה לי את הידע לא הייתי מתלבט ביניהם, אתה כל כך משכיל הא?!

אני יכול להגיד על אופנוע כזה ואחר שהוא חרא, כמובן שזאת דעתי ואינך יכול לשלול זאת ממני..

אתה אומר להיות מנהל שעוזר ולא מנהל שמחפש על מי לרדת..

פורסם
אה ועוד משהו, מה קשור מתלבט בין אופנוע אחד לשני בטענה של חוסר ידע??..

נו הרייייי ברור שאני יתלבט בין אופנועים מטענה של חוסר ידע, אם היה לי את הידע לא הייתי מתלבט ביניהם, אתה כל כך משכיל הא?!

אני יכול להגיד על אופנוע כזה ואחר שהוא חרא, כמובן שזאת דעתי ואינך יכול לשלול זאת ממני..

אתה אומר להיות מנהל שעוזר ולא מנהל שמחפש על מי לרדת..

עם כל הכבוד - איפה רשום שהמנהל אמור לעזור? מנהל אמור....הממ...לנהל.

ואתה אדוני היקר, לא מתנהל בפורום בהתאם לכללים הרשומים בו.

וכן, אין לך שמץ של מושג ויכולת להחליט שאופנוע מסוים הוא ח-ר-א אם לא היה לך אחד כזה מעולם: חצי מהאנשים הגולשים בפורום זה, הם מעל לגיל 25 (ולכן המשפט "ברור שאני מתכוון ל-50 סמ"ק" בהודעה הראשונה שלך, לא רלוונטי בשיט) - ובשל הגיל הזה, חצי מהם גם רכבו על TS או DT.

ה-ם יכולים לספר לך אם האופנוע הוא חרא, ולמה.

ועכשיו - גלוש אל הקישורים שהוצעו לך (הנה לך גם יופי של עצה ועזרה).

ערב טוב.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

מצד אחד אתה אומר שאתה מוגבל בחוסר ידע, מצד שני אתה קופץ ואומר שהדי טי הוא חרא של אופנוע ..

איפה בדיוק אתה משכיל שאתה סותר את עצמך משפט אחרי משפט.?

ובמקרה שלך אני ממליץ בחום על השטח.

אם אתה לא מתכוון ללכת על קטנוע אז אופנועי כביש 50 לא הייתי נוגע כי אין יבואן.

ובאשר לשטח הדי טי הוא אופנוע נפלא אמין מהיר ונחמד , אם אתה בחור גדול הוא יכול להפריע לך בגלל הגודל , אם לא הדי טי הייתי הולך על האר אמ אקס שהוא גם משלב יופי (פוזה) וגם נוח ואמין רק שהוא קצת יותר חלש וכבד מה די טי...

תתמקד קצת יותר באופנועים שאתה מעוניין יש הרבה..

יש מצב לגלידה?

פורסם

צודקים לא הייתי אמור להגיד חרא..

אני יתבטא אחרת..

אני לא אוהב את הדגם די.טי או את ה- אר.אמ.איקס..

פורסם
עם כל הכבוד - איפה רשום שהמנהל אמור לעזור? מנהל אמור....הממ...לנהל.

ואתה אדוני היקר, לא מתנהל בפורום בהתאם לכללים הרשומים בו.

וכן, אין לך שמץ של מושג ויכולת להחליט שאופנוע מסוים הוא ח-ר-א אם לא היה לך אחד כזה מעולם: חצי מהאנשים הגולשים בפורום זה, הם מעל לגיל 25 (ולכן המשפט "ברור שאני מתכוון ל-50 סמ"ק" בהודעה הראשונה שלך, לא רלוונטי בשיט) - ובשל הגיל הזה, חצי מהם גם רכבו על TS או DT.

ה-ם יכולים לספר לך אם האופנוע הוא חרא, ולמה.

ועכשיו - גלוש אל הקישורים שהוצעו לך (הנה לך גם יופי של עצה ועזרה).

ערב טוב.

לא הבנתי מה אתה בא להגיד בזה שכולם כאן מעל לגיל 25..
פורסם
לא הבנתי מה אתה בא להגיד בזה שכולם כאן מעל לגיל 25..

בקיצור - קרא את כללי הכתיבה בפורום, ותתחיל להתייחס לשאר הגולשים פה כאל אנשים בוגרים (כאלו שפוזה ב-50 סמ"ק לא רלוונטית עבורם ולא זקוקים שתקרא להם "אחי" כדי לקבל תשובות).

הכרובלוג

מחירון אופנועים

פורסם

אני יתבטא אחרת..

אז איזה שטח אתה בדיוק מחפש???

KTM? דרבי?

עד כמה שאני זוכר לא קיים עוד שטח 50 סמ"ק בשוק הישראלי (בעצם יש את הסקארוונה - אם איני טועה - אבל אין הרבה אקזמפלרים).

כשיהיה לך כיוון יותר ספיציפי (דגם וכד') תשאל שוב (רצוי בה"פ - אם אתה צריך אני ייתן לך מס' אנשים בעלי האופנועים הנ"ל) ובזה תסגור את העניין.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

כרובי, "אחי" זה ביטוי ואין קשר בכלל לזה ולתשובות..

די.טי אופנוע נמוך מדיי, יש דרבי SENDA, יש בטה RR, יש אפריליה RX, הסקאוורנה גם יש?!

וכרובי, שאתה אומר לי ש50 סמ"ק לא עושה פה לאנשים כלום כי הם גדולים.

אני רוצה בכלל YZ אבל מה אני יעשה אתם שכנעתם אותי שלא לקנות אז אני הולך לפי הצעתכם, אתם מבינים בזה ולא אני, ותודה על התגובות (=

פורסם

אני יתבטא אחרת..

פחח...

כרגע צמצמת את "מבחר" האופנועים בארץ לכמה?

שלושה שכבר לא נמכרים, אחד שאולי עדיין אפשר למצוא במשחטות ובמצבים משונים (Wolf), ו..

הממ.

זהו בעצם.

אם אתה לא אוהב RMX ולא DT, אז אין לך שום אופציה אחרת ואתה בעצם סוגר את הבעיה שאתה לא אוהב את עניין צורת השטח או משהו כזה.

כי אם אתה לא אוהב את הDT ולא את הRMX (שהם האופנועים היחידים ל50CC הנמכרים בארץ), אז אתה בטח רוצה איזה אפריליה או דרבי.

תקן אותי בבקשה ותאמר לי שאתה בעצם רוצה אופנוע שטח אבל לא כזה או כזה ואני אמליץ לך על סקס בהליכה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...