Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש - שטח..

Titan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוהב את צורת השטח, ברור!!

הDT נמוך מדיי ועל זה אי אפשר להתווכח, RMX חמוד אבל יש יותר יפים ממנו כמו הדרבי והאפריליה וכו'..

-שטח-

מה אתם אומרים על אפריליה RX שנת 97, ק.ט.מ 50, דרבי SENDA?!

-כביש-

מה אתם אומרים על אפריליה RS, דרבי GPR, קאג'יבה PRIMA?!

תודה על כל התגובות..

פורסם
אני אוהב את צורת השטח, ברור!!

הDT נמוך מדיי ועל זה אי אפשר להתווכח, RMX חמוד אבל יש יותר יפים ממנו כמו הדרבי והאפריליה וכו'..

-שטח-

מה אתם אומרים על אפריליה RX שנת 97, ק.ט.מ 50, דרבי SENDA?!

-כביש-

מה אתם אומרים על אפריליה RS, דרבי GPR, קאג'יבה PRIMA?!

תודה על כל התגובות..

Now you've done it..

Now you've gone and got it angry...

תקשיב לי טוב בוכנה מחוררת ללא רינג,

אתה תזחל עוד קילומטרים על האספלט הרותח עם שתי גלגלים מפונצ'רים בכביש הערבה לפני שתוכל לצעוק פה אם משהו ברור!

שאלה מסיימים בסימן שאלה.

דוגמא:

מה אתה ילד קטן?

משפט פליאה מסיימים בסימן שאלה וסימן קריאה.

דוגמא:

מה הוא אמר?!

אתה שואל שאלה, וקיבלת תשובה.

האחרים לא נמכרים. האחריות אינה קיימת, החלפים זה מה שאתה מוצא ואין לך יותר מדי מה לעשות עם הכלי הזה לאחר מכן.

ידוע שניתן עד היום למצוא כל מיני מפגרים שחושבים שהם יכולים למכור את הקטנוע אפריליה שלהם ב1000 מעל המחירון, אבל גם הם יודעים שזה יהיה רק לאיזה פראייר.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

יש יפים מ-RMX?? יש גם יפים מה-WR.... אם אתה רוצה אופנוע שיהיה יפה תקנה אפריליה אר אס..

תנסה לא לעבור 2000 טורים אולי היא תחזיק לך איזה חודשיים...

יש מצב לגלידה?

• תוכן חדש...